5 yıllık ilişkim var. Lise de tanıştık uzak ilişkiydi. Ailevi ve kişisel sorunlarım vardı o bana hep destek oldu alıştım ona baya bi. Sonra aynı üniversiteyi tutturduk. Şu an aynı üniversitedeyiz. Zamanla onu sevmediğimi sadece alıştğımı fark ettim. Sıradan arkdaşım gibi görüyordum. Yanında heyecanlanmıyordum. Ama onun beni çok sevdiğini ve asla ayrılmak istemeyeceğini biliyordum. Sonra bu zaman da böyle iyi birine denk gelmek zor bana iyi saygılı illa aşk evliliği olması gerekmiyor mantık evliliği olsun dedim. Çünkü çevrem de ki kişileri gördükçe onun çok iyi olduğunu gördüm. Ta ki birgün ilk defa aşık olunacaya kadar... Biri ile tesadüfen iletişimim oldu sakin ve yumuşak konuşmasına naif yüzüne aşık oldum bir anda. Sevgilim olduğunu söyleyemedim
Vicdan azabı çekiyorum ona yazmyorum ama o bana yazıyor sürekli. O da aşık oldu sanırım. İkisiyle de aynı üniversitedeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım bu sadece geçici heyecan öyle iyi birini kaybedersen pişman olursun diyor. Bazıları da ilk defa aşkı bulmuşken bırakma diyor. Ama şöyle bir şey var ondan ayrılıp Onunla görüşürsem öbürü bunun için mi benden ayrıldın der kötü sonuçlar olur. Ne yapacağım ben çok zor durumdayım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer