Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olmak ne demek bir yetim doyurmuş kadar sevaba girdin çok teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya aslında sevgisi bitmemiştir sözlere çok takilmayn davranışları da sana karşı soğuk ise bitmiştir ama
Konuşmuyoruz ki soğuk olsun
İstek atmıştım geçenlerde öylece bekliyor
Seni görmezden geliyor bitmiş yani canlanmaz artık
Umarım hep beraber yanılırız
İnsallah
Valla doğum gününü bekliyorum ben de o zaman denicez şansımızı
Olmazsa napalım ölücek değiliz
Az detay ver ne olduda kız soğudu mesela
Kısaca mezuniyetten 1 hafta sonra ayrıldı sıkıldım falan dedi sonra barışalım dediğimde zaman her şeyi kurtarır dedi ben de her seferinde yine yazdım barışalım barışalım hediye aldım ayağına gittim önceki hediyelerle hepsini geri verdi 2 ay boyunca devam etti şimdi de iyi halt ettim diyorum kendi kendime
Ya kız biraz duygularını dinlemek istemiş keşke gitmeseydin üzerine. Artik yazma o sana dönüş yapcagini söylemiş zaten. Zaman her şeyi kurtarır demiş.
Önce diyordu işte sonra geride falan bıraktım hayat işte bilmem ne ya ben her şeyin farkındayım ama onu geri istiyorum
Kimseye söyleyemiyorum ama ben böyle zor dayanıyorum başka birisi olursa ne yaparım inan hiçbir fikrim yok
Olumsuz dusunme arkadaşım üzüldüm valla anlayabiliyorum seni
Yani bilmiyorum ya ağzıma geleni söylerim ya da bir şansımı denerim en azından ikinci bir şansı hak ettiğimi düşünüyorum
Bence artık bir şey yapma kız dönsün sana
Yazarsa deniyim mi peki
Seni de çok fazla sıktım kusura bakma
Dene tabi kız biraz ara vermek istemiş sorun değil bu arada yardımcı olabildiysem ne mutlu
Yardımcı olmak ne demek
Bir yetim doyurmuş kadar sevaba girdin
Ya son bir sorum var da sormazsam içimde kalıcak sorabilir miyim
Sor tabi
Şey dicektim bu her şeyi geride bıraktım falan da demişti bana
Öyle olmuyor o kardeşim ya bak bende eski sevgilimden beni yordugu için ayrilmistim anca 2-3 ay yani sonra aklıma geldi. Eski günleri özledim sen şimdi onun üzerine gidiyorsun kaybetme korkusu yaşamıyor emin çünkü sevginden naz yapıyor. kaybetme korkusu yasattir yani
Valla çok teşekkür ediyorum senin gibi insanları gördükçe dünyanın hala neden döndüğünü çok iyi anlıyorum
Ne demek arkadaşım. tesekkur ederim.
Küllenmiş ateş zarar verir
Sevgi bittiyse o iş yaş
Hiç mi yolu yok
Yok gibi
2 ay sonra doğum günü var aynı günde doğduk ister istemez iletişime geçeriz denemeli miyim sence o zamana kadar bişey yapmasan
Bilmiyorum kardeşim valla kelin ilacı olsa başına sürermiş hayırlısı ne biliyim ben şansını dene bakalım
O da doğru valla ne desen haklısın deneyelim zamanı gelince bedava değil mi nasılsa
Ya son bir sorum var da onu da sorsam olur mu