SEVGİLİMDEN ÇOK KÖTÜ ŞEKİLDE DÜN AYRILDIM AYNI SINIFTAYIZ SINAV HAFTASI DENK GELDİĞİMDE NE YAPMALIYIM ÇOK ÖFKELİ BİRİ ÇEKİNİYORUM?

biraz uzun ama lütfen okuyun. 3.5 yıllık bir ilişkimiz var. yakında ailemle tanıştıracaktım. İlk başta benim peşimden çok koştu 1 yıl falan ben biraz serttim ama iyiydik arkadaş olduk sonra sevgili olduk her şey iyi ve güzel gidiyordu bana bakmaya kıyamıyordu. Çok sevdiğini ve karşıma cidden düzgün birinin çıktığını düşündüm seneye evlenme planımız vardı. Bana o kadar iyiydi ki hediyeler alırdı sürekli sevgi dolu sözcükler söylerdi. Ancak onun gerçek yüzünü görene kadardı bu. Beni bi kere durduk yere aldattın beni diye suçladı ağlatmıştı bu gibş hatalar yapıp özür diliyor yine affediyordum ama burnu sürtülüyordu tabii. O kadar sadıktım ki bana güvenmiyordu her şeye rağmen. Bir türlü güvenemedi o 3.5 yıl. İlişkimiz toksikti ama Sonra düzeldik her şey iyi bayram günü tartıştık ve çok kötü laflar söyledi beni sevmiyorsun başka biri vardır bayram gezmelerinde başka bir koca bulmuşsun belli ki “senin gibi birinden çocuk yapmam” “senin gibi biriyle asla evlenmem” gibi sözler söylemeye başladı normalde tartışmalarımız biraz toksikti ama ilk defa bu kadar berbat sözler söyledi. Bana yaratık, şizofren gibi hakaretler bir sürü küfürler etti pis pis. Ona sadece düzgünce konuşalım dedim günlerce. Ama o bana yazıp her yerden engelliyordu bana söz hakkı bile vermedi bildiğiniz psikolojik şiddet uyguladı. Spora başladı kas yaptı kendini övmeye başladı herkesin ona baktığını söylemeye başladı. “Tüm kızlar erkekler etrafımda toplandı” “Erkekler bile beni görünce çekiliyor” gibi cümleler kurmaya başladı. Kesinlikle tanıdığım kişi değildi. Bir ton hakaret edip her yerden engelledi. Sürekli küfür ediyor her tartışmada sonra bana değül ortalığa söylediğini söylüyor. Ve beni suçlayıp ilişkiyi benim bitirdiğimi söylüyor. Her yerden engelleyip sonra engeli açıp yazıp yine engelledi ben de en sonunda engelledim her yerden ve sildim beni konuşturtmadı bile. İlişkiyi saldığını ancak benim adım atarak düzelteceğimi adım atmayacağını söyledi. İnanın bir ton küfür hakaret iftira söyledi bana. Ama geri döneceğini biliyorum. Dün ayrıldım 2 hafta sonra sınav haftası ve aynı sınıftayız üniversite 3. Sınıfız ve mutlaka sınav haftası denk gelicez ben napmalıyım sizce öfke kusan biri sonuçta ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen 
SEVGİLİMDEN ÇOK KÖTÜ ŞEKİLDE DÜN AYRILDIM AYNI SINIFTAYIZ SINAV HAFTASI DENK GELDİĞİMDE NE YAPMALIYIM ÇOK ÖFKELİ BİRİ ÇEKİNİYORUM?