+1 yılAldatanda tabi ki. kişinin hamuru bozuksa yapacak bir şey yok. "Yok öyle yaptı da aldattım", "ilgilenmedi" vs bunlar hep hikaye. Rahatsızsan, alırsın karşına konuşursun ya da bitirirsin. Karakterine leke sürecek bir şey yapmazsın. İnsanlar yapıyor tabi, normalmiş gibi anlatıyorlar. Ne hallere düştüler yazık...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun, aldatılan da kusur aranmaz. Aldatma tamamen aldatan kişinin karakteriyle ilgili bir sorun. İlişkilerde açık sözlü ve dürüst olmak esas olmalıdır. Aldatan kişiyi aldatmaya iten nedenler, partnerinin ilgisizliği, isteksizliği vb bile olsa aldatmada aldatılana kusur yüklenemez, çünkü aldatma sözcük olarak "başkasıyla ilişkiye girmek" değil, "hile yapmak, kandırmak" anlamına gelir. Aldatan kişi başkasıyla ilişki yaşamak istediğini, veya zaten olduysa başkasıyla ilişki yaşadığını partnerine söyleme cesaretini gösteremeyip onu kandırmayı, aptal yerine koymayı seçmiştir. Her ilişkide, evlilik veya sevgililik farketmez, insanın gönlü de, bedeni de bir başkasını arzulayabilir, insanlık halidir. Önemli olan, o noktadan itibaren yaptıklarınızdır. Partnerinizi kandırmayı ve "kaçak et kesmeyi" mi tercih edeceksiniz, yoksa dürüst olup bunu partnerinizle oturup konuşacak mısınız? Konuştuğunuz zaman partnerinize ayrılmak veya bunu kabul etmek arasında bir seçim yapma şansı verirsiniz, veya bu isteğinizin nedenleri masaya yatırılır. Bunu yapmayıp gizli saklı işlere giriştiğinizde, aldatmış olursunuz.
212 Yorumla- +1 yıl
Kanka ilk cumleni okudum anladim ki at gozlugu ile bakiyosun olaya. Unutma bir soz var. Aldatan kadar aldatilanda sucludur. Sen esini eksik birakirsan. Ve esin sana bu dertlerini anlatinca ben buyum derseb esin seni catir. cutur aldatir ve haklidirda. Kisiye istedigi yasantiyi sunamiyorsan def olup gitmeyi bilmelisin yoksa aldatilirsin. anlayissiz olursan aldatilirsin.
- +1 yıl
Cogu kisi gitmek isteyeni zorla elinde tutabilecegini saniyor. Aldatir tabi sonuna kadarda hakli. Birak beni gidim diyosaa biri onune engel koyamazsin.
- +1 yıl
@Nuluad0707 Aldatmak yerine ayrılmak diye bir seçenek var. Ondan bahsediyorum. "Ben buyum", işine gelirse dediğinde ayrılır abicim aldatmak yerine, ya da ilişkide bir şeyler değişir, karşı tarafın beklentileri karşılanmaya çalışılır.
- +1 yıl
Bu arada yanlis anlama aldatanlari savunmuyirum. Aldatmaya mecbur birakilan insanlar var onu soylemeye calisiyorum. Tabiki aldatmak karektersizliktir. Keyfi oldugu surece. Ama cogu kisi buna mecbur birakiliyor.
- +1 yıl
Tabiki en dogru yol ayrilmak. Ama bunu kabullenmeyen mallar var iste. Ayrilcam diyen kadina oldururum diyen adamlar var.
- +1 yıl
Ben buyum dediğinde ilişkiyi sürdürerek çatır çatır aldatmak, onu haklı yapmaz kardeşim. Ayrılsın o zaman. Yok öyle hem ayranım dökülmesin, hem g*tüm s*kilmesin. Aldatmak, aldatanın karaktersizliğidir, nokta. Dediğin gibi olsaydı, aldatma nedeniyle boşanmalarda aldatılanın kusurları da incelenirdi, "hımm bakalım bu ne yapmış da aldatılmış" diye, ama aldatma nedeniyle boşanmalarda başka kusurlar bakılmaksızın sadece aldatmadan boşanma kararı verilmesi Medeni Kanuna göre esastır.
