- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDünyada yıllardır tartışılan, psikologların, terapistlerin kafa yorduğu polyamory (çok eşlilik) konusunun adının bile geçmesine Türk toplumu maalesef, başka pek çok konuda olduğu gibi hazır değil. Konuşmayınca yokmuş gibi oluyor zannediliyor. Oysa dünyanın her yerinde çok eşliliğe düşünsel olarak yatkın insanlar var. İnsanın tek eşli olma zorunluluğunun toplumun kadın-erkek ilişkilerine bakışından, aile-miras-evlilik hukukundan soyutlanması mümkün değil. Ancak, kişisel görüşüm şu ki, bunu isteyen bir insanı yargılamam mümkün değil. Biseksüel olsan da, olmasan da iki partner isteyebilirsin. Burada seni ahlaksız olmakla yargılayacak olanlara bakma, hayat senin hayatın ve kurallarını kendin koyar, istediğin gibi yaşarsın. Sadece, seni bir kadınla bile paylaşamayacak bir erkek, başka bir erkekle paylaşamayacak bir kadın olmamalı, yoksa ciddi kıskançlık krizleri yaşanır. İnsan aynı anda kalbine iki kişi koyamaz diye kesin bir şey yok, insan psikolojisi matematik, fizik gibi kesin kuralları, formülleri olan bir alan değil. Birden fazla partneri olanlar sürekli üçlü seks falan yapmıyorlar, herkes öyle zannediyor. Her polyamorous insan partnerleriyle aynı evde de yaşamıyor.
119 Yorumla- +1 yıl
Ekleme: Bu arada, senin durumunu hoş gören erkeklerin, biseksüel olmadığın ve iki erkek sevgili istediğin bir durumu da hoş görüp görmeyeceklerini merak ediyorum. Hoşgörüde tutarlı olmak ve çifte standart yanlışına düşmemek adına, çok eşlilik isteğinin cinsiyetten bağımsız olarak her durum için yargılanmadan, kınanmadan kabul edilmesi gerekir. Biseksüel bir kadının bir kadın ve bir erkekle ilişkisi, biseksüel bir erkeğin bir erkek ve bir kadınla ilişkisi, heteroseksüel bir kadının iki erkekle ilişkisi ve heteroseksüel bir erkeğin iki kadınla ilişkisi. Bunlardan sadece senin istediğin ilişkiyi cımbızla çekip kendi fantazilerine dekor malzemesi yaptıkları için anlayış gösteren ve kabul edilebilir bulan erkeklerin, iki erkek partner istemen durumunda sana "k*şar", "a*gın" diye etiketler yapıştıracaklarını, "bir y**rak" yetmiyor mu" diye edepsizleşeceklerini tahmin etmek zor değil.
- +1 yıl
@kissheart_ İnsanın biyolojik olarak çok eşliliğe yatkın olduğu halde sosyolojik olarak tek eşli olmak zorunda kaldığını da ekleyeyim. Uzun uzun tartışılabilecek bir konu.
- +1 yıl
Çok eşliliği önüne gelenle yatmak, veya bir otobüs dolusu insanla yatmak zanneden, çok eşlilik deyince duygusal boyutunu anlamaya çalışmadan konuyu grup sekse bağlayan cahillere laf anlatamazsın, boşuna uğraşma.
- +1 yıl
Çok güzel argümanlar ile uzun uzun ne güzel yazmışsınız valla. Eig seçme hakkı 3 olsa bunu kesin seçerdim. Çok çok iyi yazmışsınız. Her zerreye katılıyorum. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Siz gibi bilinçli araştırmış saygılı insanlara ihtiyacımız çok
- +1 yıl
Ben grup seks istemiyorum ne güzel ifade etmişsiniz beni. Beni , benden daha iyi anlamışsınız. Evet çok eşlilik insanlar istediği sürece olabilir toplum tarafından ney kabul görüyor ki? Daha birbirimizin kıyafetine laf eder olduk. Gelişmekte problemler yaşıyoruz. İslamdan bir haber olan insanların islamı edep adı altında sakız gibi çiğnemeleri yüzünden islamı yanlış tanıyanlar bile var gerçekten aramızda çok cahil var. Böylesi bilinçli insanlara hasret kaldık doğrusu.
- +1 yıl
Valla size ney diyeceğimi şaşırdım. Kendinizi çok iyi geliştirmişsiniz aşırı haklısınız ve çok iyi bir şekilde yazmışsınız çok teşekkür ederim gerçekten.. her dediğinize sonsuz katılıyorum. İşte insanlar saygı ney bilmezler biz bunu yazınca saygı gösterince edepsiz olmuyoruz ben 2 partnerimle birlikte mutluyum. Her gece +18 şeyler izleyip bana edepsiz diyorlar veya açık saçık resimlere bakan kadın ve erkeklerin bana bunları demesi. Bir çoğu sanalda , asla realden görüşmeyeceği birine cinsel organlarını birbirlerine atması. Burada bana laf atan istekli boynuzlu diyen kadınların kendilerini bir OBJE gibi sergilemesi. Erkeklerin de çok eşliliği konser zannedip araya girmeye çalışması. Bazıları konser mi veriyoruz bir kamyon insan getirin yazması ne kadar cahilce. İşte Türkiye’nin özeti bu cahiller. İçimden insan demek bile gelmiyor. Hepsi ahlaksızlıklar yaparken. Tvlerde birbirlerini aldatan dizileri izlerken ben sırf swinger veya çok eşlilik istiyorum diye bana edepsiz demeleri yok mu.. neden? Çünkü ben farklıyım. Onlar yılda 10 sevgili değiştirirken ben 2 bireyle bir ömür yaşamak istiyorum diye Farklı durduğumdan Abaza olacaksam varsam olayım. En azından yılda 100 kişi ile flörtleşmiyorum. Bu ülkede kim farklıysa dışlanır , ötekileştirilir zaten.
- +1 yıl
Ülke çok güzel bir ülke. İnsanları kalitesiz. Kaçmak istiyorum ama burası benim vatanım sadece yorulmak istemiyorum artık
- +1 yıl
Sevgili @kissheart_ , swinger ilişki, polyamory bence gizli saklı aldatmaya göre çok daha masum bir tercih. İnsanın en büyük erdeminin, en yüce karakter özelliğinin dürüstlük olduğunu düşünürsen neden daha masum bulduğumu anlarsın. Çünkü swinger ilişkide kimse kimseyi aptal yerine koymaz, arkasından gizli saklı iş çevirmez. Herkesin herşeyi ortadadır, açık ve dürüst olmak esastır. İlişki, en zararlı insan duygusu olan kıskançlıktan arınmıştır. Senin istediğin 3 kişilik mutluluk pekala mümkün. Bu aslında swinger ilişki de değil.
- +1 yıl
Haklısınız. İşte insanlar çok eşliliği bile bilmiyor aldatma diyor. Birisi bir erkeğin 4 kadınla evlendiğini düşün diyor kuma başka çok eşlilik başka. O kuma alanlar 4 üyle beraber aynı şeyi yapmıyor biriyle uyuyorsa diyeriyle sevişiyor. Ben diğer iki partnerimle aynı hayatı yaşamak istiyorum mevzu bu beni anladığınız için Size minnettarım
- +1 yıl
Dediğimiz gibi. Bana boynuzlu diyenler çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar ona buna resim atıyorlar aldatıyorlar ben sadece 1 değil iki partner istiyorum
- +1 yıl
Aldatma, sözcük anlamı ile "hile yapmak, kandırmak" demektir. Anlam genişlemesi ile ilişki içindeyken partnerini KANDIRARAK bir başkasıyla olmak anlamını da kapsamış. Evli çiftler yatağa ikinci bir erkeği veya kadını alıp MMF, FFM üçlü yapıyorlar, aynı mantıkla bu da aldatma olmalı, ama değil. Bu sadece bir cinsel fantezi. 21 yaşında bütün tabuları devire devire gelmişsin, tebrik ediyorum. Seni ahlaksızlıkla suçlayanlar, önce kendilerine baksın. İlk taşı, en günahsız olanınız atsın diye bir söz var, haydi bakalım.
- +1 yıl
Bu arada, dinen uygun görülen erkeğin 4 kadını eş alması ile senin durumunun bir ilgisi yok. O düzenleme tamamen erkeğin doyumsuz olduğu ve çeşitlilik isteyeceği varsayımına dayanıyor. Yani tamamen erkeğin si**nin keyfi gözetilerek izin verilen bir uygulama. Aynı çeşitlilikten kadın da nasiplenmek isteyemezmiş gibi. Kadın ve erkeğin haklarındaki eşitsizlik aklıma yatmadığı için dinden uzaklaştım ben zaten.
- +1 yıl
Offf aşırı katılıyorum gerçekten çoook haklısınız gerçekten teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız
- +1 yıl
İşte bizim cahilller de aldatmak diyor ben ikisine de aynı hissi duyabiliyorum. Aldatmak denmez
- +1 yıl
@kissheart_ 47 yaşında bir adamla 21 yaşında bir genç kadının bu kadar çetrefilli bir konuda hemfikir olabilmesini sağlayan şeyi merak ediyorum.
