• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Terazi kadınına en uygun erkek burcu nedir?

mavimilenaaa999
mavimilenaaa999 Takip Et
Xper 2 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
85
Yapay Zekaya Sor
Terazii kadınına en uygun erkek burcu nedir?
Terazi kadınına en uygun erkek burcu nedir?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Yağmur Özkan
Yağmur Özkan Takip Et
Astroloji
  • Merhaba,

Öncelikle 12 burç için genel geçer bilindik bilgiler üzerine bir sıralama yapmamı istersen Terazi burcu için uyumluluk sıralamam söyle olacaktır.

1. Terazi – Koç

Terazi burcu bilindiği üzere hava elementi burçlarından biridir. Ve hava elementi burçları, ateş elementi burçları ile iyi anlaşır. Bu yüzden ilk sıraya ateş elementinin öncü burcu Koç’u yazmayı tercih ettim.

2. Terazi – Aslan

Ateş elementinin sabit burcu olan Aslan dış görünüşe her şeyden fazla önem verir. Güzellik ya da yakışıklılık, iyi giyinme onun için çok önemlidir. Aslan burcu aradıklarını Terazi burcunda bulacaktır bu yüzden de Terazi burcu ile ilişkide güzel bir uyum içinde olacaklardır.

3. Terazi – İkizler

Ateş ve hava elementinden olan bu iki burç benzerlik ve farklılıklarının denge de olması sebebi ile birbirini çok iyi anlayacağı için hoşgörünün ve anlayışın ön planda olduğu yapıcı bir ilişki sürdürebilirler.

4. Terazi – Yay

Hava elementinin öncü burcu Terazi ile ateş elementinin değişken burcu Yay dinamiği yüksek güzel bir birliktelik yaşayabilir.

5. Terazi – Boğa

Venüs’ün yönetiminde olan iki burç Terazi ve Boğa’nın hayattan aldığı zevkler, eğlence anlayışları ve güzellik algıları ortak olacağından birlikte güzel bir beraberlik yaşayabilirler.

6. Terazi – Balık

Yöneticisi Jüpiter, yücelim yöneticisi ise Venüs olan Balık burcu, Terazi burcu ile arzusu yüksek, beklentileri ortak uyumlu ve sakin bir ilişki yaşayabilir.

7. Terazi – Akrep

Yöneticisi Mars olan Akrep burcu, yöneticisi Venüs olan Terazi burcu arasında kuvvetli bir çekim oluşacaktır. İki karşıt gezegenin yöneticiliğinde olan bu iki burç birbirlerini eksik ve fazla yönleri ile iyi bir şekilde tamamlayabilirler.

8. Terazi – Terazi

Aynı burç eşleşmeleri birbirlerini anlamaya daha yatkın olsa da bu benzerlik ilişki içerisinde yüksek uyum sağlayabileceği gibi iki burcunda taşıdığı kararsızlık özelliği ile yorucu da olabilir.

9. Terazi – Oğlak

Terazinin keyfine düştün yapısı ve Oğlak burcunun kuralcılığı bir araya geldiğinde özellikle Terazi burcu için yorucu ve yıpratıcı bir ilişki olabilir. Fakat Satürn yöneticiliğinde olan Oğlak ve yücelim yöneticisi Satürn olan Terazi buradan bir uyum yakalayabilirler.

10. Terazi – Kova

Yine iki hava elementi grubu burcu Terazi ve Kova. Burçların aynı elementleriyle iyi anlaşacağı bilinen bir şeydir. Fakat bu beklenileni her zaman aşk hayatında vermeyebilir. İki burcun çok yakın iki arkadaş olabileceğini söyleyebilirim.

11. Terazi – Yengeç

Terazi burcu hava elementi burcu olduğu için konu uyum olduğunda ilk akla gelen su elementinin yönetici burcu Yengeç olmaz.

12. Terazi – Başak

Hava ve toprak elementi burçlarının pek iyi anlaştıkları söylenemez. Eleştirel bir burç olan Başak'ın güzelliğine ve rahatına düşkün olan Terazi burcu için mükemmel bir eşleşme olduğunu söyleyemeyeceğim.

Sevgilerimle,
    Astrolog Yağmur

Daha fazla astrolojik bilgi için

İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.

3
    1 Yorumla
    • Vasat24
      Vasat24
      Boğa
      +1 yıl

İkizler ne zamandan beri ateş oldu 🤣

Yorumla

BiBilen

Falsepeti
Falsepeti Takip Et
Fal
  • Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🥰 Yorumcumuz Duygu Aura sizler için Terazi kadınına en uygun erkek burcunu açıklıyor. ♎

https://www.dailymotion.com/video/x8bpqkm
    0
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • SіlverBlossome
    SіlverBlossome Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Aslan burcu
    Kova burcu

Sosyalleşmeyi çok sevdiğinden dolayı terazi burcu kadınları, kendi gibi enerjik, girişken ve hareketli olan ikizler burcuyla çok iyi anlaşır. Terazi burcu kadınları aktif olması adına zorlanmaz ise asosyal bir yaşam sürmeye başlar ve bu durum onların psikolojini bozar. Bu sebeple her zaman hayatlarında bir ikizler burcuna ihtiyaçları vardır.

Çoğu zaman pasif olan terazi burcu kadınları karar almakta da güçlük çekerler. Bu nedenle aslan burcunun sağlam ve kararlı adımları terazi burcu kadınlarına iyi gelir. Hayatlarında aslan burcu özelliklerini taşıyan bir kişinin olması terazi kadınlarını karar almak zorunda bırakmaz ve dolayısıyla rahat bir yaşam sürerler. Çünkü aslan burcu kişiler terazi adına da kararlar almaktan büyük zevk duyarlar.

Tıpkı terazi kadınında olduğu gibi kova burcu için de eşitlik ve adalet unsurları çok önemlidir. Özgürlüğüne düşkün olan ve etrafına karşı fazlasıyla duyarlı olan kova burçları terazi kadınlarıyla mükemmel uyum yakalar. Çünkü bu iki burç da aynı dili konuşur.

TERAZİ BURCU KADINININ ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR

Akrep burcu
    Başak burcu

Çevreleri çok geniş olan ve oldukça sosyal olan terazi burçlarını; her şeye her zaman şüphe ile yaklaşan ve kimseye güvenemeyen akrep burçları çok yorar. Bu sebeple akrep burçlarıyla terazi burcu kadınları anlaşamaz.

Sosyal yaşamı seven ve çevresi geniş hayattan keyif almayı bilen terazi kadınları, iş kolik ve çalışmaya düşkün başak burçlarıyla da pek iyi anlaşamazlar. Çünkü teraziler tembellik ve hazıra konmayı sever, bu durum ise başak burçlarının pek hoşuna gitmez ve birbirleri ile sürekli bir çatışmaya sebep olur.

TERAZİ BURCU KADINI NASIL ERKEKLERDEN HOŞLANIR?

Terazi burcu kadınının ilgisini çekmek erkekler her zaman saygılı olmalıdır. Oturup kalkmasını bilen, bulunduğu ve girdiği ortamlara uyum sağlayan erkekler terazi burcu kadının etkilendiği erkek özellikleri arasında ilk başlarda yer alır. Olgun ve kendilerini koruyacaklarını hissettiği erkekler ile bir beraberlik kurmak ister.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    Terazi
    +1 yıl

Terazi Kadınları En Çok Hangi Burcun Erkekleri ile Anlaşabilir?
    Bir terazi kadını en çok ikizler, koç, yengeç, aslan erkekleri ile uyum sağlar.
    Terazi kadını -İkizler erkeği; Her iki burçta hava grubu olup sosyal eğlenceli deli dolu pozitif girişken ve hareketli olduğu için birbirlerinin çekim alanına kolay girerler ve bu iki burca kardeş ya da benzer burçlar diyebiliriz. Yani bu ikiliden çok renkli bir ilişki çıkabilir.
    Terazi kadını-Koç erkeği; Bu ikiliden için bir önceki bencemde de bahsetmiştim. Romantik bir ilişki anlamında bu ikili mükemmel bir uyuma sahiptir çünkü koç erkeği terazi kadınının asil ve zarif hareketlerine aşık olurken terazi kadını ise koç erkeğinin güçlü ve lider ruhundan ve dürüst olmasından etkilenir. Zıt burçlar birbirlerini çeker. Bu bağlamda bu ilişkiden mükemmel bir aşk çıkabilir.
    Terazi kadını-Aslan erkeği; Lider ruhlu romantik pozitif aslan erkeği terazi kadınını en iyi taşıyabilecek erkeklerden biridir. Terazi kadını aslan erkeğinin istediği ilgiyi veren en iyi kadınlardandır ve böylece aslan erkeğinden istediği tüm sevgiyi alır. Güzel bir uyumdur.
    Terazi kadını-Yengeç erkeği; Bir terazi kadınının gerek güven gerek sevgi gerek sadakat açısından belki de en uyum sağlayacağı ve evlilikte en huzurlu birliktelik yaşayacağı erkek yengeç erkeğidir çünkü bir terazi kadını için sadakat ve bağlılık önemli ve bunu en iyi yengeç erkeği sağlar. Çok zevkli bir birlikteliktir.

