Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🥰 Yorumcumuz Duygu Aura sizler için Terazi kadınına en uygun erkek burcunu açıklıyor. ♎
https://www.dailymotion.com/video/x8bpqkm00 Yorumla
- +1 yıl
Aslan burcu
Kova burcu
Sosyalleşmeyi çok sevdiğinden dolayı terazi burcu kadınları, kendi gibi enerjik, girişken ve hareketli olan ikizler burcuyla çok iyi anlaşır. Terazi burcu kadınları aktif olması adına zorlanmaz ise asosyal bir yaşam sürmeye başlar ve bu durum onların psikolojini bozar. Bu sebeple her zaman hayatlarında bir ikizler burcuna ihtiyaçları vardır.
Çoğu zaman pasif olan terazi burcu kadınları karar almakta da güçlük çekerler. Bu nedenle aslan burcunun sağlam ve kararlı adımları terazi burcu kadınlarına iyi gelir. Hayatlarında aslan burcu özelliklerini taşıyan bir kişinin olması terazi kadınlarını karar almak zorunda bırakmaz ve dolayısıyla rahat bir yaşam sürerler. Çünkü aslan burcu kişiler terazi adına da kararlar almaktan büyük zevk duyarlar.
Tıpkı terazi kadınında olduğu gibi kova burcu için de eşitlik ve adalet unsurları çok önemlidir. Özgürlüğüne düşkün olan ve etrafına karşı fazlasıyla duyarlı olan kova burçları terazi kadınlarıyla mükemmel uyum yakalar. Çünkü bu iki burç da aynı dili konuşur.
TERAZİ BURCU KADINININ ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR
Akrep burcu
Başak burcu
Çevreleri çok geniş olan ve oldukça sosyal olan terazi burçlarını; her şeye her zaman şüphe ile yaklaşan ve kimseye güvenemeyen akrep burçları çok yorar. Bu sebeple akrep burçlarıyla terazi burcu kadınları anlaşamaz.
Sosyal yaşamı seven ve çevresi geniş hayattan keyif almayı bilen terazi kadınları, iş kolik ve çalışmaya düşkün başak burçlarıyla da pek iyi anlaşamazlar. Çünkü teraziler tembellik ve hazıra konmayı sever, bu durum ise başak burçlarının pek hoşuna gitmez ve birbirleri ile sürekli bir çatışmaya sebep olur.
TERAZİ BURCU KADINI NASIL ERKEKLERDEN HOŞLANIR?
Terazi burcu kadınının ilgisini çekmek erkekler her zaman saygılı olmalıdır. Oturup kalkmasını bilen, bulunduğu ve girdiği ortamlara uyum sağlayan erkekler terazi burcu kadının etkilendiği erkek özellikleri arasında ilk başlarda yer alır. Olgun ve kendilerini koruyacaklarını hissettiği erkekler ile bir beraberlik kurmak ister.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Terazi Kadınları En Çok Hangi Burcun Erkekleri ile Anlaşabilir?
Bir terazi kadını en çok ikizler, koç, yengeç, aslan erkekleri ile uyum sağlar.
Terazi kadını -İkizler erkeği; Her iki burçta hava grubu olup sosyal eğlenceli deli dolu pozitif girişken ve hareketli olduğu için birbirlerinin çekim alanına kolay girerler ve bu iki burca kardeş ya da benzer burçlar diyebiliriz. Yani bu ikiliden çok renkli bir ilişki çıkabilir.
Terazi kadını-Koç erkeği; Bu ikiliden için bir önceki bencemde de bahsetmiştim. Romantik bir ilişki anlamında bu ikili mükemmel bir uyuma sahiptir çünkü koç erkeği terazi kadınının asil ve zarif hareketlerine aşık olurken terazi kadını ise koç erkeğinin güçlü ve lider ruhundan ve dürüst olmasından etkilenir. Zıt burçlar birbirlerini çeker. Bu bağlamda bu ilişkiden mükemmel bir aşk çıkabilir.
Terazi kadını-Aslan erkeği; Lider ruhlu romantik pozitif aslan erkeği terazi kadınını en iyi taşıyabilecek erkeklerden biridir. Terazi kadını aslan erkeğinin istediği ilgiyi veren en iyi kadınlardandır ve böylece aslan erkeğinden istediği tüm sevgiyi alır. Güzel bir uyumdur.
Terazi kadını-Yengeç erkeği; Bir terazi kadınının gerek güven gerek sevgi gerek sadakat açısından belki de en uyum sağlayacağı ve evlilikte en huzurlu birliktelik yaşayacağı erkek yengeç erkeğidir çünkü bir terazi kadını için sadakat ve bağlılık önemli ve bunu en iyi yengeç erkeği sağlar. Çok zevkli bir birlikteliktir.
Terazi kadınları bunun yanında yay ve kova erkekleri ile mükemmel bir uyuma sahiptir. Akrep balık ve başak erkekleri ile anlaşmaları biraz daha zordur.00 Yorumla
- +1 yıl
Terazi burcu; güzel, hamarat, kültürlü, sanata ilgi duyan, entelektüel, genel anlamda pozitif olan ve olumsuz ortamlara gelemeyen bir burçtur♎. Çok kibardır ve bu özelliğiyle öne çıkar. Uyumludur hatta genelde arabulucu olur. Tıpkı bir terazi gibi dengeyi ve barışı sağlamak ister⚖️. İlişkisinde romantik anlar yaşamayı herkesten çok isterler. Çok tezcanlı olduğu için aşık olduğunda bunu hemen belli eder 😄. Bu açıdan karşısındaki kişiden de aşk hayatında kartlarını açık oynamasını ister. Ona karşı net olunmalı eğer dengesiz davranılırsa terazi kadını bu aşktan sıkılabilir. Özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaya gelemez.
Tüm bu özelliklere baktığımda bence terazi burcu için en uyumlu partner kesinlikle kova erkeğidir♒. Tıpkı terazi gibi kültürlü ve entelektüeldir. Bu ilişkide iletişim kopukluğu hiç olmaz. Sanata ilgi duydukları için ortak sanat aktiviteleri yapmak ikisini de çok mutlu edecektir. Her iki burcun da özgürlüğüne düşkün olması nedeniyle iki taraf da özel alanlarına saygı duyacak ve anlayışlı davranacaktır. Kova erkeği zekası ve bilgisiyle, cool tavırlarıyla terazi kadınını aşık edecektir. Terazi kadını ise güzelliği, zarafeti, kadınsı olmasıyla kova erkeğinin gönlünde taht kuracaktır. Bence her açıdan ideal bir ilişkidir❤️20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben ikizler burcuyum eşim de ikizler burcu bazen çok iyi anlaşıp bazı konularda zıt düşebiliyoruz , fakat birbirimizi her daim anlayan dinleyen hisseden iki çiftiz. Benim yükselen burcum Terazi burcu (doğduğun saat baz alınarak ortaya çıkan asıl burc , doğum tarihine göre ikizler ) .. Kesinliklikle terazi burcuysaniz bir ikizler erkeği ile çok daha iyi anlayacağınız belirgindir.. 😊😇
00 Yorumla- +1 yıl
En yakın arkadaşımdan yola çıkarak söyleyeyim.
Terazi kadını kendisi
Kocası Aslan burcu. Gayet uyumlular ve mutlular. Evliliklerini de güzelce oturttular. Birbirlerine de yakışıyorlar. Maşallah diyeyim de nazar değmesin10 Yorumla En uygun es : KOVA
Birlikte hareket etme yapısına sahipolan iki burçta uyum tam olmakta. İlişkilerde genellikle ortak yaklaşımlarda bulunur ve her şeyi beraber başarabileceklerine inanırlar.
Uzak durulması gereken burçlar : Yengeç , Oglak , Koç11 Yorumla- Yay+1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Terazi burcu kadınının en iyi anlaşabileceği burçlar kova ve yay burcudur.
