Hata mı yaptım sizce?

Ben bir ara biriyle tanıştım. Kendisi 37 yaşında evlenmiş boşanmış iki çocuğu olan biriydi. Toplasan iki ay bir arada olup vakit gecirmisizdir. Sonra ben ona his beslemeye başladım ama bir yandan kendimi ondan uzak tutmaya kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Kendi kendime diyorum ki olmaz bak aranızda çok yas farki var evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir insan ümidini kes falan. Sonra bi anda çat diye itiraf ediverdim herşeyi. Ben seni istiyorum falan dedim. Şok oldu oda inanamadı. Nasıl olur ben evlendim bosandim sen hiç evlenmedin neden ben dedi. Ben seni istiyorum geriye kalanın bir önemi yok dedim. Ama hayatında yaşadığı zorluklardan dolayı insanlara karşı güven sorunu oluşmuş. Bana dedi ki sen benle bi evlilik yoluna girebilir misin giremez misin? Açık ve net sordu. Bende yalan söylemek istemedim. Dedim ki ben senle bi evlilik yoluna giremem ailemle sorunlarım var iliskimiz olsa uzak mesafe ilişkimiz olur ben uzak mesafe ilişkisinin zorluklarını kaldırabilecek biri değilim o yüzden senle bi evlilik yoluna giremem dedim. Birbirimize açık ve net olduk yalan soylemedik o yüzden her şey baslamadan bitti. Bunları kendi bana numarasını vermişti bende kaydettim numarasını wptan yazdim mesajlasarak konustuk. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama bidaha aramadi da yazmadi da. Bende yazmadim. Yaşa ve aradaki olmazliklara rağmen itirafta bulunmam hata mıydı sizce?
Hata mı yaptım sizce?