- +1 yıl
Saygı ve bilinç diye düşünüyorum ;) atalarımız ney demiş akıl yaşta değil baştadır
- +1 yıl
👍👏
- +1 yıl
Sen EİC seçememiştin 1 yıl önce, şimdi KS botu süper cevap seçmiş.
En İyi Cevaplar
+1 yılGarip karşılanır tabi ama bu sana kalmış sonuç olarak senin hayatın. Ben niye görüş paylaştığıma gelecek olursak ben bir din görevlisi sayılırım. Öğrenci sahasındayım. Ben burada senin isteğini yargılamak için bulummuyorum. Benim görevim çok eşlilik diye tabir ettiğin hem kadin hem erkek karışık bir ilişki tarifi yaptığın mekanizmanın islam dini açısından uygun olmadığını belirtmek isterim. Bunu tebliğ görevi olarak yaptım. Tabiki hayatın konusunda tasarruf hakkı senindir. Asla müdahale etmiyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ama Müslüman değilim ;) iyi günler
- +1 yıl
Rica ederim. Sadece Müslümanlara değil tüm insanlara tebliğ ediyorum. 🙂 iyi günler sizede
- +1 yıl
İyi yapıyorsunuz zaten. Doğru yol islam gibi ama gel gelelim ben de Müslüman değilim islamda 4 kadının sözünün 1 erkeğe eşit olması vs vs erkeğe daha çok söz hakkı verilmiş
- +1 yıl
Bazı şeyler yüzünden islamdan uzağım. Ama bunları tartışmayacağım çok garip konular
- +1 yıl
Size de iyi günler
- +1 yıl
Haklısınız zaten üstünkörü anlatılacak şeyler değil. Bu şekilde bir anlatımdan fayda elde edemeyiz zaten. Sorularınızın cevabı var ama vaktiniz olursa incelemenizi tavsiye ederim. Yaklasiminizdan ötürü de teşekkür ederim. 👍
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Evet zaten vaktim olduğunda iyi bir hoca ile görüşmek istiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. cok normal saygi duyulmali. eminim bir sure yadirgansa da ideal partner/es bulunur. mutluluklar dilerim.
28 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ne güzel düşüncelisiniz. Partnerim var onlar sorun etmezken bu beyinsiz KS halkının beni yargılaması aşırı komik. Edepsiz muamelesi yapışmış hatta normal karşılayanlara laf bile söylenmiş o edilen küfürleri savcılığa versem her birinden çatır çatır para kopartırım ama yapmam beyinsizler zaten.
- +1 yıl
Yadırgasınlar saygı da istemiyorum zaten ama hakaret edemezler. Erkeklere yaranmak için orasını burasını atan kızların bana laf söylemesi ucuzca. Bu benim hayatım kimse karışamaz ben soru sordum. Eleştirmemişler düpedüz yargı. Tecavüze göz yuman embesil bir halktan ne beklersiniz saygı duymayı bilmedikleri gibi yargılarlar boş çeneleriyle
- +1 yıl
Daha haklı bir yorum görmedim zaten bu yüzden sizi eig seçtim. Düşüncelerime , hislerime tercüman oldunuz. Açıkça soru sordum garip mi diye garip yazanlar açıklama yapmamış bile. Teşekkür ederim gerçekten. Açıkça belirttim dediğiniz gibi 🙂😊 ben ve partnerlerim açısından sorun yok ise insanların bana “edepsiz” muamelesi yapması fazlasıyla trajikomik. Size de iyi günler diliyorum. Böylesi iyi ve saygılı, neyin ney olduğunu bilen insanlar az bulunur 🙂💓💓💓
- +1 yıl
Siz de çok ince kibar ve anlayışlısınız. Umarım sizin de gününüz keyifli geçer. Ben teşekkür ediyorum 🤗💓
- +1 yıl
Yaaa ne kadar kibarsınız çok teşekkür ederimmmm🤗💓 aynı şeyleri sizin içinde düşünüyorum 🥰 umarım gelir 🤗 iyi günler ☺️☺️
+1 yılÇok normal
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBence senin seçimin böyle seviyorsan sorun yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden buncaseviyesiz karşısında daha da alçalarak onların bile üstüne çıkacak kadar ağır konuşup, sayıp, sövmüşsünüz? Bırakın kendi acizlik ve karaktersizlikleri ile yok olup gitsinler. Laflarına ve tepkilerine bakınca senden ötürü de Allah akıl fikir versin dedim. Sakin olun ve sabırlı olun. Nr kanunuz, ne polis, ne hakim, ne savcı ne de Cumhurbaşkanıyız. Olumlu ya da olumsuz yorumlar gelecektir. Sana düşen saygı duymak ve aşırıya gidene de engel koymaktır. Günümüz kadını zaten ne isterse onu alıyor ve o ilişkinin içinde yer alıyor. Her konuda o karar verip o yönetiyor. Bence korkularınız yersiz yani.