21 Yorumla Burçlarla olmaz o iş ruh eşini bulman lazım.
O da en beklemediğin anda en beklemediğin zaman çıkar karşına.00 Yorumla- +1 yıl
Ben teraziyim oğlakla iyi anlaşıyoruz. Aslında oğlaklarla iyi anlaşmazmış terazi kadını da biz iyiyiz)
01 Yorumla Terazi burcuna en güzel burç Akreptir..
Ama ben Burçlara pek inanmam10 YorumlaTerazi aşk sever bir kadındır onun için koç burcu uyar
00 Yorumla- u+1 yıl
Burçlara göre aşık oluyorsunuz anlaşılan. yani aşık olmadan önce burç mu soruyorsunuz?
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi erkeği bence , eşim terazi , sevgilim terazi , metresim terazi burcu kadını
01 Yorumla- Akrep+1 yıl
Ohaa
Bence kesinlikle ya ikizler ya yengeç ya da terazi erkeği.
00 Yorumla- +1 yıl
Ikizler olabilir cunku cok iyi anlasiyordum terazi sevdigimle
20 Yorumla - +1 yıl
Terazi kadının fengesizliğini hiçbir erkek kaldırmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi burcuyum yorumları okumaya geldim
121 Yorumla- Akrep+1 yıl
Hosgeldnn😂
- Terazi+1 yıl
Hoşbuldum😂😂
- Boğa+1 yıl
Durun bende size katılayım bende merak ettim, en uygun erkek burcu hangisi ki acaba,
- Terazi+1 yıl
Bilmiyoruz bizdee
- Boğa+1 yıl
Evliyim, eşim terazi burcu, ben boğa konunun her zaman gediği bir yer var, bu konuda uyumsuzuz, diğer herşeyde uyumluyuz
- Terazi+1 yıl
Hımm boğa burcu biri gelse kabul etmem ya kardeşim boğa burcu çok zıt bi karakter
- Boğa+1 yıl
Doğru, terazi hava ile alakalı, boğa toprak, evli olduğumuz İçin birbirimize karşı anlayışlı oluyoruz
- Terazi+1 yıl
Ben gerçekten benim için uyumlu olacak burcu merak ediyorum açıkçası ya
- Boğa+1 yıl
Evlenene kadar hep anlaşabileceğim burçlara bakardım, evlendikten sonra bakmadım, hangi gün tatsızlık olacak hangi gün güzel geçecek bunları takip etmeye başlamıştım
- Terazi+1 yıl
Anladım
Ben burç olarak genelde koç, aslan, yay, balık filan ile anlaşıyorum ama bilemiyorum gerçekten anlaşıp mutlu olacağım biri olsun istiyorum - Boğa+1 yıl
Balık ve yay ile mi anlaşabiliyorsun, hiç anlaşamadım,
- Terazi+1 yıl
Valla yay ile çok iyi anlaşıyorum balıkta biraz pürüzler oluyor ama seviyorum balık burcunu
- Boğa+1 yıl
Yay da cesaret var atılganlık var pürüz çıkıyor, ama balık tam bir zeka eksikliği var çocuk gibi hareketleri var olgunlaşamıyor
- Terazi+1 yıl
Evet dediklerini biliyorum ama ben kontrol edebiliyorum bunları 😆
- Boğa+1 yıl
Bak bak, şimdi iyice merak ettim nasıl kontrol edebiliyorsun
- Terazi+1 yıl
Bilmiyorum uyum sağlıyorum işte bi şekilde genel olarak
- Boğa+1 yıl
Merak ettim anlatmanızı istesem anlatır mısınız
- Terazi+1 yıl
Bi sırrı yokki öyle içten gelen bişey
- Boğa+1 yıl
Size bir teklifte bulunmak istiyorum. Numaramı versem arar mısınız takıntılı biri değilim konuşur ve numarayı silerim
- Terazi+1 yıl
Yok hayır istemem
- Boğa+1 yıl
Sorduğum anda dönseydiniz musaittim ama şu an değilim, hayırlısı olsun
yıl olmuş 2022 ve hala Burçlara inanan insanlar var hadi onu da geçtim burç uyumuna göre hayat eşini seçiyor.
