AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İkizler en kötü bur.. terazi de öyle.. bu burçlardan uzak durulmalı.
en güzel burç ise bence yengeç
Terazi, yengeç, boğa, başak zorlamayla balık diyebilirim. Her burç insanı bir olmuyor.
Tecrübe konuşuyor. İlk sırada terazi mi var?
Tabi ki çok farklı oluyorlar
Terazi bir düş penceresine açılan ışık gibidir. Gerçek bir aşk kadınıdır. Terazideki inceliği, mütevazı tarafı başkasında bulmak güçtür. Ruhunu sanat, özgürlük ve aşkla besler. Kendi içinde mahkum kalmışsan terazi kadını sana özgürlüğün anahtarı verir. Bu tutsaklıktan kurtulursun. Bilmiyorum ama çok farklidir teraziler severim.
Boğayada bı yorum alayım o zamn 🙂
@ladycurio Boğa kadını saygı, kibar davranışa çok önem veriyor. Biraz daha ayakları yere sağlam basan burç olduğu için güven ile feth edilir. Yaşananları asla unutmaz bu yüzden ayrılık onlar için çok yıpratıcı olmakta. Lay lay lom havasında olmadıkları için aşklarını da ciddi şekilde yaşarlar. Özünde zor kadınlar ama şifreyi çözen erkeğe karşı ılımlı yaklaşırlar. Evliliğe layık burç kadınlarının başını çekmekte. Çünkü daha çok evcil bir yapıya sahip ve o aileyi birlik içinde tutabilecek potansiyele sahip boğalar.
@Sensitive_ Kind Vayy cidden güzel ve doğru yorumlamissiniz teskkurler 😇🙏
Boğa burcuyla uyumlu mudur ki terazi? Siz sevdiğinize göre. Ya da başka hangi burçlarla uyumludur?
Benim kız kardeşim terazi çok iyi anlaşıyoruz arada kavga etsekte 😂
@ladycurio Rica ederim..
Terazi ile boğanın uyumlu oldukları yönler bir hayli fazla ikisi de özünde naif karakterlerdir. Aşka aşık iki burçtur. Venüs astrolojide dünyevi zevkleri temsil eder. Bu iki burcun estetik zevkleri bu yüzden üst düzeydedir. Boğa ters bir durum olmadikça sakin bir yapıya sahiptir. Terazi de kavga etmekten nefret eder. Şimdi farklı elementlerden boğa ile terazi biri toprak diğeri hava grubu burada farklılaşmalarda mevcut yani terazi ruhunu özgürlük, yaşam zenginliği ile besler. Boğa daha çok ev yaşami ve aileye kendini adar. İkisinin en ortak özellikleri sanatı çok sevmeleri müze gezisi, konser, sinema, kültürel etkinlikler v. s terazi bu konuda daha baskındır. Yeni yerler görme ve keşfetme açısından boğa ise sistematik hareket eder. Yani o gezeceği yer önceden programlıdır gibi gibi. 😄
Kendim boğa burcuyum zaten hepimiz birbirimize benzeriz. Fakat doğum haritalarımız ve yaşantımızdaki psikolojik konular bizi birbirinden ayırmakta.
Yukselenim koç benim🙂
@ladycurio Senin çok zorlanman lazım koçla boğa bir arada sen sürekli kendinle kavga halindesindir muhtemelen :)
Hahah evet bir yanım çok enerjik bir yanım çok tembel sakinken bogayim sinirlenince koç 😂
@ladycurio Ben kardeşimle geçinemiyorum ben koçum o boğa sen kendinle nasıl geçiniyorsun :) Sinirlenince koç olma tehlikeli :)
Hahha celisiyorum bu konuda çoğu zaman kendimle çok zıt burclar 🙂
@ladycurio Sıkıntı gerçekten :)
Tabiki de yay.. Yay kadını gibisi yoktur.. 😅
Hoşsunuz ama çok özgürlüğünüze düşkünsünüz erkekler yapamıyor cicim bu yönünüzle 😅 baya kök söktürebiliyorsunuz
Gülü seven dikenine katlanır.. Yapmayacak erkek bizden uzak dursun.. 😅 Var mı bizim gibi eğlenmeyi bilen bir burç daha.. Eğlenceli neşeli daha ne istiyorlarmış.. 😄 Takılsın yay kadınına hayatını yaşasın. 😜 Kök söktürünce daha kıymetli oluyoruz.. 😂😜
Boğa kadınını tek geçerim 😊
Her şekilde test ettim yok böyle muazzam bir şey
Kova. Oldu bitti severim bu burcu, zekilerin burcu
Her kadın kendi burcunu söyleyecektir illa ki 😃 Terazi diyeyim ben de.
Enerji dolu arzulu eğlenceyi seven negatifliği sevmeyen yay burcu kadına çok yakışıyor.
O değilde Aslanın dövmesi olan kolda kızarıklık var. Bilmem farkedebildiniz mi?
Yay olduğum için yay diyeyim anlamam o işlerden
Yok maalesef 😅 çok ögürlüğüne düşkün olur yay hatunları
Ne güzel işte , eğlenceli olur
Kendine bir şey dedirtmeyen hatunla mı 😅
Neden deme ihtiyacı duyacaksın ki?
Söz dinleme gibi bir şeyden bahsetmedim.
Sadece isim olarak başak. Burçlara inanmıyorum
İnanmak değil ki mesele
İkizler burcuyum ve kendime çok yakıştırıyorum 😃
kadında dövme ayak bılegıne çok hoş oluyor :)
Dövme değil burç soruyorum 😅
Terazi akrep
Bak sen bilgili biri, burçlardan anlayan biri
Niye sende mi öyle düşünüyorsun
Öyle zaten şaşmaz
Takipetsene sen hangisisin
👋
👋👋
Yay, yahu iyi ki yayım😍
Koç olduğum için koç
@GüzellikPeriSi_ koç musunuz 🤭
Evett
Aaa bende bende :) bide resim ya Maltepe Kartal hatta ortası cevizli mi :)
Yanlış mi
Tabiki ikizler 😎😌
Terazi, yengeç balık
İkizler ve koç değil de 🙄
Yay a takıl hayatını yaşa demişler 😊
terazi olarak terazi diyeyim :)
Güzel kızlar hangi burçsa o
Başaktır o..
Kadın için de mi başak?
Evet..
Burç yalan kanka
İkizler