- +1 yıl
@Nuluad0707 "Beni bırak gideyim" demekle aldatmak aynı şey değil ki.
- +1 yıl
@Nuluad0707 Niye mecbur yahu? Ayrılsın, sonra ne b. k yerse yesin. Ayrılmayı g. tü yemiyor çünkü, düzenim bozulmasın diye, karaktersizlik burada zaten.
- +1 yıl
@Nuluad0707 Aldatan erkekse, verdiğin örnekte yanlışlık var. Adam aldatıyor, eşi ayrılmak istiyor, adam öldürürüm diye tehdit ediyor. Aldatan adam zaten karaktersiz bu örnekte, aldatmak yerine ayrılmayı seçmeli işte. Eşini aptal yerine koymuş olmuyor mu? Hem arada bir ceviz kırayım, hem de evdeki eş cepte dursun. Evlilikte sadakat yükümlülüğü konusunda aç birşeyler oku, kanun ne diyor, uygulama nasıl diye.
- +1 yıl
Aldatılan suçlu? Eşini çocuklarını gözünden sakınan iyi bir aile babasına bunu demek ne kadar doğru?
- +1 yıl
Benim annemi de babam aldattı. Annem onu aldatmasına rağmen göz yumdu paraları dışarıda yerken anneme ihtiyaçları hariç para vermezdi kadın buna rağmen evliliği bitirmedi çocuğu için sen kalkıp aldatılan suçlu diyorsun asıl at gözlüğü takan sensin
- +1 yıl
Potansiyel aldatıcısın kesin kendini gizlemek için diyorsun. Yazık kafana
+1 yılAldatan da bence , genelde insanlar evliliklerinde olsun sevgililikte olsun hatayı hep karşı tarafta ararlar sanki bütün herşeyin suçlusu oymuş gibi ama hatayı kendimizde aramalıyız aldatan insan bana göre kendini eksik gören yetersiz hisseden özgüvensiz kendine güvenmeyen insanlar aldatır bence çünkü kendine özgüveni saygısı olan bir insan zaten kendine aldatmayı yakıştırmaz hayır yani aldatmak nedir sıkıldıysan ya da artık partnerini arzulamıyorsan ya da sevmiyorsan ayrıl ve hayatına devam et yani kısacası aldatılan taraf genelde seven taraf oluyor kırılan incinen taraf oluyor insan hatayı biraz kendinde aramalı bence aldatan kesin suçlu bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum size harfi harfine aldatan Allaha havale ediyorum bende
Aldatandadır. Bizim insanımız yanlışlarına kılıf uydurmakta pek bir marifetli. Yok ilgisizdi, yok geçimsiz biriydi vs. Madem böyle biriyle bir birlikteliğin var o halde ilişkini bitirirsin sonra ne yapmak istiyorsan yaparsın. Biriyle bir ilişki içindeyken bir başkasıyla duygusal ya da fiziksel yakınlaşma içerisine giriyorsan suçlusundur. Aksini iddia eden biri de net karaktersizdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatandadır bence ayrılsın ne yapıyorsa yapsın aldatmak ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatanda, eğer aldatılan kişi ilgisizse o zaman terk edilebilir ama sevgilin varken aldatmak bence kötü
00 Yorumla
+1 yılAldatan için , "acaba ne oldu ne yaşadı da buna mecbur kaldı" kafasında değilim çünkü adam olan önce ayrılır sonra başkasına gider. Yaptığının çok haklı bir nedeni olsa bile hatta kafasına silah bile dayanmış olsa hiç bir şey onu gözümde haklı kılamaz ,ölmeyi tercih etmeliydi.
30 Yorumla
+1 yılŞu dünyada hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Bir kişi sizi aldatıyorsa bilin ki onu iyi tanımamışsınız. Bu olay benim için çok büyük bir olaydır. Aldatmak bence çok büyük bir karaktersizlik ve eşini yarı yolda bırakmaktır.
30 YorumlaTabi ki de aldatanda. bunun tartışılacak bir tarafı bile yok. Her ne kadar kusurlu biri veya onun istemediği tarzda Bir insan olursa olsun, aldatmak değil Ayrılmak daha doğru olur. Madem sıkıntı var, ayrıl bitir sonra istediğini yap ama onunla beraberken hem onu seviyormuş gibi kandırıp hem de başkasıyla olmak kesinlikle şer efsziktir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTartışmaya kapalı bir konu. Aldatan her zaman kusurludur.
