Arkadaş edinmek olsun ve sevgili edinmek olsun çok zorlanıyorum ! Kimseyle kolay kolay kafa dengi olamıyorum, Biraz ciddi ve gerçekci bir yapım var bu denli olmamın sebebi ailesiz ve yalnız büyüdüm kendi bulaşımı yıkatım kendi yemeğimi yaparım hastalanırım kendi kendime bakarım ! Kısaca hayatım boyınca hep yalnızdım aile yokkimsem yok bir şeyin doğru veya yalnış olduğunu bile hep tecrübe ederek kendi kendimi yetiştirdim büyüttüm kendi kendime yettim hep. KAFA DENGİM OLMUYOR VE KAFA DENGİ İNSAN BULMAKTA ZORLANIYORUM ! Nasıl arkadaş edineceğim ve nasıl sevgili yapabileceğim bilmiyorum. Bir fikir bir çözüm bir düşünceniz olursa paylaşırsanız sevinirim. Şimdi'den çok teşekkür ederim herkese yorumları için ! 🙂🙏🏼🙏🏼
Acık olmak gerekirse arkadaş bulmakta zorlanmanız normal cünkü denginizi arıyorsunuz ve bu dünya da kendini kendine büyüyen insan cok az kişiler var nadir diye bileceğimiz cok az insan var eğer arkadaş edinmek istiyorsanız dengenizi aramayın sadece arkadaş olun eğlenin dertleşin filan
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buluyorum ama bir süre sonra davranışları düşünceleri çocukca geliyor maalesef
Saygı ce edep önemlidir tabi her zaman edep ve saygı içerisindeyim insanlarla ki seyi kücümsemem ve hor görmem demek istediğim mesela ediniyorum arkadaş ama çocuk gibi geliyor davranışları ortam içinde ki hareketleri falan
Bu dediğinizi dile getirdiğim zaman rahatlık içinde rahat tavırlar sergiliyorlar bende hayatımdan çıkartıyorum çünkü bu denli insanlar, Yanında ki insanı hep eksiye düşürür sokakta ortamda hani ortam dediysem gece hayatım veya eğlence mekanları ilgim yok dost cemiyeti ama bilmiyorum sırf ilişki için amaclı değil kafa dengibir koz arkadaşım olsun isterdim bir hayat arkadaşı bir dost yanısıra bir eş olarak çünkü yalnız büyüdüm evet ama insan birini istiyor edep ve saygı içerisinde bir ilişki ama dediğim gibi çok zorlanıyorum ve aklıma bir şey gelmiyor artık maalesef
Fazla güçlü birisin ve birine ihtiyaç duymuyosun , birazda alışkanlık olmuş aslında çoğu kişiye göre şanslısın :D
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim tabi ki hayatta nasıl ayakta durabileceğini ve kendine yetebilmeyi bilmek çok şanslı bir durum. Ama ailem olmadını isterdim bu konuda biraz şansızım heralde çünkü muhabbet kolpa bir muhabbet değil yalnış anlama lütfen buraları biliyorsun bir kaç arkadaşım var onlarda 32 ve 37 yaş arası bilmiyorum yaşıylarımla tanışıyorum ama işte daha demin yorum yapan hanımefendiye dediğim gibi bir süre sonra çocuksu geliyorlar
İşte dediğim gibi olgun olduğundan ki çok güzel bişey , ha aile durumu evet anlayışlı biri olduğu zaman çok iyi oluyor misal benim annem aşırı kafa dengi ve anlayışlı biridir açıkcası moralim bozuk olduğunda sorunlar olduğunda hep destekliyor ama bununda fazlası zarar
Ta biki de öyle ama ailenizin özellikle annenizin kıymetini bilin 🌹 Ve şanslı tarafımın farkı dayım ama 27 olucam yakında kafa dengi bir kız arkadaşı yapmak isterim bunu sadece cakit geçirmek amaçlı değil de, Hani hayat arkadaşı bir dost olmadı için yanısıra ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum
Bilmeye çalışıyorum yeri gelir benim enerjim biter onun enerjisi bana mutluluk verir öylede biri bizden ruhen çok daha genç :D kız arkadaş zamanla olur takmamaya çalış akışına bırak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acık olmak gerekirse arkadaş bulmakta zorlanmanız normal cünkü denginizi arıyorsunuz ve bu dünya da kendini kendine büyüyen insan cok az kişiler var nadir diye bileceğimiz cok az insan var eğer arkadaş edinmek istiyorsanız dengenizi aramayın sadece arkadaş olun eğlenin dertleşin filan
Buluyorum ama bir süre sonra davranışları düşünceleri çocukca geliyor maalesef
Düşünceler herkes de farklıdır saygı duyun o zaman bence oyle değil diye fikrinizi koyun
Saygı ce edep önemlidir tabi her zaman edep ve saygı içerisindeyim insanlarla ki seyi kücümsemem ve hor görmem demek istediğim mesela ediniyorum arkadaş ama çocuk gibi geliyor davranışları ortam içinde ki hareketleri falan
O zaman değerinin den hak ettiğinden fazla değer veriyorsunuz tavırlı olun tavrınızı koyun napıyorsun neden boyle yapıyorsun diye
Bu dediğinizi dile getirdiğim zaman rahatlık içinde rahat tavırlar sergiliyorlar bende hayatımdan çıkartıyorum çünkü bu denli insanlar, Yanında ki insanı hep eksiye düşürür sokakta ortamda hani ortam dediysem gece hayatım veya eğlence mekanları ilgim yok dost cemiyeti ama bilmiyorum sırf ilişki için amaclı değil kafa dengibir koz arkadaşım olsun isterdim bir hayat arkadaşı bir dost yanısıra bir eş olarak çünkü yalnız büyüdüm evet ama insan birini istiyor edep ve saygı içerisinde bir ilişki ama dediğim gibi çok zorlanıyorum ve aklıma bir şey gelmiyor artık maalesef
Emek olmadan yemek olmaz zorlanız lazım kendinize benzetmeniz lazım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin kardeşim nediyim, Kader işte kimisine güzel kimisine sınav ve zorluk dolu 🌹🙏🏼
Aynen öyle inşallah
🌹🌹
Fazla güçlü birisin ve birine ihtiyaç duymuyosun , birazda alışkanlık olmuş aslında çoğu kişiye göre şanslısın :D
Teşekkür ederim tabi ki hayatta nasıl ayakta durabileceğini ve kendine yetebilmeyi bilmek çok şanslı bir durum.
Ama ailem olmadını isterdim bu konuda biraz şansızım heralde çünkü muhabbet kolpa bir muhabbet değil yalnış anlama lütfen buraları biliyorsun bir kaç arkadaşım var onlarda 32 ve 37 yaş arası bilmiyorum yaşıylarımla tanışıyorum ama işte daha demin yorum yapan hanımefendiye dediğim gibi bir süre sonra çocuksu geliyorlar
İşte dediğim gibi olgun olduğundan ki çok güzel bişey , ha aile durumu evet anlayışlı biri olduğu zaman çok iyi oluyor misal benim annem aşırı kafa dengi ve anlayışlı biridir açıkcası moralim bozuk olduğunda sorunlar olduğunda hep destekliyor ama bununda fazlası zarar
Ta biki de öyle ama ailenizin özellikle annenizin kıymetini bilin 🌹
Ve şanslı tarafımın farkı dayım ama 27 olucam yakında kafa dengi bir kız arkadaşı yapmak isterim bunu sadece cakit geçirmek amaçlı değil de, Hani hayat arkadaşı bir dost olmadı için yanısıra ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum
Bilmeye çalışıyorum yeri gelir benim enerjim biter onun enerjisi bana mutluluk verir öylede biri bizden ruhen çok daha genç :D kız arkadaş zamanla olur takmamaya çalış akışına bırak
Kısmet'de ne varsa onun hayırlısını nasip etsin be diyim