KIZ ARKADAŞIM AŞIRI SİNİRLİ VE TARTIŞIRKEN KALP KIRIYOR?

Merhabalar arkadaşlar benim kız arkadaşım aramızda bir problem olurken saygı çerçevesini aşıyor. Ailelerimiz biliyor niyetimiz ciddi ama beni DÜŞÜNDÜREN şu sinirliyken anında rest çekiyor. Örnek veriyorum mesela ben gayet insani bir şekilde düşünüyorum ben namazımda biriyim. Kendisi tesettürlü biri bende onu istedim ki namaza alıştırmak adına yardımcı olayım istedim bir gün NAMAZa kaldırdım ardından yine başka bit namazını kılmadığında ben üzülüyorum diyorum. Senin Allah’a yakın olmanı istiyorum diyorum deyince. Ya böyle neden yapıyorsun gibi cevaplar alıyorum beni namaza kaldırman zoruna gitti diyor. Mesela ben geç mesaj atınca kızıyor ama o aynısını yapınca BENİM İŞİM vardı hangi birinizle uğraşacağım evdekilerle senle mi diye ters cevap veriyor. Saçmalama yazdığımda saçmalayan birini bul gibi ters cevaplar veriyor. Ve tartışma esnasında buz gibi davranıyor ben adım atmazsa adım atmıyor gibi yaklaşıyor Yani demem şu ki ÜSLUBU çok kaba benim kendisiyle niyetim EVLİLİK ama takıldığım şu ACABA ilişkide böyle davranan evlenince tartışınca nasıl davranır diyorum NE YAPMAM LAZIM yardım eder misiniz
KIZ ARKADAŞIM AŞIRI SİNİRLİ VE TARTIŞIRKEN KALP KIRIYOR?