Anlaşamıyorsan ayrıl.
Seks hayatınız kötüyse ayrıl.
Mutlu etmiyorsa ayrıl.
Maddi açıdan beklentin büyükse karşılamıyorsa ayrıl.
Kısacası birini aldatmak yerine ayrılıp öyle hayatına devam etmek daha sağlıklı.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisinde de suç var. Aldatılan kişi Aldatacak türde insanlarla birlikte olmamalı olacağı kişileri iyi tanıyıp seçmeli ve o kişi onu neden aldatıyor orası da önemli o sebepler kendince haklı mı? eğer kendince haklıysa burada aldatılanın da bir suçu daha var bence. Aldatan kişi ise ayrılmak veya boşanma" denen kavramı öğrenmeli. Yine de en büyük suç aldatanda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Baktım da fenomenlerimiz hep aldatan demişler.
Ula hiç mi kafanız basmıyor. gerçekten mutlu olan insan neden mutluluğu dışarda arasın?
Ayrılırım falan demişler. Çocuğunuz olsun bakalım hanginiz ayrılabiliyorsunuz.
İşiniz gücünüz boş beleş hayali şeyler yazmak. Biraz samimi olun yaaa.00 YorumlaŞimdi evli olduğunu düşün anlaşamamaya başlarsın ve anlaşamadığun için ve cinsel açıdan yetersiz kaldığında; çocuk vb şeyler olduğu için sabretmeye çalışır ve etik olmayan yöntemlere başvurur (nefsine hakim olamaz).
Fakat anlaşamadığın zaman iş kötüye gidiyorsa aldatma sinyalleri veriliyorsa boşanmak en doğru karar olur.00 Yorumla
+1 yılAldatılan hiçbir zaman suçlu değildir. Kusur aldatan kişidedir
20 Yorumla
+1 yılAldatılan bir hata yapmış olabilir ama bu sen git aldat anlamına gelmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesin ve net olarak aldatandadır. İlişki yolunda değilse, partnerinden memnun değilse, bir zahmet ayrılacak sonra ne yapmak istiyorsa onu yapacak. Ama şöyleydi ondan aldattım tarzında saçma sapan savunmalar sadece mide bulandırıyor.
10 Yorumla Sağlıklı bir ilişkide kusur aldatanda çünkü partnerine artık onunla beraber olmak istemediğini söyleyerek ayrılabilir ihanet için sebeb yok ama bunun bir de tersi bir durumu var eğer karşı taraf sensiz yaşayamam beni bırakma bırakırsan intihar ederim diyerek zorluyorsa aldatma kaçınılmazdır zaten
20 YorumlaBir insan ne yaparsa yapsın aldatılmayı hak etmez. Sevgin bittiyse, başkalarında da bir şeyler yaşama isteği oluştuysa ayrılırsın. Kimse kimseyi silah zoruyla tutmuyor sonuçta.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kusur, Görendedir.
Aldatan sadakâtli değil ise, güvenilir değil ise, samimi değil ise, vefâlı değil ise dâhi Nankörlük ediyor ise kusuru ne diye başkasında arayalım ki.
Aldatan. Bizden değildir dâhi Karaktersizdir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKusur neden aldatılanda olsun ki, ne olursa olsun Kızlar Bir Adım Öne aldatan suçludur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir arada yaşanmadığı zaman yani tek eşlilik olmaz ise aldatmada olmaz sorun çözülür kimse kimseyi aldatmaz evlilik muessesi kaldırılmalı kadın isterse istediği kişiden çocuk yapsın büyütsün arzu ederse bütün sorunlar kökten çözülür
028 Yorumla- +1 yıl
Senin düşüncen sapıklıktan başka bir şey değil.
- +1 yıl
Hiç alakası yok kimse kimseyi aldatmaz o zmaan çözüm söyledim ben alatmalari ortadan kaldırmak için
- +1 yıl
bu çözüm değil, iğrençlik.
