İlişki durumunuzu burçlara göre ayarlayan insanlardanmisiniz yoksa burçların sizin için bir önemi yokmu

İlişki durumunuzu burçlara göre ayarlayan insanlardanmisiniz yoksa burçların sizin için bir önemi yokmu
Hayır inanmıyorum.
Ben karşımdakini kendim keşfetmeyi severim aynı şekilde karşıdakinin de bana karşı önyargısı olsun istemem.
Daha önce burcumu söyleyince saçma sapan atıp tutanlar oldu sohbet esnasında bende yapmam gerekeni yapıp önyargılı kişiyle muhabbeti kestim, bitirdim.
Pek değil iki kişinin de birbirine olan sevgisi sadakati empati duygusu anlayışı ilişki bütün yapan şey budur zaten bazı insanlar burçların özelliklerini taşımazlar bile o yüzden sadece burç uyumu yapmak doğru olmaz.
Yalnız var ya mesajlara bayıldım adam kovayla balığı nasıl bir arada böyle denkleştirmiş uyumlaştırmış çok güldüm ya 😂
Teşekkür ederim
Rica ederim
İnanmıyorum yüzlerce özelliğimden biri benzeyecek tabi zaten burç sayısı belli bin tane şeyi havaya atsan 12 kutudan birine bir şey düşer bir de nedense benim burcumu çok gömerler onu da sevmiyorum
Çokta değil
Cevap
3Cevap
Hayır inanmıyorum
Hayır inanmıyorum.. Herkes burcunun birebir özelliklerini taşısa insanlar tek tip olurdu. Herkesin kendine ait binbir tane özelliği var. Keyifli günler..
Hayır saçmalığın danıskasıdır 😊
Ben inanıyorum
Tabiki
Bir nebze inanıyorum
İnanmam
İnanmıyorum
İnanırım
Hayır inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?