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler umursamıyorum ama ben abazan değilim sadece iki tane partnerim var diye yargılamışlar o yüzden hakaret ettim zaten
- +1 yıl
Anladım. Herkesin hayatı kendine. Sorumluluğuda kendisinde. Umarım istediğin gibi bir ilişkinin içinde olursun. Love diye bir film vardı. orada da benzer sahnelere, tercihlere raslamıştımmm..
- +1 yıl
Teşekkürler yukarıda bir arkadaşa da belirttim bana laf edenler çorap değiştirir gibi partner değiştirip her birisi ile ahlaksızca şeyler yazışırken birbirlerine uzuvlarını atarlarken problem yok o özel hayat. Ben çok eşliyim diye edepsiz oldum.
- +1 yıl
Bir arkadaş uzun uzun açıklamış. Onu okumanızı tavsiye ederim. Çok eşlilik abazanlık değildir
- +1 yıl
Abazanlık başka şey, senin olayın başka şey. Aslolan aynı kafada olan insanları bulup bunu mümkün kılmak. Günümüz de para için yapmayacağı şey olmayan kadın, çıkar ve menfaatine uygunsa evli bekar, hırlı hırsız ayırmayan insanlar kalkıp srnin olayına ileri geri kınuşuyorsa bilki bunların çoğu zaten ipe sapa gelmez, her türlü rezilliğe evet diyen tiplerdir. Allah yar ve yardımcın olsun.
- +1 yıl
Çok haklısınız. Ayrıca teşekkür ederim 🤗💓 sağolun güzel yorumunuz için
+1 yılAlan memnun veren memnunsa bizlere poh yemek düşer.
41 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ne veriyim ablama https://voca.ro/15rI6INv2v9V
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar enerjiksin 🤣 güzel pozitiftik
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gayet de isteyebilirsin. Hem kadın hem de erkek sevgilisi olan çok var.. önemli olan bu 3ünün birbirinden rahatsiz olmamasi.. 👍🏻
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler güzel yorum için
- +1 yıl
Aynen valla. Bu benim hayatım insanlar aptal aptal şeyler yazmışlar
Çok güzel olurda işte hayat o kadar şeyi sunmaya biliyor 👉👈
ya da sorumluluk sahibi insan denk gelmiyor.110 Yorumla- +1 yıl
Sorumluluk getiren bir şey yok ayrıca yabancılarda sorumluluk iç güdüsü Türklere bakış daha fazla :/
- +1 yıl
Zaten iyice tanımadan birlikte yaşamayı kabul etmem
- +1 yıl
Sorumluluğu küçümseme.
Hayatın kendi bir sorumluluk.
Yahu bu Afgan Pakistan suriyeli ugandalı bilmem nereli yabancı seviciliği patlama yaptı.
En çok damadımız Suriyeli imiş.
Bilmiyorum yerli malı taraftarıyım ben.
Ha anlayış desek bizim milletde o eskiden biraz varmış şimdi daha az. - +1 yıl
Ben Afgan ve Pakistanlı diye belirtmedim. Nereden çıktı şimdi bu?
- +1 yıl
Yok birisi Fransız diğeri mısırlı :)
- +1 yıl
Her insan bir değşl ki benim tanıdığım Fransız 2 kadın oldu biri bu diğeri de bir mankendi
- +1 yıl
Doğru ☺️
+1 yılKafa dengi biriyle ilişkin olursa süper bir cinsel hayatınız olur
13 Yorumla- +1 yıl
Bence seninle evlenen yaşadı kıymetini bilirse
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica tesekkurluk bir durum yok
Eğerki iç güdülerin seni bu yola itiyorsa ve güvenli liman bulursan bu senin hayatın. Kimse karışamaz. Sen keyfine bakarsın
10 YorumlaAhh keşke manitim kafa dengi olsaydı da üçümüz yaşasaydık, tatillere gitseydik, maalesef ki keser gödümü 🥲
10 Yorumlahiçde garip değil hatta çokda revaçta bu aralar eş değiştirme teklifi bile geldi bize
20 Yorumla
+1 yılSenin tercihin aynı kafada başkalarını bulursan kimse buna suç demez
10 Yorumlatercih meselesi ve çok eğlenceli olacağına inanıyorum...
10 YorumlaŞu dünyada çok eşli yaşamayan insan mı var? Kimi bedeniyle kimi gözüyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal bir durum ama bizim toplumda acik acik yasamak sikinti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok garip ama yine de herkesin tercihi saygı duymak gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre garip değil bunu kabul edebildikten sonra tüm partnerler olabilir
10 Yorumla
+1 yılBu senin hayatin istemen doğal tabiki nasil mutlu olmak istiyorsan onu yap kimseye aldiris etme
10 Yorumla
+1 yılNormal tabi cinsel objeysen demekki az bile o iki eslilik olmus bi kamyon insan daha cagirin
21 Yorumla- +1 yıl
İşte o kadar cahilsin ki acıyorum sana. Kafan bu kadar yok bile hatta. Çok eşlilik bir kamyon insan olmadığını anlayamamışsın. Cinsel obje de orasını burasını paylaşana denir. Ben burada soru sordum kendimi obje gibi paylaşmadım. Git neyin ne olduğunu öğren. Cahil moron
Yani iki erkek iki kizmi ayni evde yasiycaksiniz dogrumu anladim
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir çift bulabilirsen, kime ne, ona ne, buna ne? kime ne zararın var, mutlu olduğun hayatı yaşa.
00 Yorumla Tam buradakilerin istediği, şimdi gelirler poligamikler
06 Yorumla- +1 yıl
😹😹
- +1 yıl
Teşekkür ederim mantıklı yorumun için 🙂 evet insanlar yargılamaya bayılıyorlar ney yazık ki. Şahsen kimsenin yatak odası birbirini ilgilendirmez çok eşlilik evet kötü gözüküyor olabilir ama Buda benim özel yaşamım
- +1 yıl
Yani ne bileyim çevremde böyle birisi olsa saygı duyardım
- +1 yıl
İnsanların yargılamasını istemiyorum öyle sormak istedim. Ama gerçek hayatta kimseye sormam
- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz 2 kadın 2 erkek olsun. Yoksa erkeğin işine gelir bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi erkekler iki kadını hep ister ama tek kadını paylaşmak istemez
10 Yorumla
+1 yılyaşayabilirsin bence neden olmasın herkesin kendine özgü yaşam bicimi veya hayatı var. Sen neysen o olmaya devam etmelisin bence :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı kafadayım. mesela eşimin srvgilisi olabilir. İsterse onda kalır gibi filan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Denemediğin ortada , bir yasasan inanki süreklilik arz eder
02 Yorumla- +1 yıl
İki tane partnerim var aynı evde yaşamadık henüz.
- +1 yıl
Süreklilik arz eder? Zaten bir tanesi ile evlilik yapacağım. Sen kim oluyorsun da haddine düşmeyen yorumlar yapıyorsun sana mı kaldı deneyip denemediğim awk
+1 yılHayırlı işler ne dileyelim.
10 Yorumlatercihler sorgulanmamlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılgarip ama olmaz değil
10 Yorumla Olabilir isteyebilirsin normalleşti bunlar
10 Yorumla
+1 yılSen istedikten sonra yaparsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayat senin keyfin nasıl istiyorsa
10 Yorumla
+1 yılSenden her eve bir tane lazım olur 🤣
10 YorumlaRenkli olur. ya da evlen swinger takılın.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet swinger zaten ve teşekkürler
Yani saygı duyarız
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
+1 yılKuzu postunda bir kurt gördüm sanki🤪
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılBende istiyorum çok eşlilik
10 Yorumla
+1 yılO ikisi anlaşip seni terketse
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın lezbiyen ve diyelim etkilendi o zaman ikisine de hayatı zindan ederim. Bunu da çok iyi biliyorlar. Başka sorun
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yani buda senin fantezi dünyan tabi bişi diemeyiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Hayır insanlarin tuhaf zevkleri olabilir
10 Yorumlanormal artık herseyın tadına bakmak ıstıyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hiç yaşadın mı da istiyorsun. Hayal mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. değil.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Senin hayatın knk bir şey diyemem
10 Yorumla
+1 yılŞahsen benim hoşuma gidiyor 😊
20 Yorumlaaferin cici kız
10 YorumlaKalbine sağlık
10 Yorumla
+1 yılnormal
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle
10 Yorumla
+1 yılYoo bnde aynı fikirdeyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılgüzell
10 Yorumla Değil
11 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı yorum.
+1 yılMümkün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Tercih meselesi.
10 Yorumla
+1 yılasla öyle bir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılZevk kadınısın
00 Yorumla
+1 yılHerkes ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. sana kalmış bişey
10 YorumlaÇok eşlilik iyidir
10 YorumlaSuper fikir
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!