- +1 yıl
Senin çözümün ne paralı kadına giden aldatmaz oradan yola çıktım ben
- +1 yıl
Benim çözümüm, herkes kendini kolay kolay herkesle olmamalı, çünkü erkekte kadında elmasdır. Herkesle olması onu kirletir.
- +1 yıl
Bu çözüm değil temenni maalesef
- +1 yıl
Bu bile bir şeydir.
- +1 yıl
bir şey olması önemli değil sonuçta kişiler yine aldatır çözüm benim dediğim bence kimse kimseyi aldatmaz bu yöntemle kimse kimseden faydalanmaz her şey karşılıklı olur
- +1 yıl
Bu sefer herkes sapıklaşır.
- +1 yıl
Normalde sapik degilmi zaten fark eden bir şey yok
- +1 yıl
Hayır değil, evliler ve ömürleri boyunca birlikteler.
- +1 yıl
Evlilik diye bir şey olmayacak öyle bir şey yok ya da 2 sene sozlemsme yapliri en fazla
- +1 yıl
İğrenç bir düşünce, evlilik iyi ki var.
- +1 yıl
yani kıskanmayı hiçe sayıyorsunuz?
- +1 yıl
Evet aynen öyle kıskanma yok aldatma yok evlilik keşke olmasa herkes özgür olsa
- +1 yıl
sizinkisi sadece temenni.
- +1 yıl
Bu son dediğim temenni idi herkes büyülenmiş gibi evleniyor
- +1 yıl
doğru olan bu.
- +1 yıl
Evlilikten örnek vereyim sana karın istemezse erkek ömür boyu kadina yaklamasamz ama erkek istmezse kadın 6 aydır kocan bana dokunmuyor diyor mahkemeye verir boşanır senden evlilik böyle erkeğin hadım edilmesi maalesef
- +1 yıl
yani yapılan aldatmalara karşı değilsiniz?
- +1 yıl
Sen doğruyu savun ben gerçeği savunurum
- +1 yıl
Senin'ki gerçek değil, iğrençlik. Kadınlara tecavüz edenleri savunmak! Bunu yasallaştırman işte bu demek!!
- +1 yıl
Aldatma ne demek şimdi evlendin mesela karın sana vermiyor ne yapacan ömür boyu onu mu bekloyecen ya da tam tersi erek yapmıyor kadın ne yapacak onu mu bekliyecek
- +1 yıl
Tecavüz konuşmuyoruz tecavüz edeni idam edecen görüşüm net
- +1 yıl
dediğiniz şey böyle bir şey.
- +1 yıl
Degil tecavüzle ne alakası var isteyen isteyenle olsun rahat rahat boşansin hatta istediği kadar evlilik yapsın isterse 50 kişi ile aynı anda evli kalsın ama istemediği zaman hemen bir günde boşansin para pul vermeden bakalım bakalım kim maddiyata bakıyor kim adama bakiyor özüne nasıl dönüyor bir anda ortalık erkek kadın isterse başkası ile olsun kusur sayilmasin herkes rahat rahat özgürce yaşasın
- +1 yıl
Kardeşim, yanlış bana göre. Tabiki bir filozof gibi tartışma özledim.
- +1 yıl
Mutlak doğru yok mutlak yanlışta ben günümüz şartlarında ki durumu değerlendiriyorum kadın cinayetinde biter isteyen boşanır isteyen iyi geçinir kimse kimseyi üzmez saygılı olan kişiler bir araya gelir saygiziz olan kişiler bir arada olur simdiki kanunlarda erkeelrin hakkı gasp edilmiştir
+1 yılAldatandadir , karakterine yakıştırıp öyle bişey yapıyor daha kusur aldatilanda mi olacak , sevgilisinde kusur bulduğu için aldatacaksa ayrılsın aldatmak yerine hem kendisi seviyesiz , karaktersiz olmamış olur hemde karşı taraf uzulmemis olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok ilginç hayatlar var bu yüzden kimseye bir şey diyemem. Tek bildiğim hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Kimseye vay be ne güzel bir ilişkileri var benimde böyle olsa demeyin, gerçekleriyle hayatınıza çekersiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılBence kesinlikle aldatandadir aldatan sadakatsizse aldatilanin ne suçu var ki artık sevmiyorsan beğenmiyorsan ayrıl aldatmak ne be
20 Yorumla Birinin “kusurlu” olması aldatmak için sebep olamaz. Kusurlu buluyorsan adam gibi ayrılırsın, bu kadar. O yüzden aldatılanda kusur olsa bile aldatan da kusurludur. Bence.