Terazi kadınları bunun yanında yay ve kova erkekleri ile mükemmel bir uyuma sahiptir. Akrep balık ve başak erkekleri ile anlaşmaları biraz daha zordur.

0
    0 Yorumla
  • LunaPiena_
    LunaPiena_ Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 25
    Yengeç
    +1 yıl

Terazi burcu; güzel, hamarat, kültürlü, sanata ilgi duyan, entelektüel, genel anlamda pozitif olan ve olumsuz ortamlara gelemeyen bir burçtur♎. Çok kibardır ve bu özelliğiyle öne çıkar. Uyumludur hatta genelde arabulucu olur. Tıpkı bir terazi gibi dengeyi ve barışı sağlamak ister⚖️. İlişkisinde romantik anlar yaşamayı herkesten çok isterler. Çok tezcanlı olduğu için aşık olduğunda bunu hemen belli eder 😄. Bu açıdan karşısındaki kişiden de aşk hayatında kartlarını açık oynamasını ister. Ona karşı net olunmalı eğer dengesiz davranılırsa terazi kadını bu aşktan sıkılabilir. Özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaya gelemez.
    Tüm bu özelliklere baktığımda bence terazi burcu için en uyumlu partner kesinlikle kova erkeğidir♒. Tıpkı terazi gibi kültürlü ve entelektüeldir. Bu ilişkide iletişim kopukluğu hiç olmaz. Sanata ilgi duydukları için ortak sanat aktiviteleri yapmak ikisini de çok mutlu edecektir. Her iki burcun da özgürlüğüne düşkün olması nedeniyle iki taraf da özel alanlarına saygı duyacak ve anlayışlı davranacaktır. Kova erkeği zekası ve bilgisiyle, cool tavırlarıyla terazi kadınını aşık edecektir. Terazi kadını ise güzelliği, zarafeti, kadınsı olmasıyla kova erkeğinin gönlünde taht kuracaktır. Bence her açıdan ideal bir ilişkidir❤️

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

52

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.

Burçlara göre aşık oluyorsunuz anlaşılan. yani aşık olmadan önce burç mu soruyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • Özgön
    Özgön Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 90%
    İkizler
    +1 yıl

Ben ikizler burcuyum eşim de ikizler burcu bazen çok iyi anlaşıp bazı konularda zıt düşebiliyoruz , fakat birbirimizi her daim anlayan dinleyen hisseden iki çiftiz. Benim yükselen burcum Terazi burcu (doğduğun saat baz alınarak ortaya çıkan asıl burc , doğum tarihine göre ikizler ) .. Kesinliklikle terazi burcuysaniz bir ikizler erkeği ile çok daha iyi anlayacağınız belirgindir.. 😊😇

0
    0 Yorumla
  • öylesineeeebirkiz
    öylesineeeebirkiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    Boğa
    +1 yıl

En yakın arkadaşımdan yola çıkarak söyleyeyim.
    Terazi kadını kendisi
    Kocası Aslan burcu. Gayet uyumlular ve mutlular. Evliliklerini de güzelce oturttular. Birbirlerine de yakışıyorlar. Maşallah diyeyim de nazar değmesin

1
    0 Yorumla
  • Nrsyh
    Nrsyh Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 94%
    Oğlak
    +1 yıl

En uygun es : KOVA
    Birlikte hareket etme yapısına sahipolan iki burçta uyum tam olmakta. İlişkilerde genellikle ortak yaklaşımlarda bulunur ve her şeyi beraber başarabileceklerine inanırlar.
    Uzak durulması gereken burçlar : Yengeç , Oglak , Koç

1
    1 Yorumla
    • denizlerinxx
      denizlerinxx
      Yay
      +1 yıl

Evet öyle

Yorumla
  • Zeynep_2147
    Zeynep_2147 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    Yay
    +1 yıl

Terazi burcu kadınının en iyi anlaşabileceği burçlar kova ve yay burcudur.

2
    1 Yorumla
    • miaovv
      miaovv
      Yay
      +1 yıl

ılk defa kovayı adam yerıne koyan bır yorum gordum saol tsk

Yorumla
  • Myİdea1
    Myİdea1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Burçlarla olmaz o iş ruh eşini bulman lazım.
    O da en beklemediğin anda en beklemediğin zaman çıkar karşına.

0
    0 Yorumla
  • Kayalisevall
    Kayalisevall Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

Ben teraziyim oğlakla iyi anlaşıyoruz. Aslında oğlaklarla iyi anlaşmazmış terazi kadını da biz iyiyiz)

0
    1 Yorumla
    • engince7
      engince7
      Terazi
      +1 yıl

Ben terazi

Yorumla
  • Sare20
    Sare20 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 53%
    İkizler
    +1 yıl

Terazi burcuna en güzel burç Akreptir..
    Ama ben Burçlara pek inanmam

1
    0 Yorumla
  • okanix41
    okanix41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 81%
    Koç
    +1 yıl

Terazi aşk sever bir kadındır onun için koç burcu uyar

0
    0 Yorumla
  • sonsuzlukalp
    sonsuzlukalp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi erkeği bence , eşim terazi , sevgilim terazi , metresim terazi burcu kadını

0
    1 Yorumla
    • yaydımmltfns
      yaydımmltfns
      Akrep
      +1 yıl

Ohaa

Yorumla
  • Anteros35
    Anteros35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 94%
    Terazi
    +1 yıl

Bence kesinlikle ya ikizler ya yengeç ya da terazi erkeği.

0
    0 Yorumla
  • haylazcocuk006
    haylazcocuk006 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 78%
    Yengeç
    +1 yıl

Ikizler olabilir cunku cok iyi anlasiyordum terazi sevdigimle

2
    0 Yorumla
  • AsiPrenses21
    AsiPrenses21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    Başak
    +1 yıl

Terazi kadının fengesizliğini hiçbir erkek kaldırmaz

0
    0 Yorumla
  • kızlarcoksoruyor
    kızlarcoksoruyor Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 52%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi burcuyum yorumları okumaya geldim

1
    21 Yorumla
    • mavimilenaaa999
      mavimilenaaa999
      Akrep
      +1 yıl

Hosgeldnn😂

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Hoşbuldum😂😂

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Durun bende size katılayım bende merak ettim, en uygun erkek burcu hangisi ki acaba,

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Bilmiyoruz bizdee

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Evliyim, eşim terazi burcu, ben boğa konunun her zaman gediği bir yer var, bu konuda uyumsuzuz, diğer herşeyde uyumluyuz

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Hımm boğa burcu biri gelse kabul etmem ya kardeşim boğa burcu çok zıt bi karakter

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Doğru, terazi hava ile alakalı, boğa toprak, evli olduğumuz İçin birbirimize karşı anlayışlı oluyoruz

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Ben gerçekten benim için uyumlu olacak burcu merak ediyorum açıkçası ya

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Evlenene kadar hep anlaşabileceğim burçlara bakardım, evlendikten sonra bakmadım, hangi gün tatsızlık olacak hangi gün güzel geçecek bunları takip etmeye başlamıştım

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Anladım
      Ben burç olarak genelde koç, aslan, yay, balık filan ile anlaşıyorum ama bilemiyorum gerçekten anlaşıp mutlu olacağım biri olsun istiyorum

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Balık ve yay ile mi anlaşabiliyorsun, hiç anlaşamadım,

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Valla yay ile çok iyi anlaşıyorum balıkta biraz pürüzler oluyor ama seviyorum balık burcunu

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Yay da cesaret var atılganlık var pürüz çıkıyor, ama balık tam bir zeka eksikliği var çocuk gibi hareketleri var olgunlaşamıyor

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Evet dediklerini biliyorum ama ben kontrol edebiliyorum bunları 😆

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Bak bak, şimdi iyice merak ettim nasıl kontrol edebiliyorsun

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Bilmiyorum uyum sağlıyorum işte bi şekilde genel olarak

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Merak ettim anlatmanızı istesem anlatır mısınız

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Bi sırrı yokki öyle içten gelen bişey

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Size bir teklifte bulunmak istiyorum. Numaramı versem arar mısınız takıntılı biri değilim konuşur ve numarayı silerim

