Ben bir gelinlik yakıştırıyorum ama o çok özel bir durum sonucu oluşuyor o yüzden onu bir es geçiyorum. Kadına etek ve topuklu ayakkabı çok yakışıyor bence... Sizce bir kadına en yakışan kıyafet çeşidi, modeli, tarzı hangisidir? Bir kadında görünce işte bu be dediğiniz o giysinin adı ne?
Bir kadına yakışan en güzel kıyafet sizce hangisidir?
Hocam karşıt cins kıyafetinden anlamam ama senin paylaşım olduğu için birkaç düşüncemi yazayım. 😊 Boydan elbise yani etekli olanlar güzel duruyor ama etek kısa olmayacak mini etek gibi. Mini etek sevmem. Diğer taraftan takım elbise gibi klasik giyinme tarzı severim karşıt cinste ama çok dar olmayacak. Abartı giyinme tarzı sevmem zaten. Bir de öyle çok uzun tipik sevmem. Yani uzaktan gelirken öyle yedi köyde davul çalar gibi tak tuklarla gelmemeli. 😀 Kafamın içinde ötüyor yoksa o topuklar. Topuklu giyinsinler ama davul kalmayan cinsinden olsun.
Sade uzun etek ve elbiseler özellikle turuncu renkli olanları bizlere dişil enerjiyi arttırma fırsatı sunan kıyafetler alıcılığımızı bu şekilde yükseltebiliriz giyinerek. Yine karşı cins tarafından evrensel olarak beğenilen aksesuar inci kolye ve diğer inci takılar çok şatafata kaymadan zarifçe kullanıma uygun. 😍🍓
Dişil enerji dedin mi orada durulur işte enerji olmadan hayat olmaz. Enerjiyi sağlayan da kadınlardır o yüzden çok iyi özetledin :) Alıcılık inanılmaz artar sana söyleyim müthiş seviyeye çıkar
Benim için rahat olan her şeyi kendime yakıştırıyorum. Spor kıyafetler ve ayakkabılar tercihim her zaman. Başkası beğenmiş beğenmemiş çokta umrumda değil 😂
Genç bi kız böyle (sevdiğiniz kız) elbiseler giyiyor mesela, siyah üstüne pembe mavi çiçekli mesela. Gayet güzel. Yani bu sıcakta daracık pantolon giymektense bu daha iyi. Ya da örtünen kadınların giydikleri bol bez pantolonlar gayet rahat.
Geçen bu krop denilen kıyafete bakmıştım güzel kıyafetmiş beğendim. Omuzlar ve göbek için ideal havadar, atmosfer tarzı güzel D d Asi ruhuna selam söyle giyinmeye devam etsin
Kadına gülümsemesi yakışır. Klişe gibi gelse de kulağa, doğrudur. Hiçbir kıyafet sonsuza kadar akılda kalmaz, göz kamaştıran gülümseme de akıldan çıkmaz.
Valla vucuduna en cok yakışan, çok guzel taşidigi her kiyafet zaten vay be dedirtir. Onemli olan kumaş parcasi degil ki icindeki kadin guzel olacak. Çuval bile çok guzel gelir sonra..