Sevgilim olduğu halde çoğu kişi aşk ilanı edip duruyor. Artık insanlarla arkadaş olmaya korkar oldum. Ne yapmalıyım?

6 aydır sevgilim var, ilişkimiz de gayet iyi şu an. Şu son günlerde özellikle, ne kadar yakın arkadaşlarımın arkadaşlarıyla tanıştıysam hepsi önce yakın davranmaya başladı, sonra da erkek arkadaşın var mı diye sormaya başladılar. Evet var dediğimde özellikle bugünkü çocuk yapma be dedi, diğerleri gidince de ben seninle çıkmak, denemek istiyorum, sen bana yetersin cidden etkilendim senden, ne dersin dedi. Ben sana bunun cevabını verdim, sevgilime ihanet edemem dedim. Çocuk sustu, sonrada o halde bu konuşmayı unutalım, hiç konuşmadık say olur mu dedi, benden yana sıkıntı yok unuttum gitti dedim. Bu lafları birçok kişiden duydum son zamanlarda, hepsi de ısrar etti durdu sevgilimin olduğunu bildikleri halde, bende araya mesafe koydum çoğuyla şu an fazla yakınlık kuramıyorlar. Neden oluyor bunlar? Ne yapmam gerekiyor? Neden böyle yakınlık kurmak istiyorlar ki sevgilimin olduğunu bildikleri halde?
Sevgilim olduğu halde çoğu kişi aşk ilanı edip duruyor. Artık insanlarla arkadaş olmaya korkar oldum. Ne yapmalıyım?