Şahsi görüşüm az da olsa doğru çıkabiliyor bu yüzden kısmen inanıyorum.
Evet
Kısmen
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim burcum ikizler seninki yay sürekli çatışırız şeklinde inanmıyorum ama sinastri uyumuna yani her iki kişinin de doğum haritasının uyumuna inanıyorum. Astroloji bir bütündür onu sadece güneş burcu ile sınırlandırmak sadece 12 insan karakteri yansıtır. Halbuki yıldızlar, gezegenler ve yaptıkları açılar önemlidir.
Ben bu konuya bayağı takıntılıyım neden derseniz? eyerki burçlar uyuşmuyorsa eninde sonunda bu uyuşmazlık bir yerde patlak verecektir kimse demesin ben uyuşmaz burçla uyum içindeyim, örneğin boşanma nedenlerinden biri de bu burç uyuşmazlığı araştırmalar bunu yazıyor isteyen açıp okuyabilir, bu yüzden karşı cinsle ilk önce burçlarnızın uyuşup uyuşmadığına bakmanız lazım yoksa beyhude bir uğraş olur
tutuyo bazen burçların dedikleri ama burca göre de ilişki kurmam...
Pek değil seviyorlarsa birbirlerinin kusurlarını görmezler zaten.
Cevap
60Cevap
Eskiden inanmazdım, ama ayrıldıktan sonra uyumlara baktığımda ne kadar uyumsuz olduğumuzu ve sevgiliyken orada yazılanların hepsini birebir yaşadığımızı farkettim
Net olarak söylüyorum : şuana kadar bi aslan burcu olarak hiç bir başak erkeğiyle iyi anlaşamadım..
Toprak burçlarından sadece boğa'larla aram çok iyi, diğerleriyle değil
Muhabbet için konusurum burçla karar almam batıl inanca girer. İnsanları 12 karakter kalıbına sokmak doğru değil bunu zaten aynı burçta birden farklı insan tanıdıkça anlıyor
net inanırım çünkü ben burçlarımlaçok iyi anlaşıyorum nedense eski sevgililerimlede öyleydii açıkçası
Başak kadını ile Başak erkeği çok fazla zorlanırlar..
bana göre
ki ben öyleyim kendim örnek veriyorum zorlanıyorum bi Başak kadını ile birlikte olur, Ken 😡😊😡😅😡😂🎶💃🤸
Burçlara hiç bir açıdan inanmam saçma geliyor bana ay dolunay oldu hallerim var Jüpiter sağ saptı hallerim var 😂
Kısmen inanırım. Çünkü olumsuz giden bir şey sadece burçlar üzerinden değerlendirmek yanlış geliyor bana.
İnanırım ama potansiyel tahminen belli olsa da kişinin kendini yetiştiriş ve oluş tarzı daha etkili. Bazıları şaşırtmazken, bazıları ezber bozabilir.
Neticede uyum tamamen insanin oz dengesi aslında. Ters davranmak isteyen iyi huyluda olsa ters davranır. Burclarin cok etkili olduğunu söyleyemem. Kimi ne kadar severseniz o kadar uzmezsiniz. Sayar seversiniz
bi insanın bi tane burcu olmaz ki. hepsiyle uyumu nasıl olsun. inanmıyorum o yüzden
Evet ve kısmen diyen kızlar seriden engellerseniz güzel olur.
Tam olarak evet ama sadece güneş uyumu yeterli değil
Burç uyumuna inanıyorum özellikle karakterler ve uyum konusunda ama her şeyi de oraya bağlamıyorum
Ortası diyim ama ona bağlı kalmam yani sadece meraktan bakarım ama ciddiye almam
Ona göre hareket etmem. Şimdiye kadar doğru çıktığını hatırlamıyorum ama kısmen doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.
Hayatımı burçlara göre yönlendiren bir insan değilim ama karakter üzerindeki etkileri yadsınamaz bir gerçek.
Hayır inanmam kendi burcumu da zorla öğrettiler zaten
Edindiğim bilgilere göre yaptığım karşılaştırmalar genelde doğru çıkar.
İlişkiler menfaat doğrultusunda ilerler menfaatin varsa her burç başka diğer burça kesinlikle uyar 😉
İnaniyorum demiyeyim. Doğru buluyorum demek doğru olur. Mesela hiçbir kadının gidip ikizlerle vakit kaybetmesini istemem.
Burçlara inanırım fakat ilişkide inanmıyorum
Burca gore insan kiyaslamam kisiye bakarim
Ben genel olarak uyduğunu düşünüyorum. Hayatıma kim girdiyse genelde yorumda denilen tarz ilişkilerim oldu
İnanmam ama bakmaktan da alıkoyamam kendimi :d asdfas
Burç olaylarına çok inanmam, pek ihtimali yok gibi.
Ay kesinlikle bakın araştırın burç çok önemli bir yapıya sahip :)
Burç uyumu değil anlasabilme önemli
İlişkide burç uyumuna inanırım.
Saçma geliyor burçlara inanmak.
İnanmıyorum burçlara saçma geliyor
Yani kısmen inanıyorum.
karakteri burç belirlemez
İnandırıcı bulmuyorum
Burçlara inanmam çünkü
Sen peki
Bu arada aslan burcuyum
%100 doğru ilişki için burc uyumu
Burcunu merak edip sormam bile
çokta etkili değil kısmen,
burclara inanmak şirktir
Evet önemserim. Kesin analiz yaptırırım.
Genel olarak inanırım.
evet inanıyorum burç uyumu diye bir gerçek var
Ten uyumu lazım.. Burç değil..
benim için bir özelliği yok..
İlla uyumun önemi vardı ya
Burçlar kadar saçma bir şey yok bence
Evet ama çok takık birisi değilim.
Kısmen
Elbette
burçların uyumu her zaman aynı dengede olmuyor
ben inanmam
Çok aptalca.