25 yaşındayım ailesi istemiyor?

merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım ve 3 yıldır biriyleyim Kısaca özet geçeceğim. Masum değilim ve bu kişi bunu biliyordu ve benimle ciddi düşünmüyordu o kişide masum degil. Biz bi ayrılık süreci yaşadık benim bak re olmamam onun icin sorunmuş bu sebepten dolayı 7 ay ayrı kaldık ardından geri barıştık ama o kişi bu süre zarfında annesine beni bak re olmadığımı söylemiş bunu diyen kişide bak r degil ve gerçekten takılan biriydi şimdiyse evlenmek istiyoruz fakat ailesi oğullarını da bildikleri halde beni istemeye gelmeyeceklerini söylüyorlar sevgilimde beni bırakmayacağını ve sevdiğini söylüyor fakat ailesinin bu tutumu yüzünden 1yildir evliliği erteleyip duruyoruz bir yandan da ben hayatım gidiyor düşüncesindeyim nolur yardım edin annesi de ailenin onay vermediği evlilikten hayır gelmez diyip oğlunu sıkıştırıyor tamam yaptım hata ama sevdiğim insana dürüst oldum söyledim keza o da masum biri değildi fakat o isterken ailesinin böyle tutum sergilemesi doğru mu sizce ailesi istemiyor diye vazgecmeli miyim böyle bi durum yaşayan oldu mu
25 yaşındayım ailesi istemiyor?