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      Terazi
      +1 yıl

Yok hayır istemem

Yorumla
    • geleremgiderem
      geleremgiderem
      Boğa
      +1 yıl

Sorduğum anda dönseydiniz musaittim ama şu an değilim, hayırlısı olsun

Yorumla
  • Nextr
    Nextr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    Yengeç
    +1 yıl

yıl olmuş 2022 ve hala Burçlara inanan insanlar var hadi onu da geçtim burç uyumuna göre hayat eşini seçiyor.
    Gerçekten çok gülünç ve komik başka bi şey demiyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

terazi burcuyum ve yengeç burcunu seviyorumm

0
    0 Yorumla
  • Mortakunn0
    Mortakunn0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    Akrep
    +1 yıl

Aslan olabilir ben bir aslan kadını olarak terazi erkeği ile anlaşamıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla aslan erkeği ve terazi kadını güzel anlaşıyor eğer aslan erkeği gerçekten seviyorsa

0
    3 Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      Oğlak
      +1 yıl

Bizden ne istiyorsun 😂

Yorumla
    • Mortakunn0
      Mortakunn0
      Akrep
      +1 yıl

Bir şey istediğimden değil sadece anlaşamıyorum ama terazi kadınları ile aram çok iyidir 🤠

Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      Oğlak
      +1 yıl

Deli 😂😂

Yorumla
  • purposeless55
    purposeless55 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    Aslan
    +1 yıl

Ben aslan eşim terazi çok iyi anlaşıyoruz sadece arada dengesizlikleri sinirimi bozuyor ama hallediyoruz bir şekilde

0
    0 Yorumla
  • oylesineboshesap321
    oylesineboshesap321 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    İkizler
    +1 yıl

erkek arkadaşım aslan burcu ful pozitif ask ve tutku dolu bir iliski yasiyoruz aslan burcu erkeklerini tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • bennis1907
    bennis1907 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Aslan
    +1 yıl

Bir terazi olarak söyleyebilirim ki hep koçlar için deli divane oldum hep aslanlar bana deli divane oldu ama dengeli olanlar hep boğaylaydı

0
    0 Yorumla
  • kurtkes
    kurtkes Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    Terazi
    +1 yıl

Ben terazi sevgilim yengeç ve müthiş bir uyum var aramızda zekler karakter ne ararsan hepsi uyumlu :)

0
    0 Yorumla
  • alyazeynabdullah
    alyazeynabdullah Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    Boğa
    +1 yıl

kova erkegi tercih edilebilir ama binust beden icin boga oneriyoruz askim soruya baj mq

1
    0 Yorumla
  • denizlerinxx
    denizlerinxx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    Yay
    +1 yıl

Kova ve İkizler bana göre en iyi anlaştığım burçtur bende terazi burcuyum yay burcuda olur

1
    0 Yorumla
  • Beratın
    Beratın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    Terazi
    +1 yıl

En iyisi terazi terazi birbirinizi anlıyorsunuz ve birlikte karar veremiyorsunuz hahaha

1
    0 Yorumla
  • -_Tuniȿ
    -_Tuniȿ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    Kova
    +1 yıl

Yav sorunlu musunuz mk burca göre ilişkimi seçiyonuz

1
    0 Yorumla
  • zeyztolsyl
    zeyztolsyl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    Koç
    +1 yıl

Karakterde önemlidir bu aşamada ama kova erkeği olabileceği tarafındayım.

0
    0 Yorumla
  • izmirsosyete
    izmirsosyete Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    İkizler
    +1 yıl

Hayatta her zaman mutlu olmayı bil gerisini boşverin. 🥰Ki

0
    0 Yorumla
  • redman2020
    redman2020 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    Akrep
    +1 yıl

@Ädalineẞowman Sedat ben hatırlamadın mı? İstiyorsan rahatsız etmem artık seni

0
    0 Yorumla
  • jssjowndqlndke
    jssjowndqlndke Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    Kova
    +1 yıl

annem terazi babam aralığın sonu doğumlu oğlak oluyor sanırım birbirlerine uygunlar

0
    0 Yorumla
  • rhythm072
    rhythm072 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 44%
    Yay
    +1 yıl

İnan bana yay yay çünkü fedakardir eşine sadıktır

0
    1 Yorumla
    • shwaty
      shwaty
      Yay
      +1 yıl

yok usta denendi onaylanmadı ;)

Yorumla
  • konuşabilenadam
    konuşabilenadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 33%
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç al beni al beni 😂

