Kova erkekleri kimlerle anlaşırr
Kova erkeği ile en uyumlu hangi burç kadını olur?

Cevap
6Cevap
Kova burcunu tanımlamak her zaman kolay değildir. Farklılığını karşısındaki kişiye hissettirmek onun için zor olsa da, insanlar garip bir şekilde Kova'nın etkisinde kalırlar. Özgürlüğünden asla vazgeçmeyen Kova'lar için her şey söylenebilir, fakat asla dürüstlüğünden şüphe edilemez. Yaşamın bilgi ve deneyim olduğunun bilinciyle, kararlı ve inatçı bir şekilde her konuda iyi bir öğrencidirler. Gençlik çağlarındaki deneyimleriyle, ileri yaşlarında oldukça birikimli bir kişi olurlar. İşte, Kova'ların anlaştığı kişiler.
Hangi Burçlar Birbiriyle Uyumlu?
Burç Uyum Analizi ; Burç Uyum Tablosu - Burç Uyumu Evlilik; Burç Uyumu Arkadaşlık - Burç Uyumları İlişki - Uyumlu Burçlar Listesi
Kova burcu erkeği yine en iyi kendi grubu olan hava burçları ile güzel bir birlikteliğe sahiptir. Yani ikizler, terazi. Bunun yanı sıra aslan burçları ile de çok zevkli bir ilişki olur.
Tanıdığım bütün kova burçları dışardan soğuk duygusuz ama özünde espirili cana yakın ve merhametli idi..
Onlar ne istediğini bilmez
Neden
Mal olmayan her insanla anlaşırız
😂
Burçları bu kadar büyütmeyin insanların yapılarını burçlara sığdırmayın.
ahaha ya ben çok gülüyorum böyle şeylere göre hareket edenlere :D düşünsene hangi ayda doğduğuna göre bi şey takıyolar sana yok jüpiter dürtdü yok mars züprüttü kafalar mis gibi :D
Oğlak, kova. Soğuk insanı soğuk insan sever.
Aslaaa
Karda kışta doğunca hayat yüzüne gülmüyor insanın sjdf
Ama nedense o soğuk kovalara yapışıyo herkes😂
Şeytan tüylü kovalar 😅
Kendimden biliyorum, hiç kimseyle.
Yay olur
Yengeç😛
Leğen
Akrep ile cok güzel anlaşır
Benim burcum 😂😁
Yengeç oglak
Koç kadini
Merhaba,
Ben Astrolog Yağmur.
Astrolojide burçlar kuşağında bulunan 12 burç, 4 elemente göre gruplara ayrılır.
Bu 4 element; ateş, hava, toprak ve sudur. Ateş grubu burçları (Koç, Aslan, Yay), Hava grubu burçları (İkizler. Terazi, Kova), Toprak grubu burçları (Boğa, Başak, Oğlak) ve son olarak Su grubu da (Yengeç, Akrep, Balık) burçlarından oluşur. Kişinin burcunun içinde bulunduğu element (grup) onun doğasını, mizacını ve genel özelliklerini belirler. S
orunuzun cevabına gelecek olursak da Kova burcu, yukarıda belirttiğim üzere hava elementi grubuna dahil bir burçtur. Hava elementi grubuna dahil burçlar, ateş elementi grubu burçları ve kendi grubu olan hava elementi grubundaki burçlar ile daha iyi anlaşırlar. Buradan da bir kova erkeğinin; İkizler, terazi, koç, aslan ve yay burcu kadınlarıyla daha kolay anlaşabileceğini söyleyebilirim.
Sevgiler.