Zinanin bahanesi olmaz
Gunah islemek isteyene bahane cok
Fitrati bozuk paylasimcilar
Zinanin bahanesi olmaz
Gunah islemek isteyene bahane cok
Fitrati bozuk paylasimcilar
Insanları anlamak zor ve bazen de herkesin bizimle aynı şeyi düşünceye yargısına varmak da bence yanlış bir düşünce çünkü herkesin yaratılışı farklı edindiği tecrübeler farklı gördüğü ve deneyimlediği şeyler farklı huylar yetiştiği ortam farklı dolayısıyla herkesin kendine has bir kalıba ve yapısı var dolayısıyla bizim burada hani şunu yaptı doğru şunu yaptı yanlış gibi bir yargılamada bulunmamız pek önemli değil önemli olan kişinin bu durumu anlayıp kendini değerlendirmesi önemli olan zaten sonuçta yanışımıza göre ne var ayette yazar aptığınız İyi veya kötülüklerin hepsini levh-i mahfuzda tek tek kaydedildiği söylenir dolayısıyla kişi kendinden mesuldür yaptığı iyi veya kötü her şey hesap verecektir yaradana kıyamet günü geldiğinde
Seviyesiz oğlanlara denk gelirsiniz olacağı budur. Ben evlilikte gayet sorumluluk alacak birisiyim, hem karıma hem de kendi çocuğuma bakacak kadar maddi manevi imkanım da var ama bana hiç düzgün kızlar denk gelmedi. Ben de öyle her önüme gelen kızı becermedim bu yüzden ben de önüne gelenle yatmamışını istiyorum ama bana kendim gibi birisi göremedim bir türlü. Her erkeği aynı zannetmeyin. Sizin bahsettiğiniz kişiler çift rakamlı IQ değerine sahip olurlar genelde.
Allah’tan korkmadıkları için olabilir mi? Bide hesap gününe inanmadıkları kesin. Allah ıslah etsin ne diyelim
tövbe zinayı sapıklar yapar adamlar değil her insan bir değildir
Cevap
23Cevap
Merhaba,
Herkesin hayatı kendine, inancı kendine günahı da kendine! 😅
İsteyen istediğini yapar! 😅
Herkes evlenmek zorunda değil, evlilik düşünen zorunda değildir...
karaktersiz oldukları için
Herkes simdi evlilikten kaçiyor ondandir
Bir insanla yola devam etmek icin insanda yürek olmasi gerek
Cesaret olmasi gerek
Ama bu devirde zor böyle insanlarla karsilasmak
Zinayı meşrulaştırmıyorum, zina yapmaları tabi ki doğru değil o kısma katılıyorum ama düzgün bir kız bulamadıkları için nikah yapmıyor olmaları da muhtemel. Malum hoş bir devirde yaşamıyoruz.
Çünkü alışmışlar alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler
Ben nikah yapıyorum eğer kabul etmezse seks yapmıyorum...
Kolaylarina geliyor zina yapmak
Her günahin bi bedeli olur..
29 yaşında düzgün bir adama kimse yanaşmamışsa zina yapması normal derim
İradesi güçlü olmayanlar, dürtülerini kontrol edemeyenler yapıyor onu genelde.
Çünkü sorumluluk almak ve tek bir kadına veya erkeğe bağlı kalmak istemiyorlar
Alanda verende razı olduktan sonra bize ne düşer
Düzgün diye düşündüğü insan düşündüğü gibi çıkmıyosa napıcak
Düzgün kız mı var? O ne? Yeniyor mu?
Bulamadım nikahıma girecek bir hanımefendi
Dürüstün olduğuna inanmakta zorlanıyorlar
nikahli olan da yapiyo
Doğru söylüyorsun, haklısın .
Sorunda bu düzgün kız yok erkekte ortalık leş..
Herkes senin gibi sabırlı olmuyor maalesef ki
bunu diyemezsin insanlari siniflara ayiramazssin herkeste cinsel organ var herkeste karar var onlarda bekleyebilirdi
Her insan bir olmaz
Zevk için işte
İnstagrama gel
Evlenene kadar dayanamıyolar
çok haklısın
Haram tatli geliyor onlara
düzgün kız varmıydı?
Bumu düsüncen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?