Erkek arkadasim daha once bi kere nisanlanip Nisan atmis. Nisan armasinin sebebide ailelerin anlasamamasi kizda bu yuzden ayrilmis. Yani mesela bayramlarda vs siz gelin bize oturmaya felan diger tarafta yok siz gelin diye diye boyle kavgalar oluyomus. Yani birbirlerine oturmaya felan gitceklerinde, hep kiz tarafi erkek tarafinin kiz tarafina gitmesini bekliyomus felan oyle anladim ben cok detaylica anlatmadi bana.
iki sene gecmis aradan ve erkek arkadasim Şu an 27 yasinda. Biz bi senedir konusuyoruz aslinda daha once nisanlanmasini sorun etmiyorum ama ara ara dusunuyorum acaba akli eskisindemi felan ya da iliskimizi eskisiyle kiyasliyomudur diye.
benim uzuldugum en cokta o kizla nisanlanmis ama ben adini koyalim dedigimde hic orali olmuyo yani jaskasiyla Nisan yapmayi dusunmusde benimle dusunemiyo gibi hissediorum oyuzden boyle korkularim basladi acaba akli hala ordami felan
iki sene gecmis aradan ve erkek arkadasim Şu an 27 yasinda. Biz bi senedir konusuyoruz aslinda daha once nisanlanmasini sorun etmiyorum ama ara ara dusunuyorum acaba akli eskisindemi felan ya da iliskimizi eskisiyle kiyasliyomudur diye.
benim uzuldugum en cokta o kizla nisanlanmis ama ben adini koyalim dedigimde hic orali olmuyo yani jaskasiyla Nisan yapmayi dusunmusde benimle dusunemiyo gibi hissediorum oyuzden boyle korkularim basladi acaba akli hala ordami felan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O işlere ben değil sol yanım karar veriyor aşıksam seviyosam neden sebep diye sormam istisnalarla uğraşmam
Peki senle nisanlanmayi dusunmezse ne dusunursun. Sonucta bi baskasiyla nisanlancak kadar ciddi dusunmus ama sana gelince agirdan aliyor
Bununda nedenini açıkca sorarım varsa sıkıntısı neyse başında çözmek en doğrusu
Sordum kafada oturmasi kafada bitmesiblazim diyor
Bitirememiş mi hala
Benim anladigim kadariyla onceki kizi seviyormus ama aile iste ayrilmak zorunda kalmis ve insanin boyle bi durumu sindirmesi gerekir yaninda durmaya devam edersen zamanla bekledigini alirsin diye dusunuyorum
@RanqFosteR bitirememis
Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyor demekki ağırdan alması çok normal
Baska kizin yasatiklari yuzunden ben neden bunlari cekmek zorundayim 😅😅😅😅
Aklında senden başka kimse yoksa boşanmış biriyle de sevgili olunur
Eger isin icinde ciddiyet ve sureklilik varsa olurum
Olabilir neden olmasın
Peki bi baskasiyla nisanlanmis ama seninle Nisan dusunmemesi seni korkutmazmi yani bi baskasiyla nisanlanio ama sana geldimi hic orali olmuyo
Bence daha önce bu konuda kötü bir tecrübesi olduğu için ısrarcı konuşmalardan kaçınman iyi olur ama bunu vakit kaybı olarak görüyorsan ve ne düşündüğünü merak ediyorsan bu yönde bir konuşma yapmayı da deneyebilirsin eğer bu kişi ile bir gelecek düşünüyorsan. Eğer seninle bir gelecek düşünmüyorsa sen de önüne bakarsın, seni oyalamaya hakkı yok.
Yaptim sordum cunki cocuk degiliz benimde kendimce hayallerim var anne olmak gibi kendi kucuk bi ailem olsun istiyorum. Kocamin isten gelmesini bekliyim ona yemek hazirliyim vs vs ama o agirdan aliyor evlenmek istedigini soyluyor ama kafada bitmesi lazim onca diyior bende okdr beklemek istemiyorum 30 oluncami evlnim napim
Bal gibi olur Nasıl olsa gecici yani
Naisl yani ciddi dusunmezmisin
Kesinlikle hayır.. dusunmuyor
Ben olmam.
Neden
Neden olunmasin kimse gecmisiyle yargilanmaz
Peki onunla Nisan dusunup nisanlanmis ama seninle dusunmuyorsa naparsin
O Şu an icin dir cunku kotu bir tecrubesi var
Anladimm olabilir
Olmam
Neden olmazsin
Benim sevgilim bile olmadı nişanlanmış birini ne yapam
Sen ozman daha once sevgilisi bile llmamais bir kiz istiosun
Evet
Evt neden olmasın
Peki bi baskasiyla nisanlanmis ama seninle Nisan dusunmemesi seni korkutmazmi yani bi baskasiyla nisanlanio ama sana geldimi hic orali olmuyo
seversem olmam
Neden olmazsin
çünkü
Ney cunkuu
Begensem evvet