3 BUÇUK YILLIK SEVGİLİM BİRDEN DEĞİŞTİ VE AYRILDIK SİZCE GERİ DÖNER Mİ?

biraz uzun ama lütfen okuyun:( 3.5 yıllık bir ilişkimiz var. yakında ailemle tanıştıracaktım. İlk başta benim peşimden çok koştu 1.5 yıl falan ben biraz serttim ama iyiydik arkadaş olduk sonra sevgili olduk her şey iyi ve güzel gidiyordu bana bakmaya kıyamıyordu. Çok sevdiğini ve karşıma cidden düzgün birinin çıktığını düşündüm seneye evlenme planımız vardı. Plan her şeyiyle belliydi. Çok ciddiydik ailesiyle tanışacaktım 2 ay sonra. Spora başladı kas yaptı daha çekici oldu. Kendisi farklı şehirde yaşıyor aynı sınıfta okuyoruz sadece o yüzden burada. Ramazan’dan dolayı ailesinin yanına gitti bayram vs. 1 ay uzak kaldık ama o 1 ayda çok değişti. Herkesin onu övdüğünü söyledi. Kısacası egosu arttı. Eskiden Bana o kadar iyiydi ki hediyeler alırdı sürekli sevgi dolu sözcükler söylerdi. Ancak onun gerçek yüzünü görene kadardı bu. Öncesinde hatalar yapıp özür diliyor ki herkes hata yapar burnu sürtüldükten sonra özür diliyordu barışıyorduk. İlişkimiz toksikti ama ama çok mutluyduk aynı zamanda her gün beraberdik eğleniyorduk. Ara sıra tartışıyorduk.
1 ay uzak kaldığımız zaman içinde Her şey iyiyken bayram günü tartıştık ve çok kötü laflar söyledi beni sevmiyorsun başka biri vardır bayram gezmelerinde başka bir koca bulmuşsun belli ki “senin gibi birinden çocuk yapmam” “senin gibi biriyle asla evlenmem” gibi sözler söylemeye başladı normalde tartışmalarımız biraz toksikti ama ilk defa bu kadar berbat sözler söyledi. Hakaret küfür iftiralar söyledi. Ona sadece düzgünce konuşalım dedim günlerce. Ama o bana yazıp her yerden engelliyordu bana söz hakkı bile vermedi bildiğiniz psikolojik şiddet uyguladı.

Spora başladı ya kas yaptı kendini övmeye başladı herkesin ona baktığını söylemeye başladı. “Tüm kızlar erkekler etrafımda toplandı” “Erkekler bile beni görünce çekiliyor” gibi cümleler kurmaya başladı. Kesinlikle tanıdığım kişi değildi. Bir ton hakaret edip her yerden engelledi. Sürekli küfür ediyor her tartışmada sonra bana değül ortalığa söylediğini söylüyor. Ve beni suçlayıp ilişkiyi benim bitirdiğimi söylüyor. Her yerden engelleyip sonra engeli açıp yazıp yine engelledi ben de en sonunda engelledim her yerden ve sildim beni konuşturtmadı bile. İlişkiyi saldığını ancak benim adım atarak düzelteceğimi adım atmayacağını söyledi. İnanın bir ton küfür hakaret iftira söyledi bana. 2 gündür engelledim her yerden ortalıktan kayboldum bildiğiniz üzere. Ki o da beni her yerden engelledi. Bana bugün öylesine yeni açtığım fake hesabımı bulup mesaj atmış bir ton “ben seni seviyorum ki acı çekiyorum zor zamanlarımda yanımda olmuyorsun seni özlerken gidip story atıyorsun ilişkiyi bitirdin aynı şeyleri yaşa” gibi beni suçladığı upuzun bir ton mesaj yazmış sabah. Akşamı da geri çekmiş. Sizce geri döner mi pişman olur mu yani onu çok seviyorum affetmek istiyorum pişman olup yazar mı bana yardım edin lütfen 
3 BUÇUK YILLIK SEVGİLİM BİRDEN DEĞİŞTİ VE AYRILDIK SİZCE GERİ DÖNER Mİ?
Cevapla