Gerçekten çok gülünç ve komik başka bi şey demiyorum10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
terazi burcuyum ve yengeç burcunu seviyorumm
00 Yorumla - +1 yıl
Aslan olabilir ben bir aslan kadını olarak terazi erkeği ile anlaşamıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla aslan erkeği ve terazi kadını güzel anlaşıyor eğer aslan erkeği gerçekten seviyorsa
03 Yorumla- Oğlak+1 yıl
Bizden ne istiyorsun 😂
- Akrep+1 yıl
Bir şey istediğimden değil sadece anlaşamıyorum ama terazi kadınları ile aram çok iyidir 🤠
- Oğlak+1 yıl
Deli 😂😂
- +1 yıl
Ben aslan eşim terazi çok iyi anlaşıyoruz sadece arada dengesizlikleri sinirimi bozuyor ama hallediyoruz bir şekilde
00 Yorumla - +1 yıl
erkek arkadaşım aslan burcu ful pozitif ask ve tutku dolu bir iliski yasiyoruz aslan burcu erkeklerini tavsiye ederim
00 Yorumla - +1 yıl
Bir terazi olarak söyleyebilirim ki hep koçlar için deli divane oldum hep aslanlar bana deli divane oldu ama dengeli olanlar hep boğaylaydı
00 Yorumla Ben terazi sevgilim yengeç ve müthiş bir uyum var aramızda zekler karakter ne ararsan hepsi uyumlu :)
00 Yorumla- +1 yıl
kova erkegi tercih edilebilir ama binust beden icin boga oneriyoruz askim soruya baj mq
10 Yorumla - +1 yıl
Kova ve İkizler bana göre en iyi anlaştığım burçtur bende terazi burcuyum yay burcuda olur
10 Yorumla En iyisi terazi terazi birbirinizi anlıyorsunuz ve birlikte karar veremiyorsunuz hahaha
10 YorumlaYav sorunlu musunuz mk burca göre ilişkimi seçiyonuz
10 Yorumla- +1 yıl
Karakterde önemlidir bu aşamada ama kova erkeği olabileceği tarafındayım.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayatta her zaman mutlu olmayı bil gerisini boşverin. 🥰Ki
00 Yorumla - +1 yıl
@Ädalineẞowman Sedat ben hatırlamadın mı? İstiyorsan rahatsız etmem artık seni
00 Yorumla - +1 yıl
annem terazi babam aralığın sonu doğumlu oğlak oluyor sanırım birbirlerine uygunlar
00 Yorumla İnan bana yay yay çünkü fedakardir eşine sadıktır
01 Yorumla- +1 yıl
Yengeç al beni al beni 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Bence yine terazi burcu uygun
00 Yorumla - +1 yıl
En uygun erkek benim lakin benden bir tane kaldı
00 Yorumla Toprak burcu olmadığı kesin
00 YorumlaTerazi erkeği herkesle anlaşır :D
00 YorumlaOğlak derlerde işte gerçekten öyle mi bilmiyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Oglak
Teraziyleyim
10 yil sevgili 2 yili evli 12 yil🥰00 Yorumla - +1 yıl
Biz yengeçler 🦀 her kadına uygunuz 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Aslan. Benim bugüne kadar her yönden en iyi anlaştığım burç. Bende teraziyim
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hava grubu ikizler- kova bence
10 Yorumla - +1 yıl
Kova burcu
10 Yorumla - +1 yıl
Kova
10 Yorumla - +1 yıl
Teraziye kimse uymaz uysada sıkılır
10 Yorumla Burcu murcu geçin adamlık önemli
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kovayım anlaşırım sohbet ettiğim oldu
00 Yorumla terazidir. çünkü manitam öyle
00 Yorumlakesinlikle yay ama biz beceremedik :d
00 Yorumlakesinlikle kova burcudur
00 Yorumlatabii ki akrep bu da soru mu?
00 Yorumla- +1 yıl
Balık 🥰
00 Yorumla kova veya başak
00 Yorumla- +1 yıl
Akrep 💫
00 Yorumla - +1 yıl
terazi-basak
00 Yorumla İkizlerrrr
10 Yorumla- +1 yıl
Uygun burç diye bir şey yok
00 Yorumla - +1 yıl
Şansa bak bende Koç burcuyum
00 Yorumla - +1 yıl
Koç yani ben
00 Yorumla Koç tam aradığın gibi.
00 Yorumla- +1 yıl
Terazi bence
00 Yorumla Yine terazilerdir :)
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Öncelikle 12 burç için genel geçer bilindik bilgiler üzerine bir sıralama yapmamı istersen Terazi burcu için uyumluluk sıralamam söyle olacaktır.