00 Yorumla
+1 yılBazen her iki tarafda olduğu gibi bazı durumlarda da direk aldatan kusurlu olabiliyor. Eşinden gereken ilgiyi alakayı göremiyorsa mutlu bir birlikteliği yoksa kusur her iki tarafta
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne aldatan kendini aldatır
00 YorumlaSebebi ne olursa olsun aldatan insan şerefsiz karaktersizdr sebebi ne olursa olsun durum degsmez
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatilaninda katkıları var ama aldatanda aldatmada çare aradığı için oda hatalı. En güzeli ilişkiyi bitirecek cesarete sahip olmak..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kusurlu niye aldatıyorun ayrıl sonra git ne istiyosan yap iki kişiyi birlikte idare etmek isteyen kim olursa olsun karaktersizdir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl kusur? Aldatmanın bahanesı , kusuru , haklı / haksız olayı olamaz.
Aldatan her türlü suçludur10 Yorumla
+1 yılAldatan her zaman kusurludur. Aldatmanın bir mazereti olamaz. Ayrıldıktan sonra yap ne yapacaksan. İlişkin varken başka bir ilişki kurulmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılaldatılanda ne kusuru bulacağız anlamadım? bir insan ne yaparsa yapsın aldatılmayı hak etmez !
mesela sana ihanet mi etti?
karşılığı ben de ihanet edeyim, olmamalı !
ihanet edince kimi cezalandırıp kimi ödüllendireceğini düşünmüyor insan.00 Yorumla Her ne olursa olsun onurlu sekilde ayrilmak gerekir.. aldatmak iğrençliktir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAldatandadır. Madem anlaşamıyorsun o zaman boşan kimle napıyorsan yap !
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak doğru bir şey değildir aslında pek çok kişi ayrılmayı göze alamıyor (götü yemiyor bence) ondan aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılikisinde de eşittir. Aldatan kişiliksizl-dir aldatılan da bu kişiliksizliği görememiş full depo güvenmiştir
00 YorumlaHatayı yapan hatalıdır aldatılanda suç aramak ne saçmalık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi aldatmanın sebebini de karşı tarafta aramazsın ya. Ne diyeceğim adama sen güzel yapamıyordun ben de yapanını buldum mu? Ayrıl o zaman kardeşim. Sinirlendirmeyin lan adamı
10 YorumlaAldatmak sebep değil karakterdir. İlave olarakta aldatan aldanmıştır. Anladığında geç kalacak.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma fiili baştan kusurlu bir kabul edelim. Aldatılan her zaman mağdur taraftır. İlgisizliği, sevgisizliği varsa karşı taraf ne yapsın diyeceklere cevabım ayrılsın bitirsin sonra yoluna baksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hakkında soru sorulmasına bile gerek yok. Aldatan ağır kusurludur, ağır hasar kayıtlıdır :D
10 Yorumla
+1 yılAldatan şerefsiz olmasa aldatmaz aldatılan kusurluysa ayrılabilir öyle bir şansı var
00 YorumlaAldatılan da aldatmadan önce ya bırakmalı ya da aldatıldiğını biliyorsa onu aldatmalı;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hata tek taraflı olmas, birisi öbür tarafın popişini fazla kaldırmıştır
00 YorumlaAldatan%60, aldatılan %40 derim buna Göre suçu fiilen işleyen tabiki daha suçlu
00 Yorumla
+1 yılBence ikilinin etrafında dönüp duruyor ama fark eden yok sanirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben ona kusur demem bilerek ya da bilmeyerek teşvik edendir derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bı kusur varsa sonu aldatmayla bitmemeli aldatmak bir kusurdur neden değil karaktersizlik isidir
00 YorumlaAldatan herzaman suçludur. Kimse ihaneti hak etmez.
00 YorumlaAldatan elbetde. Aksi mümkün değil. Şerefsizlik yapacaksan ayrıl sonra yap değil mi..
00 Yorumla
+1 yılAldatan da tabi ki ne olursa olsun aldatmanin hicbir aciklamasi olamaz benim gozumde
00 Yorumla
+1 yılHiçbir kusur aldatılacak kadar büyük değildir bence.
