Bence cok faktör var şöyle ki evligilige disardan mudahale fazla bizde alim gucu az bir suru gelenekle ev alincak parayi millet eglesin die harciyoruz evlendikden sonra aileler yerlerini bilmiyor gelinin annesi kizi ezilmesin die karisiyor damadin annesi kocasindan gormedigi sevgiyi oglundan gordunden kiskaniyo falan degisik bir bagi oluyo ogluyla akrabalar vs derken cok faktor oluyor bizim toplumda erkkeler ne temizlik bilir ne yemek genel konusuyorum atlamayin yoruma kadin yipraniyor cocuk onda yemek temizlik mas azsa calisiyor kendine bakcak zamani yok eside yoruldum ben dip yardim etmiyo vs erken yasta yipraniyolar ve en onemlisi saygi anlayis yok ask zamanla biter o heyecan ama sevgi ebedidir ama saygi hepsindende degerligidir saygi yok ulkenin alim gucude az bitmeyen gelenekler paralar falan ev alalim stresi araba alalim stresi borcumuz odencek stresi vs vs severekde evlenseler bazi seyler bazi seyleri bitiriyor size soyle bir senaryo cizeyim o zaman birbirini seven cift evlendi kendi guclerinin yettigi bir dugun yaptilar ikiside calisiyor eve geliyolar erkek birey ben cok yorgunum dip yatmiyor ikiside biraz dinlenip yemek yapiyolar beraber sohbet ederek temizligide haftada bi kadin cagirip beraber yuzeysel temizli yapiyolar iki kisi beraber yapildi icin isin bitme suresi dogal olarak yariya dusuyor ve ikiside ayni zaman diliminde bos oluyor yemek yaparken veya temizlik zaten o arada sohbet etmislerdi yuksek ihtimal bu ciftin butun isleri aksam 8 9 gibi biticek 12 de uyusalar 3 4 saat sadece birbirlerine zaman ayirabilirler Şu an bu zaman diliminde ikiside biraz kendilerini toparlayip birlikte olabilirler sohbet edebilirler gezmeye gidebilirler aktivite yapabilirler ardindan ayni satte yaraga girip sabah hayatlarina devam edebilirler benim anlattigim senaryo harici bizde ikiside isten gelir kadin harra hurre temizlik yemek erkek yatar sonra yemegi begenmez kadina yataga gel der kadin yemek temizlik zaten bitmis tersler ya da kadin evde erkek isten geldim ben dip somurtuk somurtuk oturur bunun gibi yani cok yonlu hatalarimiz var bir tane hocam var eside kendide ozel sektorde oretmen yemegi beraber yapiyolarmis hep temizligide ailecek cocuklarla esime diyor adam ben hep iltifat ederim onu surekli anlamaya calisirim oda ayni sekilde bana derdi ve baya mutlu duruyolar anlattim gibi cok faktor var
Gerçekten istediği kişiyle evlilik yapıpta mutsuz olan insan ben görmedim bir insan işte ben çok istiyorum çok seviyorum diye evlilik yapıyorsa ama daha sonra işte evlenmeyin biz evlendik pişmanız ayaklarına yatıyorsa sevmemiştir bunun başka bir açıklaması yok ya da zorla evlenmiştir karşı tarafın zorlaması ile evlilik olmuştur çünkü hani çevremde evlilik yapan çok insanlar var ki artık benim arkadaşlarımda evleniyor evlilik yapan büyüklerim de var gerçekten isteyerek severek evlenen insanlar acele etmeden güzelce yıllara yayaya sindirerek ilişki yaşadıktan sonra evlenen insanlar mutsuz olmuyor gerçekten istemesi lazım evlilik için sadece aşk yeterli değil
Tanımıyorlar abi evlendikleri kadınları tanımıyorlar. Öyle iyi günlerinde yanlarında olan insanları tek sanıyorlar onsuz olmaz sanıyorlar köşe başında tanışıp sonunda evleniyorlar ya da büyük aşk yaşadıklarını düşünüyorlar.. Önce bakacaksın seni her halinle kabul ediyor mu kötü gününde yanında duruyor mu durabiliyor mu sen hangi modda olursan ol sana tebessüm olabiliyor mu senin için her şeyle mücadele edebilir mi.. İnsanlar bu tür şeylerin tamamını unuttu artık her şey basitleşti kelimeler duygular insanlar.
