AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
O bende de olmustu. Gidip misafir odasinda yattim diye bir hafta küs gezdi. Sakin baska yerde uyuma erkekler boyle seylere cok takiliyolar. 🙄
Burç yorumlarını okuduktan sonra siteye gelip soru soran ben : nasılsa kova burcuyum, dur trolünü yapayım :))
Uyanık şey
burada elini yorana kadar evinde kocanla konuşsan sorun cozulmustu senin evliliğin çok sürmez biter buralarda akıl dilenirsen
Kusura bakma ama çok güldüm. Birde yorumları okumaya geldim.
Ama açıklaman lazim. Yeni evlisiniz. Yanlış anlaması normal.. durumu anlatmalısın
Yani sormasi gayet normal de bu benim icin de biraz zor olur kesin alistim orada burada gv karsisinda uyumaya
Bana da çok saçma geliyor. Neden hep aynı yatakta yatasınız ki. Bunların aşılması gerektiğini düşünüyorum.
Ben sarılıp uyumaya bayılıyorum öyle bir şansım yok sendeki de dert mi 😂yaslariniz kaç
Evlenmek zorunda da değildin tercihini bu şekilde kullanabilirdin
Yoo değilsin.
Böyle yapışık tiplerden de hiç hoşlanmam. Bir rahat bırak beni darlama de.
Tabi ki de ayrı yerlerde uyuyabilirsiniz. Mesela o annesinin, sen de kendi annenin evinde.
Öyle şey olmaz tabiki beraber uyunur, bir sağlık problemin yoksa tabi
Zorunda değilsin elbette fakat erkekler bunu sorun yapıyor
Haklisin cok haklisin sonuna kadar haklısın bende ayni düsüncedeyim😅
Bu yaşlarda uyuyun 50 den sonra ayırırsınız yatakları :)
Sevdiğin insanla evlenmedin mi? Ben sevgilimle kaldığımda yanında uyuduğumda huzurlu hissediyorum ve her sabah yanında uyanabilmeyi çok istiyorum mesela
Bunu dile getirmelisin ona da anlat burada Z
Yazdığın gibi
Alışırsın ben alıştım uyuyorum ama bende horlama yüzünden ayrı yatıyorum 😂
Sevdiğin biriyle neden uyyamıyorsun ki, konuşarak çözmelisiniz.
Yani sevdiğinle yatmaktan daha keyif verici ne olabilir ki bu hayatta sen de bir tuhafsn ya
Ayrı yatmaya alıştırma ama sonra ozel durumlar icinde aranız soguyabilir. Alisirsin zamanla daha yeniymissiniz. Sabret. Koca ile ayrı yatmak yeni ilişkilere davetiye çıkarır bunu da unutma
Bunu başkaları duysa aranızda büyük sorun var sanarlar başka yerde anlatma ve bunu eşinle konuş
Kezbanmisin abla sen bu kafayla ne halt yemeye ewlendin o zaman 😏
Benim gibi özgürce uyuma kafasındasın. Değilsin tabiki ara ara seks için buluşursunuz yatakta.
git eşinle açık açık sakince konuşun anlaşamıyorsanız bir uzmana danışın
Bence git ona açıkça söyle. İlk evlendiğimde bana da olmuştu ben kaç yaşıma kadar tek yatmışım hop yanımda biri derken çok zorlanmıştım sonra söylemiştim.
Uyumak zorunda tabiki değilsin. Ama ben uyurdum. İnsan sevdiğinin yanında daha mutlu olur.
Adam mantıklı şeyler söylemiş. Senin açıklaman ne oluyor
Bi süre alışmak için zorla kendini olmuyprsa ayrı yatın yani nolucak
Çok haklısın. İnsan bazen değişiklik olsun diye başka yerde uyumak isteyebilir. Evlilik saçmalık zaten. Bi adamın osuruğunu terini koklamak zorunda mıyım sabaha kadar?
Ağzına osurusa:)
Bunu ona soyle konusun anlasin. Ama oda tam tersi yanliz uyumamaya alismjstir
Bunu bize açıklayana kadar kocana söylesen problem ortadan kalkardı bence :D
Saygı gösterecek haklısın değilsin ama açıklama yapabilirsin kırmadan kendisini
Gel bu gece misafir ol bana börekler açayım sana 😂😂😂 ya siz ne yiyip içiyorsunuz çok merak ettim
Bende sarılarak uyuyamam heralde
Ya da dokunarak
Sıcak basıyor
Çok da normal değil ama senin argümanın da kabul edilebilir görünüyor.
