Derler ki; Saraya bir palyaço girdiğinde palyaço krala dönüşmez. Saray, sirk haline gelir. Gönül sarayına kimleri davet ettiğine ve kimlerin sana kolayca erişebilme fırsatı verdiğine dikkat et. Kontrolü ne kadar elinde tutsan da, inşa ettiğin her şeyi yıkmaya tek bir palyaço yetecektir.
Aklıma bir an "duvardaki resminle avunur gönlüm" müydü neydi işte o şarkı geldi. 😀 Valla şu an resimlik bir durum yok daha da artık zaman ne gösterir tabi bilemem. Gerçi Allah var yukarıda ne gerçek duvarımda ne de telefon ana ekranımda sevgili fotoğrafım filan hiç olmadı. Ben klişe sevmiyorum ya ama amaaaan büyük konuşmayayım sonra yaparım filan belli olmaz. Ben sustum. 🤭😅
Zamanında okulda arkadaşımın başına gelenden sonra ben böyle bir hataya düşmek istemiyorum. :D Koskoca amfide hoca gelip bizim kızın telefonundan saate bakmak için tuşuna basmıştı ve ana ekranda sevgilisiyle baya samimi bir fotoğrafını görmüştü. Adam gördüğü gibi kafasını çevirdi evet nerede kalmıştık demesini bile sadece biz duymuştuk sesi o derece içine kaçmıştı. :D Velhasıl kelam elin oğlu/elin kızı gelsin, gelsin de böyle gelmesin insanı kendinden etmesin. :D
Adam nişanlıydı o zamanlar demek ki nişanlısı da benim gibi kendinde cool ve alfalık nitelikleri olsun istiyorsa ve bu çabadaysa öyle bir ekran fotoğrafı yapmamıştır. Bizim hoca da o an öğrenilmiş çaresizliği yaşadı diye düşünüyorum. Şu an bak hatırladıkça duygu karmaşası yaşıyorum ne tarafa kahkaha atayım ne tarafa boynumu bükeyim bilemedim. :D
Kirâmen Kâtibîn melekleri ile arama girme bak Leon. :D Sonra sırat köprüsünde seni bulduğum gibi iterim bak aşağıya bana güvenme o konuda söz konusu cennet yani ötesi yok. At the finish. I want to play game hatta game over! :D
Senin passoligin yoksa benim olmaması gayet normalmiş o zaman niye üzülüyorum be Leonun bile yok Leonun bile şu an neden böyle gereksiz bir sevinç yaşadım çok saçma 😂
ben onu kalbimden kovdum duvarda resmine gerek yok çöpe attım vardı bir zamanlar ana Çok şükür şu an yok duvarda en güzel tablo ben oğlum kızım başkasına gerek yok
Meslek nedeniyle galeride çok fazla resim birikir geçen eskileri işaretleyip sileyim dedim. Resmi denk geldi baktım baktım baktım bir sigara yaktım silmedim ama devam ettim ^^'