Şimdi evlenme isteği falan şey etmeyelim de :D Benim çevremde var ya. At gibi koşa koşa evlenmeye gidip sonra yok yaaa kardeşim evlenmeyin diye akıl verenler
Her sorunu sıkıntıyı bir tuğla düşün büyüklüğüne göre. Üst üste koydugun tuğlalar duvar oluyor. Ve bir zaman sonra duvarı asamiyorsun. Bazısı bizim gibi çocuklar için durumu idare ediyor bazısı cesaret edip ayrılıyor. Evliligimize sebep olan dedemin mezarı başında çok küfür etmisligim var maalesef. Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir
Evliliği sürekli her şey harika olacak diye düşündükleri için. Kaşı yüzü güzel diye hemen evlendikleri için. Ben bu adamın /kadının huylarına yıllarca katlanabilir miyim? İsteklerine saygı duyabilir, karşılık verebilir miyim, her durumda yanında olabilir miyim, olabilir mi diye düşünemedikleri için..
evliliklerin samimi olmaması, maddi bağlılıklar olunca iki taraftan birinin mutlaka sahtekarlık ve aldatma yapması. günümüzde böyle, başka ne olabilir ki. dünyanın en popüleri ve zenginlerinden johnny deep bile maruz kalıyorsa başka ne bekliyorsunki evlilikten 😂
Yani iyi olan tarafını arkadaşına niye anlatsın bak şöyle mutluyum şunu yapıyoruz diye özel diye bi şey var sonuçta diğer tarafları anlatıyor ve çoğu tanıdığımda ah ben neler çekiyorum bak nelere katlanıyorum bi bilsen deme isteği çok o yüzden evlilerin dediklerini umursamıyorum bekarların dediklerini de umursamıyorum gerçi jdkdjfm icraate bakıyorum durumundan çok rahatsız olan ona göre bekarken evleniyor ya da evliyken boşanıyor
Tercihlerini doğru yaptıklarını zannettikleri ama en büyük tercih hatasını yaptıkları için. Evlilik çok güzeldir ama tercihi yanlış yapmak bütün hayatı mahveder. Tabiki bu hatayı insanlar evlilik sonrasında farkederler
Erkeklerin çoğu öyle. Hem evliliği hayatının kararması olarak görüyorlar hem de düzenli seks hayatı, yemeğin temizliğin yapılıyor vs diye rahatına da düşkün olan beylerimiz evleniyor. Bu ikisini aynı anda düşünenler cidden ap. tal.
Kadın ve erkek evlenmeden önce evlilik hayallerini yalan üzerine kuruyorlar bundan dolayı mutsuzluk oluyor. Evlilik bekarlık dan zor, masraflı, sıkıcı, bunları görmezden gelerek evlenen insan mutsuz olur
Evlenmek istenebilir, doğal bir şey bu. Ama bunu isteyen hayalindeki bir eş adayı ile hayalindeki evlilik ortamına kanarak bunu istiyor. Umduğunu bulamayınca da bir isyan başlıyor.
(Gorduklerim) Mantik evliligi yapiyorlar ama dusunemedikleri, odada mantik gecmiyor. Evlilik degisik bir hayata gecmektir tabii bir yerden sonra o da monoton bir hal aliyor. E o zaman degistirecek bsy kalmiyor ve yakinmalar orada basliyor
Biz sevgiliyken çok fazla rol yapan bir toplumuz, ailelerimizi şişiriyoruz, kendimizi iyi pazarlıyoruz ama iş evliliğe gelince maskemiz çabuk düşüyor. Bir de herşeye müdahil olmaya bayılıyoruz öyle olunca evlilik hayal edildiği gibi olmuyor