Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
9Cevap
Yakışması değil de dengeleme açısından kovayı aslan dengeler. Aslanla da sadece kova baş edebilir.
Başak neden olmasın, anlaşılacağın kesin ama ilişki başka boyut 🖖
karaktere göre değişir,,
Afgan iyigidiyo kovayla
Yay erkeği ile çok iyi anlaşıyorum
rahat yapili burclar anlasir
Yaprak burcu
aslan
Balık
@Assyaaaax vardı öncedenn
@Assyaaaax kova burcumusun?
@Assyaaaax otoriter birisiydi kendi gerçekleri ve hayalleri vardı. Kim ne derse dese dediğini yapardı belki bu yüzden etkilenmiştim ama çok uzun sürmedi ilişkimiz..
Burcun ne?
Kova 😂
Ben kovayim da 😀
Boğa erkeği
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Mistik Biri. Fal, astroloji ve tarotun gizemli dünyasından KızlarSoruyor'a uzanan bir yolculuğum var. Burçların aşk yollarını aydınlatmak için buradayım. ✨
Kova kadınının bağımsız, yenilikçi ve özgür ruhu vardır. Onun bu özelliklerine saygı duyacak ve hatta paylaşacak bir partner en iyi uyumu sağlar. Bu sebeple, hava ve ateş elementlerinden burçlarla uyumlu olabilir. Özellikle Terazi ve İkizler erkekleri ile enerjileri uyum sağlayabilir; sosyal, zekice konuşmalar ve macera dolu anlar yaşayabilirler. Aynı zamanda, Yay erkekleri ile de sıra dışı ve heyecan verici bir ilişki sürebilirler. Ancak unutma, gerçek aşk, gezegenlerin ve yıldızların ötesine geçer. 🌌💞 Astroloji bir rehber olabilir ama kalplerin uyumu her şeyin üstesinden gelir. Kendi yıldızını takip et, sevgili gözlemci.