00 YorumlaAnlaşma ilişki evlilik de bı sıkıntı varsa konuşulup herkes yoluna giderek ne yapacak ise yapmalı. İhaneti kimse hak etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkisindede vardır bişey olaya göre yer değişir ama aldatan hep hasızdır bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. DETAY? == Evli olmaktan mı baksediyorsun? Sevgili olmaktan mı?
04 Yorumla- +1 yıl
ne fark eder sonuçta ortada aldatılma var
- +1 yıl
@Coraline-0 Etrafta birsürü güvenilmez soytarı kız var , sevgili modunda takılıp ne tamam belli olmayan tipler , farklı erkeklerle görüşüyorlar.. bu tipler zaten erkekler tarafından sadık olunmayı haketmiyorlar , düzgün insan olmadıkları için.. Sevgili = geçici insan demektir kimse kimsenin babasını oğlu değil , parmağında yüzük yoksa o erkek senin babanın malı mı? sen kimsin? sen o erkeğe güven vermiyorsan başı boş takılıyorsan , sağık solun belli değilse duruşun yoksa MALsan ozaman o erkekte sana sadık kalmaz kendi istediğini yapar bukadar basit. Okadar seven ciddi olur yüzük takar vs vs karşındaki erkeğe sorumluluğun bağlılın yoksa vs sana neden bağlansın ki?
FARK EDEN BU.. ama sen düzgün biriysen karşındaki erkek yanlış hareketler yapıyorsa ozaman suçlu hem o hem sensin ! o bir ittse pisslikse o da suçlu ama onu sevip onla görüştüğün için sen daha çok suçlusun, böyle bir durumda o tür kötü pisslik yalancı vs bir erkekle berabersen onu sen seçmiş oluyorsun.. suçluyu aynaya bakarak arayabilirsin - +1 yıl
tamam da birini tanımadan dan diye yüzük takılmaz öyle net bir duruşu yoksa ayrılır karşıdaki kişi aldatmak neden yani saçma sapan karaktersizlik bu ha sevgili ha evli ne fark eder
- +1 yıl
@Coraline-0 Ben sana herkes aldatır demiyorum.. eğer birlikte olduğun erkeğe göre değişecek bir durum bu. Eğer birlikt eolduğun erkek sana güvenmiyorsa ya da kendide güvenilmez biriyse ozaman aldatır? sen kimsin nesin? onun karısı mısın? belki 2gün sonra sen onu terkedeceksin? arada ciddiyet yoksa güven yoksa o yanlış insansa ya da sen yanlış insansan ozaman ardından aldatma gelir.. demekki güven yok? birbirinize ısınamamışsınız? sen iyi insansan o kötü insan ya da o iyi insansa ozaman SEN KÖTÜ İNSANSIN vs vs.. ya da her ikiside değil birbirinize uymuyorsunuz ama bunu söyleyemiyorsunuz yüzüne karşı vs vs.. olay bu
+1 yılAldatılan güvenmek gibi bir hataya düşmüş o da kusurlu aldatan da kusurlu ayrılmak yerine aldatmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın affı da bahanesi de olmaz. Ayrılalım dese ayrılmayacak mıydım sanki?
00 Yorumla
+1 yılAldatilanin suçu dahi olsa aldatan haksızdır. Sucsuzken suçlu durumuna düşenler gibi
00 Yorumla
+1 yılAldatanın kusuru ihanet, aldatılanının kusuru ihaneti affetmektir
00 Yorumla
+1 yılAldatanda Allah hepimize sadakatli saygılı dürüst eşler versin. Yoksa bu hayat çekilmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılKusur şeytandadır ikiside olayın mağduru aslında 😃
00 Yorumla İkisinde de. Aldatılan bu imkanın aldatana vermiştir. Aldatan da hainlik yapıp aldatmıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKusur s*ki kalkmış erkekte, libidosu yüksek kadında
00 Yorumla - Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne