İlk defa uyumlu olmadığım burca karşı bir şey hissetmeye başladım, engellesem mi kendimi? :///
Bu arada bence ilişkilerde burç uyumu aşırı önemli ve şimdiye kadar hiç şaşmadı yani herkese öneririm dostlar
İlk defa uyumlu olmadığım burca karşı bir şey hissetmeye başladım, engellesem mi kendimi? :///
Bu arada bence ilişkilerde burç uyumu aşırı önemli ve şimdiye kadar hiç şaşmadı yani herkese öneririm dostlar
Bende inanıyorum ama özellikle aramam. Zaten şansıma bana uyumlu geliyor. Bak mesela genelde anlaştığım tipler hep kovadır. Kovaları çekiyorum normalde herkes kovalardan nefret eder. Aman kovalar şöyle duygusuz şöyle soğuk ilgisiz falan ama İkizler burcuyla eşleşince hiçte öyle olmuyorlar. Çok iyi anlaşıyorlar ve gerçekten konuşacak çok şeyleri oluyor. Ama maalesef ki aşk gibi tutku gibi çekimleri olmuyor. Bu sıkıntı ama ben tutkuyu kimde hissettim biliyor musun? Terazi burcu bir kadındaydı yani aramızda felaket bir çekim vardı. ben kendi içimden dedim ki ben bununla evlenirim hatta bundan çocuğum olsun isterim. O kişi buna beni ikna edebilir demiştim. Ama Teraziler çok kıskanç olurlar. Bu beni zorluyor çünkü her şeyden kıskanıyorlar. Ayrılma sebebimiz ondan yardım istemedim başkasından istedim diye olay çıkarmıştı. yani burç olayları hep doğur çıkıyor.
Kesinlike doğru ama şunu da unutmamak lazım.
İyi anlasacaginızı düşündüğünüz burcu sadece kitap bilgileriyle değil her anlamda bilmeniz gerek.
Kitap ve site bilgileri bazen boş kalıyor.
Çünkü şu teknolojinin her anlamda kullanıldığı ortamda artık her kitap bilgiye herkes ulaşabiliyor.
İyi analiz etmeniz.
İyi dinlemelisiniz.
Ve birazda bire bir olamasa biraz ikinci adımı bilmeniz gerek.
Evet şu an belki o kadar da değil diyebilirsiniz ama maalesef ki boyle
Ben inanmıyorum sadece takip ediyorum ama nedendir hep de doğru çıkıyor. Aynı burç insanıyla hiçbir zaman anlaşamıyorum. Mutlak inancım yok ama doğru da çıkıyor. Ama yinede şans veririm direkt burç için elenmez.
ben de hiç anlamam bu işten ama ilgimi çekiyor. denk gelirsem dinlerim. ama oturup okuyamam ezberleyemem uyum meselesini. bence çok da takmamak lazım akışa bırak
Cevap
47Cevap
Senin kararın. ben inanmıyorum burçlara
Evet doğru yapıyorsun ama sadece güneş burcuna göre hareket ediyorsan kesinlikle yanlış yoldasın. Doğum haritasında 12 ev konumu ve gezegen konumları var.
Evlilikle ilgili olan konum 7. ev. bu konumun uyumlu olması gerekir.
Duygularla ilgili konum Ay konumu
İletişimle ilgili konum 3. ev ve Merkür konumu
4. ev Aile ilgili ilgili konum.
Mars enerjinin hangi yönde kullanılacağı ile ilgili konum. Mesela 7. evinizde Mars varsa evliliğiniz kesinlikle çok fırtınalı geçer ve cinsel yönden yüksek bir potansiyel taşırsınız. Karşı tarafında buna uyumlu olması gerekir.
Doğum haritasında bir konum daha var ki o konuma bakarak hangi burçla yakın ilişki içerisinde olacağınız bilinir.
Tüm bunlara ek olarak Ateş, Su, Toprak ve Hava grupları var. Siz Hava ağırlıklı ise birlikte olacağınız insan da su ağırlıklı ise ilişki zor yürür.
Bir de Açılar var ki, o kısma girerseniz çıkamazsınız.
Astroloji bilmeyenler sadece kulaktan dolma bilgi ile konuşan özellikle astroloji = fal diyenlere asla aldırmayın. Tek yapmanız gereken çok iyi bir araştırma yapmak
Her ne kadar görüşümü dikkate almayacak olsan da ona şartlandığın için öyle zannediyorsun. Yoksa bilimsel olarak burçlar bir hiç. Bugün bilim birbiri ile ilişkisi olan akla fikre gelmeyecek şeyleri tespit ederken burçları da tespit edebilirdi. Ama deney yapıldığında ortaya çıkıyor ki astrologlar oldukça başarısız.
İnsanların çift uyumunu burçlar belirlemez. Sadece bir fikir verir. Bir ilişkide gerçek uyumu belirleyen şey burçlar değil uzlaşmadır.
Hayır. Huylar. Huyunu suyunu öğrenmek, o kişinin huyuna suyuna gitmek vs. Anlamak yani olay. Bunu da belirleyen burç değil beyin 😂
Adaya veda edenler burçtan dolayı elenenler sanırım şu an gfsdhgfdg
Genetik kalıtımın, doğduğu lokasyonun kültürünün, dış etkenlerin, tecrübelerin sayesinde kişilik geliştiren insanlarin sirf doğduğu gun saat dakika yuzunden mensup oldugu burç ile bir ilişkiye uygun olup olmadığına karar vermek mi 🤔 daha gercekci olmak lazim sanki
aslan burcunda eskı sevgilimle 2 yılımı geçirdim aşırı uyumluyduk ondan sonra giren aslan burclarıyla anlasamıyorum ama normalde çok iyi anlasıyorum :D
Cahilsin. Senle asla sevgili olmazdım. Asla. Karşımda hiçbir şansın yok. Zerre kadar. Bak fotoğrafını dahi görmedim hea söyleyeyim. Belki de model gibi bir kızsındır. Ama umurumda değil.
Ben Allah'dan başka hiç bir şeye inanmıyorum. Peygamberler de dahil Allah kimseye kahinlik vermedi. Gaybı bilen bir tek Allah'tır. Vesselam.
kalp kimi seviyosa ask onda guzeldir, bi burc vs ugruna belkide cok mukemmel bir mutlulugu kaciriyor olabilirsin..
Saçmalık. Ben başak burcuyum ve koç erkeğiyle aşırı iyi anlaşıyorum ama burçlara bakarsak uyumlu değiliz 😂
Bence de burç önemli ya insanın karakterini yansıtıyor
Evet ben de aşırı ilgiliyim hiç şaşmaz tahliller senin burcun ne
Yükselen ve ay ne
Bence dogru olani yapiyosun benjm %27 cikmisti 2 gun sonra sogudum
Basak basak
Aslan burcuyum yukselenimde aslan bana ne tavsiye edersiniz
Bende burçlara göre davranıyorum aslında bu zamanla tecrübe oldu hala oluyor tabi yükselenlerinde aşırı katkısı var buna dikkat et. Bence doğru yapıyorsun ya
Hayır burçları o kadar ciddiye almamalısın ama az çok etkli olduğunu düşünüyorum ben de.
İnanırım kova ve ikizlere yaklaşmak bile istemiyorum ama burnumun dibinde bitiyor hep 🙂
Hayır her insan bir değil burçlara neden hala inanıyorsun
Mesela bana kim uyar normal burcum basak ay burcum aslan yukselen yay sanırım
Yani olabilir gibi. burçlara az da olaa dikkat ederim
Benim hayatıma neden hep ikizler ya da yengeç çıkıyo:( ben başağım
güneş burcu yüzünden yapman sacma... bi incele dogum haritasını 🎈🤣
Beni ıssız bir adaya koy. Yanıma Musolini, Hitler ve kaynana Semrayi ver yine anlaşırım. Burçlar boş iş.
Burç önemli ama yetiştiği aiıe okul arkadaş çevresi burç özelliyini yitirme sebebi
Doğru zaten uyumlu olunca kendiliğinden oluyor genelde
Yanlışsın ben burcumun özelliklerini şiddetle gösteriyorum ama göstermeyenler de çok var
Kişilik ve tensel uyumdur aslolan, burç uyumu değil..
Aynen haklısın çoğu insan inanmasa bile böyle bir uyum gerçekten var. İlişkilerini de buna göre ayarlamanda gayet mantıklı.
Burcun ne bu arada
Doğru yapıp yapmadığını evlenince anlarsın.
Burçlara inanmıyorum ama ekimde bi b*okluk çıkacak hissediyorum
Knk erkeklersin hepsi tek burç o taraftan bak o yuzden
Balık burcu ile ilgili duygu ve düşüncelerini alabilir miyim merak ettim
Önemlidir ama bu kadar katı olma sadece burç değil aile yetiştirmesi çevresel faktörler de karakter de çok önemli
Bende çok inanırım eşim terazi ben koç uyumluyuz çekiyoruz birbirimizi 😄😍
Bi şans ver belki burcunun özelliklerini taşımıyordur
doğru bence burç lara göre seç
dogru yapiyorsun en az %50 etkiliyor
Burçlara çok takıyorsunuz
Doğru yapıyorsun. Ben de inanıyorum.
Evet artık bende öyle yapıyorum
Çok nadir ilişkin olur bence kötü bişi
Onemli olan karakter burçlara yormayin herseyi
Yaylar canımı çok yakiyor
Yay burcuna ne gider 😂
Genelde önemli ölçüde bilgi veriyorlar