Kalbi kırılan insan ne yapmalı ?

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliliğim yeni bitti boşandık. Çocugum yok iyi bir şekilde ayrılmadık evlilikte hep sorunlarımız vardı lakin çözmeye çalışıyorduk en azından ben öyle sanmıştım olaylar içinden çıkılmaz bir hal alınca karşı taraf çok cirkinlesti evlendigim adamla uzaktan yakından alakası yoktu evi terk edip gitmem için elinden geleni yaptı 3-4 hafta boyunca psikolojik şiddet uyguladı kendimi suçlu olduğuma inandirdi sonra da karşıma geçip ben insanın aklıyla böyle oynarım dedi psikolojik destek alıyorum ilaçta kullanıyorum zor zamanlar geçiriyorum 2 ay olacak görüşmeyi keseli boşanali da 2 hafta falan oluyor adliyeden çıkınca orta parmak yapıp resim çekilip her yere atmış nah gelirim bir daha buraya diye (memleketime yani) Instagram biyografisine de daha bugün gidenin yerini kaliteli alir herkese bol şans yazmis öfkeli biriyim normalde ama susuyorum sadece susuyorum kaç geceler ağladım gözlerime uyku girmedi hiç mi hatirum yoktu aynı yastığa baş koymuştuk üstelik ben bu insan için ailemden habersiz kredi çektim düğünumuz için avukat tuttuk krediyi de ödemeyecekti yoksa onu bile zorla aldık. Avukatimizi bile tehdit etmiş düşünün artık sonra kıvırıp özür dilemiş 30 yaşında bir öğretmenim atanamadım şu an da çalışmıyorum ailem Allah'tan çok destek oluyor ama kendi kendime böyle bir hataya dustugum için çok kızıyorum ne demek kaliteli gelir insan eski eşinin arkasından bunları mi der. Daha bilmediğim neler neler atıp tuttuysa akrabaları bile beni engelledi bir sözüm bile yok hiçbirine bol bol dua ediyorum kimsenin yanına kalmasın inşallah
Kalbi kırılan insan ne yapmalı ?