1. Terazi – Koç
Terazi burcu bilindiği üzere hava elementi burçlarından biridir. Ve hava elementi burçları, ateş elementi burçları ile iyi anlaşır. Bu yüzden ilk sıraya ateş elementinin öncü burcu Koç’u yazmayı tercih ettim.
2. Terazi – Aslan
Ateş elementinin sabit burcu olan Aslan dış görünüşe her şeyden fazla önem verir. Güzellik ya da yakışıklılık, iyi giyinme onun için çok önemlidir. Aslan burcu aradıklarını Terazi burcunda bulacaktır bu yüzden de Terazi burcu ile ilişkide güzel bir uyum içinde olacaklardır.
3. Terazi – İkizler
Ateş ve hava elementinden olan bu iki burç benzerlik ve farklılıklarının denge de olması sebebi ile birbirini çok iyi anlayacağı için hoşgörünün ve anlayışın ön planda olduğu yapıcı bir ilişki sürdürebilirler.
4. Terazi – Yay
Hava elementinin öncü burcu Terazi ile ateş elementinin değişken burcu Yay dinamiği yüksek güzel bir birliktelik yaşayabilir.
5. Terazi – Boğa
Venüs’ün yönetiminde olan iki burç Terazi ve Boğa’nın hayattan aldığı zevkler, eğlence anlayışları ve güzellik algıları ortak olacağından birlikte güzel bir beraberlik yaşayabilirler.
6. Terazi – Balık
Yöneticisi Jüpiter, yücelim yöneticisi ise Venüs olan Balık burcu, Terazi burcu ile arzusu yüksek, beklentileri ortak uyumlu ve sakin bir ilişki yaşayabilir.
7. Terazi – Akrep
Yöneticisi Mars olan Akrep burcu, yöneticisi Venüs olan Terazi burcu arasında kuvvetli bir çekim oluşacaktır. İki karşıt gezegenin yöneticiliğinde olan bu iki burç birbirlerini eksik ve fazla yönleri ile iyi bir şekilde tamamlayabilirler.
8. Terazi – Terazi
Aynı burç eşleşmeleri birbirlerini anlamaya daha yatkın olsa da bu benzerlik ilişki içerisinde yüksek uyum sağlayabileceği gibi iki burcunda taşıdığı kararsızlık özelliği ile yorucu da olabilir.
9. Terazi – Oğlak
Terazinin keyfine düştün yapısı ve Oğlak burcunun kuralcılığı bir araya geldiğinde özellikle Terazi burcu için yorucu ve yıpratıcı bir ilişki olabilir. Fakat Satürn yöneticiliğinde olan Oğlak ve yücelim yöneticisi Satürn olan Terazi buradan bir uyum yakalayabilirler.
10. Terazi – Kova
Yine iki hava elementi grubu burcu Terazi ve Kova. Burçların aynı elementleriyle iyi anlaşacağı bilinen bir şeydir. Fakat bu beklenileni her zaman aşk hayatında vermeyebilir. İki burcun çok yakın iki arkadaş olabileceğini söyleyebilirim.
11. Terazi – Yengeç
Terazi burcu hava elementi burcu olduğu için konu uyum olduğunda ilk akla gelen su elementinin yönetici burcu Yengeç olmaz.
12. Terazi – Başak
Hava ve toprak elementi burçlarının pek iyi anlaştıkları söylenemez. Eleştirel bir burç olan Başak'ın güzelliğine ve rahatına düşkün olan Terazi burcu için mükemmel bir eşleşme olduğunu söyleyemeyeceğim.
Sevgilerimle,
Astrolog Yağmur
Daha fazla astrolojik bilgi için
İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
İkizler ne zamandan beri ateş oldu 🤣