Hatamı ettim ona karşı sizce?

Uzaktan bir akrabamız var kendisiyle birlikte büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elimi cebime attırmazdı her zaman bize gelirlerdi biz onlara giderdik derken çocukluk aşkı olarak bende sevdim başta onu işte benim için maddi manevi hep destek oldu bana yanımda oldu neyi sevsem begensem alır hediye ederdi geldiğinde bize sonra ben lisede birisiyle sevgili olmuştum öğrenince açıldı bana seni seviyorum dedi biliyorum ama olmaz unut çocuktuk dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar başladık konuşmaya yine ilgiliydi bana karşı sonra üniversite kazandım ben mezuniyet kıyafetime kadar aldı hediye etti müzik yapıyordum stüdyo tuttu benim için her gün konuşuyorduk mesajlasıyorduk filan ben arkadaş olarak takılıyordum ama o aşıktı bana sonra ben üniverstemde birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim filan suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan aylar oldu hiç karşılaşmadık sonra da sevgilimi birisi özel numara dan arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler bende ondan bildim onun numarasını verdim sevgilime oda onu aramış senmisin beni arayan diye oda bensem gidip şikayet edin ama ben değilim ben sizi şikayet edeceğim demiş annemi aramış babamı aramış söylemiş kızınız benim numaramı vermiş sevgilisine beni aratıyor ne hakla filan diye terbiyesini verin demiş filan babama bana sordu inkar ettim ama ben odur diye dedim bilmiyorum ama aileler de mesafeli oldu bu yüzden de
Hatamı ettim ona karşı sizce?