0
    0 Yorumla
  • Hard-_love
    Hard-_love Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 95%
    Terazi
    +1 yıl

Bence yine terazi burcu uygun

0
    0 Yorumla
  • BallıTarcınınız
    BallıTarcınınız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    Yengeç
    +1 yıl

En uygun erkek benim lakin benden bir tane kaldı

0
    0 Yorumla
  • Calavera_
    Calavera_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 40%
    Boğa
    +1 yıl

Toprak burcu olmadığı kesin

0
    0 Yorumla
  • UDixon2
    UDixon2 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi erkeği herkesle anlaşır :D

0
    0 Yorumla
  • Carrlos
    Carrlos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 62%
    Oğlak
    +1 yıl

Oğlak derlerde işte gerçekten öyle mi bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oglak

Teraziyleyim

10 yil sevgili 2 yili evli 12 yil🥰

0
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    Balık
    +1 yıl

Biz yengeçler 🦀 her kadına uygunuz 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aslan. Benim bugüne kadar her yönden en iyi anlaştığım burç. Bende teraziyim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hava grubu ikizler- kova bence

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kovayım anlaşırım sohbet ettiğim oldu

0
    0 Yorumla
  • Senyoritta
    Senyoritta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 64%
    Terazi
    +1 yıl

Kova burcu

1
    0 Yorumla
  • Sonuyku5433
    Sonuyku5433 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    Boğa
    +1 yıl

Kova

1
    0 Yorumla
  • unutamayanlar
    unutamayanlar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    Boğa
    +1 yıl

Teraziye kimse uymaz uysada sıkılır

1
    0 Yorumla
  • elifmavii
    elifmavii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    Terazi
    +1 yıl

Burcu murcu geçin adamlık önemli

2
    0 Yorumla
  • lilmelo
    lilmelo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    Terazi
    +1 yıl

terazidir. çünkü manitam öyle

0
    0 Yorumla
  • shwaty
    shwaty Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    Yay
    +1 yıl

kesinlikle yay ama biz beceremedik :d

0
    0 Yorumla
  • thor7
    thor7 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    Yay
    +1 yıl

kesinlikle kova burcudur

0
    0 Yorumla
  • gaultier
    gaultier Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    Akrep
    +1 yıl

tabii ki akrep bu da soru mu?

0
    0 Yorumla
  • Diyarbakıırlı_21
    Diyarbakıırlı_21 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    Kova
    +1 yıl

Balık 🥰

0
    0 Yorumla
  • irejmm
    irejmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 95%
    Yengeç
    +1 yıl

kova veya başak

0
    0 Yorumla
  • denizseyyahı
    denizseyyahı Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    Akrep
    +1 yıl

Akrep 💫

0
    0 Yorumla
  • _vertebra1
    _vertebra1 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 77%
    Terazi
    +1 yıl

terazi-basak

0
    0 Yorumla
  • Vasat24
    Vasat24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

İkizlerrrr

1
    0 Yorumla
  • rastgelebirhesap
    rastgelebirhesap Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    Aslan
    +1 yıl

Uygun burç diye bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • SıradanBirisi1
    SıradanBirisi1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Koç
    +1 yıl

Şansa bak bende Koç burcuyum

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi61
    Beyefendi61 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 98%
    Koç
    +1 yıl

Koç yani ben

0
    0 Yorumla
  • Yavzz3434
    Yavzz3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    Balık
    +1 yıl

Koç tam aradığın gibi.

0
    0 Yorumla
  • Açılın-ben-doktorrum
    Açılın-ben-doktorrum Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 42%
    Terazi
    +1 yıl

Terazi bence

0
    0 Yorumla
  • IXARESXI
    IXARESXI Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    Terazi
    +1 yıl

Yine terazilerdir :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Terazi kadınına en uygun erkek burcu nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Terazi burcu erkeğine en uygun kadın burcu hangisi, en iyi hangi burçla anlaşır? 5 cevap verildi
Terazi burcu kadını hangi erkek burcla en iyi anlaşır? 7 cevap verildi
Yay burcu kadınına en uygun hangi burç erkeğidir? 7 cevap verildi
Kova erkegi icin ideal kadin burcu sizce hangisidir? 12 cevap verildi
Kova erkeğiyle en ideal uyumdaki burç hangisi? 11 cevap verildi
Kova burcu kadınla hangi burç erkek yakışır? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