İntiharı Düşünmeden Edemiyorum?

Paylaşımı gizlemeyeceğim zira çekindiğim bir şey yok
Uzun zamandır düşünüyorum kafamdan silip atmak için Çok yol denedim. Size çok acı çektiğimi dertten kederden boğulduğumu söylemeyeceğim. Lütfen sizde tek acı çeken sen değilsin insanların ne dertleri var gibi cümlelerle gelmeyin.
Hayatta zevk aldığım hiçbir şey yok bir amacım gayem bir hayalim yok bir sorumluluğum yok. Bir dayanağım yok. Olması için çok çalıştım çok çabaladım ama olmadı.
Tekrar üniversiteye başladım sırf uğraş edinmek için küçükken hayalini kurduğum bölümü okuyorum. Arkadaşımda küçük bir ahşap atölyemiz var orada oyalanıyorum. Ama olmadı gene işe yaramadı
Yalnız yaşıyorum yalnızım eşim dostum yok Asosyal biriyim. Kitap okumaktan başka uğraşım yok. Şiir yazdım bir dönem. Yaktım onları daha sonra saçma sapan şeylerdi
Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Arkadaşlarım beni biriyle tanıştırdı. Çok güzel olgun bir kızdı. İşe yaramaz çirkin parasız pulsuz demedi beni sevdi beğendi. Aramızda bir ilişki olsun diye Çok çabaladı. Ama ben geleceğim yok dedim ilerde daha çok üzülür dedim İlişki ilerlemeden bitirdim. Hayatıma biri girerse Her şey değişir sanıyordum. Fakat yalnızlığa bu kadar alıştığımı bilmiyordum. Ben hayatım boyunca beni hep yalnız bıraktılar sanıyordum demekki artık gerçekten yalnızlık benim tercihimmiş. O yüzden alışamadım onun varlığına. Yapamadım.
Annem babam Bir evlat acısını daha kaldırabilir mi? Yeğenlerim Örnek aldıkları amcaları böyle son verirse yaşamına Neler düşünür Geleceğe dair Diye diye korkular yedi bitirdi beni.
İmanlı biriyim beni bugüne getiren Allah korkusu Ve üstte saydığım Arkamda bırakacağım insanlar.
Dolabımda bir halat duruyor. Geçen gün de iki ünite kan verdim. Niyetim eve gidip bileklerimi kesmekti. Daha kolay olur dedim. Yine vazgeçtim. Daha ne kadar oyalarım kendimi bilmiyorum. Allah rızası için bir şey söyleyin
İntiharı Düşünmeden Edemiyorum?