En doğal hakkın biraz abartıyoruz evliliği hepsi bundan
Alışmak için mecburen İlk zamanlarda beraber uyumak yatmak gerek
E neden evlendin ozaman? Hazır değilsin madem buna?
Mecbur değilsin tabi, kocanın osuruk sesine , osuruk kokusuna katlanamıyorsun belli bu, sende tek başına rahat rahat osururum diye ayrı yatmak istiyorsun, sen bu adamda aradığını bulamamışsın, her şey merakla başlıyor,10_14 cm lere köle oluyorsunuz bu ülkede
Ne boş bir yorum
Hangi kocanın yanında uyuycan asıl problem o 😁 sen bunu düşün
Değilsin kardeşim sonuçta bu yatak kapıya da atılır. 🤣🤣🤣
Oksijeni israflı tüketme. 😃
bence illaki her gün birlikte uyumaya gerek yok ama belli ki kocan önemsiyor bu yüzden tek uyumamalısın hem neden biriyle uyumak bu kadar rahatsızlık versin ki trol gibi geldi
Evlilikte aynı yatakda yatılmalı, ayrı yatmakda yeni mi moda oldu?
Değilsin ama erkekler ayrı olunca üzülüyor eşini anlamalısın
Güncellemeye yazdıklarını eşine söylersen anlar bence
Ah garibim daralıyormus. Severek evlenmedin mi sen bu adamla. Ayrı yatarsan o da ayrı biriyle ayrı yerde yatar. Bu defa farklı sorularla KS hesabında dert ararsın.
bunu soylediginde tepki mi koyuyor. sanki cok abartiyor gibi geldi bana. ne olcak ki
Evlisiniz değil mi? Neden kocandan ayrı yatmak isteyesin?
Anlat durumu sende ona çok zor bir şey değil boşuna demiyorlar insanlar konuşa konuşa diye
Bizimkiler senelerdir ayrı uyuyor bence problem olmamalı
bazen yalnız uyumak istiyorum seninle ilgili bir problem değil diye açıkla
Düşünsene ömür boyunca hep biriyle bir yatakta yatacaksın kabus gibi...
Artık bazı kadınlar olarak o kadar ağır saçmalamaya başladınız, o kadar b. okunu çıkardınız ki, koca bir "s.. ktir git"i hakediyorsunuz!!!
Karım koynumda uyumalı kokusunu hissetmeliyim ne bileyim gece canım çekince opebilmeliyim elimi atınca ona denk gelmeli
Ben de istemiyordum her akşam onla uyumak o da bozulup kavga ediyordu gelsene gelsene diye sonra sevmediğimi fark ettim ve dedim ben seni sevmiyorum ve mutlu değilim ayrılalım. Herhalde sevmeyince böyle oluyor.
Bu kadar basit mi? Boşanmak
Madem sevyordun niye evlendin.
Adam o kadar masraf etmiş düğün için.
Sizde sırf ömür boyu nafaka için evlenip boşanıyorsunuz. Adamın parasını yiyip her gece başka birinin koynuna giriyorsunuz.
Eöbesil evlenmedik sadece sevgiliydik ne masrafı lan *
Tamam kocan gitsin her başka kızla uyusun
Ben olsam böyle yapardım
Böyle sevdiği adamdan bıkan insan dan eş olmaz
Sen ciddi misin ya? 3 haftalık evlisin ve ayrı mı yatmak istiyorsun? Bunu yaparsan adam da tabii ki gelir
Kocanın isteklerine itiraz edemezsin. Kadını olarak itaat etmelisin.
Evliliğin anlamı budur fikrimce. Ayrı uyumak sana daha cazip geliyorsa bu fikrini eşine de danış. Aksi takdirde eşinin endişeleri aranızı açabilir canım ❤️
Bencede ya bende rahtca tek yatmay alışkınım şahsen depikler atarım yataktan😂
Bence ne güzel sevdiğin adamla evlenmişsin. Bu çok güzel bir şey ve her gün yanında uyuma şansın var. Bir de bu açıdan düşünürsen daha kolay olabilir