Güncellemeler
+1 yıl
Yani birbirimizi kandırmaya gerek yok. Her birimiz birini görünce (aşk duymak değil asla) iyi çocuk veya güzel kız yorumunu yaparız. Bunu sevgilinden neyse de eşinden saklamamalı bence insan. Saklarsa şüphe duyarım. Ama konuşup geçmek daha samimi geliyor bana. Tabiki tüm yorumlarınıza da saygım var. Görüşleriniz için teşekkür ederim 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabi ki konuşurum
Bu direkt açık ilişkiye davettir bence ve biykecbir muhabbeti yapabileceğim kişi eşim sevdiğim ve sevgilim olmaz
Evet olabilir ama konuşuyorsun diye yapma zorunluluğun yok ki. fantezi olarak kalır en fazla 😇
Bu gün konuşulan yarın normallesir ve yapma cesaretine girer insan. Fantezi dediğin de böyle bir şey.
Söz konusu olan bir gün gerçek olur
🤷
Her ınsan ıle hersey konusulmaz helek ı karsı cınse onu kıskandıracak hamlelerden uzak kalmalı gun gelır o konustukların sana cok kallavı sekılde gerı doner.
Mesafe her zaman ıyıdır konusulacak konu var konusulmayacak larda
Böyle bir şey asla olmaz. Sevgilim herkesten daha güzeldir. Başkalarını neden iltifat ediyim
Herkesin kendi düşüncesi tabi saygı duyarım 🙏
Kesinlikle öyle ve özelikle sevgilimi kıskandırma gibi bir heyecana girmem
Kıskandırmak değil ki bu. O samimiyete dayanarak, hem ilişkiyi heyecanda tutar hem de eğlenceli oluyor
Ama en ufak tartışmada yüzüne vurulur. Hep iyi kalacak değil ki bu
Olmamalı ama. Senin o yapar dediğin insan her şeyi her tartışmada yüze vurabilir o zaman
İşte böyle insanları hayatına almaman lazım demeki
Aynen öyle
Umarım doğru kararlar alıyorsun bu konuda
Çok şükür
yanımda sevdigim insan varken bunu söylemek ona saygısızlık olur ve ve kırıcı bir davranış olur
Evet çocuğumuza bakıp baksana ya çok yakışıklı erkek dediğimiz oluyor babasına çekmiş şerefsiz diyorum bende🤣🤣
😅😅
😄😄Allah sanada demeyi nasip etsin
Daha dün söyledim oğlum senden yakışıklı oldu diye 😅
Allah bağışlasın ❤️
Ahah 😅😅 Allah bağışlasın 🙏
Bir kaç defa bu hatayı yaptım, sonra vazgeçtim tabi.
Hayır öyle eşim olsa heralde boğarım elimde kalır
İki taraftan biri rahatsız oluyorsa yapılmamalı zaten
bundan rahatsız olmayan birinin psikolojik rahasızliği vardır ve sevmiyordur sevmese bile insan eşini kıskanır
Evet tabıkı konuşuruz
Çok eğlenceli değil mi ya 😅
Mükemmel biz çok eğleniyoruz ama gördüklerimize tabıkı duygu yüklemeden ama ne yorumlar ne yorumlar oluyor😂
Yalnız olmadığınıza sevindim 😂
Yaparsak son ilişkimiz olur o topa girmeyiz asla
Aa çok eğlenceli oluyor ama dozunu ayarda tuttuğun sürece
Yok hiç o topa girmiyim ben durduk yere tribiydi ayrılığı kendimi ateşe atmıyim başkasının güzelliğini anlatacağıma sevdiğim kıza iltifatlar yağdırırım 👌
🤗 mutluluklar o zaman
Yapmazdım heralde
O samimiyet oluştuktan sonra kendiliğinden gelişen bir şey bence
Yani şimdi ben güzel bir kız gördüm diyelim. Kız arkadaşıma bunu anlatsam şüphe oluşur. Bendne daha iyilerini düşünüyor diye. Ondan dolayı söylemem. Ha o benle konuşursa böyle meseleleri bende konuşurum o zaman ayrı
Zaten o samimiyet olmazsa konuşulmaz
Aynen öyle
Evet konuşurum. hem isteği artırır
Evet konusuyoruz
* yalarin