Aşk İlişkileri 4 gündür kızlarla yazışıyorum napim sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Galiba ben öbür tarafa kaydım en basta eglencesine başladim ama konuştuklarımız çok heyecanlı hale gelmeye basladi hatta yazmadiklarinda nereye kayboldun diye hesap sorar hala geldim Napcam ben ya Güncellemeler+1 yıl Guncelll 4 gündür kızlarla yazışıyorum napim sizce? Cevapla Hesap Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Senin tercihin nasıl mutlu oluyorsan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Valla burdaki bazı kadınlar insanı buna zorluyor, senin suçun yok 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Dimi yaaaSen bitanesin saol 😚 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyleyim )) yine de teşekkür ederim. Yorumla Soran +1 yıl Gelsene senlede konusim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim zaten takip ettiklerimle başım beladaaaa Yorumla Soran +1 yıl Ya hadi amaa nolurSen gibi anlayislisi lazim bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok, çocuğum yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ben yaşlıyım Tesettürlü kızların file çorap giymesi iddialı mı? ↗ Yorumla Soran +1 yıl Olsun nolcak ki :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir şey olacağından değil de Yorumla Soran +1 yıl Eeee Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ne gibi konular konuşuyorsunuz ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Herseyi konusuolar aklina gelcek herseyi hemde 😅 Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Allah Allah çok ilginç Yorumla Soran +1 yıl Ilginclik az kalir artik Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Altı üstü dört gün erkeklere geri dönüş yap dgfhf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Parcalarlar 😅 Yorumla
lalalalüpsiğ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bence sıkıntı yok kız erkek fark etmez 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bende oyle dusunmeye basladim hatta daha iyi anlasioz gibi geliyor artik Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl Devaammm Yorumla Soran +1 yıl Gazi verion ya bakalimHani kuyrugun sonunda sende varmissinda sira sana gelmeden dukkan kapanmasin der gibi hissettim 😅 Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl Hahahahahah yok yok merak etme öyle değil Yorumla Soran +1 yıl Hayir oleyse pecete falan alim biktim ic camasiri degistirmekten 😅 Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl Ne alaka ya anlayamadım halaa sen kız değil misin dkdödsols Yorumla Soran +1 yıl Kizim ve islaniyorum napim bosuna ped mi harciyim pecete ile hallediom islanma isini Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl Heee iyi öyle yap Yorumla Soran +1 yıl Yani sende ole diyince bu sefer ben seni erkek sandim aklina ole kullandiklari geldigine gore Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl Hayır canım kızım benn Yorumla Soran +1 yıl Ins 😅 Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl 😌 Yorumla Soran +1 yıl Yuze bak yuze 😄 Yorumla lalalalüpsiğ +1 yıl Valla kızım ya ksmekdksosks ekle beni burdan konuşalım Yorumla
Misafirkatılımcı Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 🤯 adamlar dururken 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende hala kendime inanamiom bagimlilik yapti Yorumla Misafirkatılımcı +1 yıl Aman dikkat Yorumla Soran +1 yıl Neden ki napcaklar kiHem basima bisi gelse erkeklerden gelmez mi asil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anormal. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Deme ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek bu. Yorumla Soran +1 yıl Tuhh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hmm zor konu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Konu zor ama ilerletmesi cok kolaymis ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kolay olur cunku ayni cins daha kolay anlasir Yorumla Soran +1 yıl Ya ne dusunsem hissedip cevaplamalari ole hos ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet beni de boyle kandiran olmustu eskide erkek zannedeken kiz cikmisti Yorumla Soran +1 yıl Ya hayir demee sakin gayet kiz gibi yani bakis acilarida kiz gibi hem foto atan bile var Of icime kurt dusurdun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir tam tersini diyom benim konustugum erkek saniyodum erkek degilmis uc kiz beni kandirmis onu diyom. Yorumla Soran +1 yıl Ohaaa cidden miiiiEee ne dediler neler konustunuzSen bana gelsene uzunca konusalim meraklandirdin ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eyvah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ole deme korkutma beni cok mu fena haldeyim ki Yorumla
Tulpar11 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Gidişat kötü.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin tercihin nasıl mutlu oluyorsan
Valla burdaki bazı kadınlar insanı buna zorluyor, senin suçun yok
Dimi yaaa
Sen bitanesin saol 😚
öyleyim )) yine de teşekkür ederim.
Gelsene senlede konusim
benim zaten takip ettiklerimle başım beladaaaa
Ya hadi amaa nolur
Sen gibi anlayislisi lazim bana
yok, çocuğum yaşındasın
Bak ben yaşlıyım Tesettürlü kızların file çorap giymesi iddialı mı? ↗
Olsun nolcak ki :)
bir şey olacağından değil de
Eeee
Ne gibi konular konuşuyorsunuz ki
Herseyi konusuolar aklina gelcek herseyi hemde 😅
Allah Allah çok ilginç
Ilginclik az kalir artik
Altı üstü dört gün erkeklere geri dönüş yap dgfhf
Parcalarlar 😅
Engelle erkeklere dön
bence sıkıntı yok kız erkek fark etmez
Bende oyle dusunmeye basladim hatta daha iyi anlasioz gibi geliyor artik
Devaammm
Gazi verion ya bakalim
Hani kuyrugun sonunda sende varmissinda sira sana gelmeden dukkan kapanmasin der gibi hissettim 😅
Hahahahahah yok yok merak etme öyle değil
Hayir oleyse pecete falan alim biktim ic camasiri degistirmekten 😅
Ne alaka ya anlayamadım halaa sen kız değil misin dkdödsols
Kizim ve islaniyorum napim bosuna ped mi harciyim pecete ile hallediom islanma isini
Heee iyi öyle yap
Yani sende ole diyince bu sefer ben seni erkek sandim aklina ole kullandiklari geldigine gore
Hayır canım kızım benn
Ins 😅
😌
Yuze bak yuze 😄
Valla kızım ya ksmekdksosks ekle beni burdan konuşalım
🤯 adamlar dururken
Bende hala kendime inanamiom bagimlilik yapti
Aman dikkat
Neden ki napcaklar ki
Hem basima bisi gelse erkeklerden gelmez mi asil
Vay lezboş vay
Ucu iyi durmuyor senin açından
Olayı anlayamadım
Anormal.
Deme ya
Gerçek bu.
Tuhh
Hmm zor konu
Konu zor ama ilerletmesi cok kolaymis ya
Evet kolay olur cunku ayni cins daha kolay anlasir
Ya ne dusunsem hissedip cevaplamalari ole hos ki
Evet beni de boyle kandiran olmustu eskide erkek zannedeken kiz cikmisti
Ya hayir demee sakin gayet kiz gibi yani bakis acilarida kiz gibi hem foto atan bile var
Of icime kurt dusurdun
Hayir tam tersini diyom benim konustugum erkek saniyodum erkek degilmis uc kiz beni kandirmis onu diyom.
Ohaaa cidden miiii
Eee ne dediler neler konustunuz
Sen bana gelsene uzunca konusalim meraklandirdin ya
Eyvah
Yaa ole deme korkutma beni cok mu fena haldeyim ki
Gidişat kötü..