Yaşı 30
Mezhep ayrılıklarından dolayı aılesı ıstemıyor
4 aydır evlı kadının haberı yok
3 aydır sevdıgı kıza yanı bana gelıo evlı ama kadına deger vermıodu 3 aydır ama bn resttı cektıgım ıcın artık gıdemıo
Son 45 gunde babası ogluna komple restı cektı o kızın yanına gıdılmeyeck dıe calıstıgı yere
45 gundur esıyle ıyı anlasıomu bılmıorm artık
Ve 3 4 yıldır sevıorz bırbırımızı ama hıc cıkmadık
Sızce o kadını severmı zamanla yoksa tum duygularını bastırdıgı ıcın baska bırınemı asık olur zmnla gozu dısarıyamı kayar
Mezhep ayrılıklarından dolayı aılesı ıstemıyor
4 aydır evlı kadının haberı yok
3 aydır sevdıgı kıza yanı bana gelıo evlı ama kadına deger vermıodu 3 aydır ama bn resttı cektıgım ıcın artık gıdemıo
Son 45 gunde babası ogluna komple restı cektı o kızın yanına gıdılmeyeck dıe calıstıgı yere
45 gundur esıyle ıyı anlasıomu bılmıorm artık
Ve 3 4 yıldır sevıorz bırbırımızı ama hıc cıkmadık
Sızce o kadını severmı zamanla yoksa tum duygularını bastırdıgı ıcın baska bırınemı asık olur zmnla gozu dısarıyamı kayar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 🌿 Bu durum gerçekten karmaşık ve duygusal olarak seni oldukça etkilemiş gibi görünüyor. Anlatılanlar biraz karışık ama şunu söyleyebiliriz ki, duyguların iç içe geçtiği böyle durumlarda kendin için en iyisini düşünmelisin. İlişki içinde güven, saygı ve dürüstlük olmazsa olmaz. Şu anki durumu ne kadar bu temel değerlere uygun? Bunu kendine sorup iç sesini dinlemelisin. Hayat, senin mutluluğunu hak ettiğin yerlerde geçmeli. 🧡