Bir cok burctan kizla iliski yasadim ama hepsinde yine hatalarimiz oldu, her zaman hatalar bas gosterdi. Ama sizce bulmusken tam olarak baglanmalisiniz dediginiz kova erkegi partneri sizce hangi burctan olmali?
Cevabın nedir?
bende bir kova burcu olarak yine en iyi kova burcuyla anlaştım. tabi iyi anlaşmamız burçlaramı bağlıydı bilemem ama kova kovaya iyidir yani :D
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kova cok yalancidir, salak biriyle birlikte ol ki anlamasin yalanlarini 😄😄😄
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
2Cevap
Yay ama 1 yıl önceden sevdiğim çocuk Kovaydı ben de Yay burcuydum istemedi , olsun :DD
14 Yorumla- +1 yıl
Bence ideal eşi terazi ikizler ya da aslan Ama bir balık burcu olarak söylüyorum benden uzak dursun :D
10 Yorumla - +1 yıl
kovalar genelde kovalarla anlaşır derler. Ama burç murç hikaye yaa :)
04 Yorumla- +1 yıl
o gün bugündür inanıyosun yani :)
ben şu anlamda söyledim;atıyorum kovalar aslanlarla anlaşamaz dendi. Sende biriyle tanıştın çok iyi anlaşıyosunuz yine zevkleriniz çok yakın birbirie falan. Sırf anlaşamazlar dendiği çin bırakır mısın? hayır. Bence kişiye göre değişir durumlar burçlara göre değil. - +1 yıl
benim de aslan sevgilim oldu ve ilk askimdi. Hala da icimdeki seyler tam bitmedi, belki ilk askim diyedir kim bilir... İyi anlasiyoduk ama sonrasi onemli iste. Anlasmak degil de iliskide anlayis onemli. Sen hep sana yazildigi konusulmaya calistiginda kacip, kotu bir gunun oldugunda yaziyorsan eger iste istenmessin, mesela o kisi benim. Anlayis sahibi degilim. Ama gercekten burctan burca farkediyor bence. Ama her dusunceye saygiliyim tabi :D
- +1 yıl
ne diyosan :D :D
- +1 yıl
burçlarla olucak işler degil
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. Yay akrep ikizler :)
20 Yorumla- +1 yıl
yay veya oğlak
20 Yorumla Bence kova olsun huyu huyuna suyu suya
10 YorumlaHiç anlamam.
00 Yorumla- +1 yıl
Kafan lensmi bacım?
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi