Pisman olucakmi?

Arkadaslar lutfen tum tecrubelerinizle konusun
2019 dan berdiri sevgiliydik ailelerimiz hep bizi biliyordu tum sulalemiz cok guzel anilarimiz gunlerimiz gecti bas harfimi koluna dovme yaptirmisti ve bana ben asla seni birakmam kurban olurum gibi sozler soyluyordu son bir aydir benle durmdan tartisti gunlerce konusmadi hep aradim ve bana sen beni boguyosun bunlatiyorsun dedi boyle ozgur kalmak istuyordu hep son bi kavgamizda dedimki artik bende aramiycam 10 gun konusmadik bi baktimki 10gunun sonunda tarihimizi silmis fotolarimizi silmis bana dair ne varsa kirmis atmis kolundaki bas harfli dovmemide jiletle yirtmis yazdim dedim ozur dileyecegine birde bunumu yapiyosun dediki seni artik istemiyorum gerckten tartismak bile istemiyorum seni sevmiyorum artik ben arkadaslarimla tatilere gitmek istiyorum kizlarla yasamak istiyorum dedim birindenmi hoslaniyosun evett birini seviyorum uzak dur benden seni issteemiyoorum zorlama her yerden englledi hicbirsey yasanmamis gibi beni hayatindan cikardi seneye sozlenicez diyen insan beni cikardi bunca yili yasanmisligi unutu her taraftan engelledi onca yasanmislik onca anilarmiz 1 dk da sildi
Pisman olucakmi?