Merhabalar,
Az önce izlediğim bir filmden replikti. Kırık kalple ne yapılır? Herkesin kalbi başka kırılır👀

Merhabalar,
Az önce izlediğim bir filmden replikti. Kırık kalple ne yapılır? Herkesin kalbi başka kırılır👀

Kırık kalp ile bir şey yapılmaz pek. Dinlendirilmesi gerekir fazla yormamak lazım. Zamanla onarır kendin kalp. Bazen sevmek istemez yeniden durağan olur. Bazen de sevdiğini unutamaz bize yük olur. Öyle ya da böyle onunla geçinmek zorundayız. Sonunu bile bile onu onu kıracak kimselere vermemeliyiz
Kırık kalp ile bir çok şey yapılabilir ama asla mutlu olunmaz. ve kırık kalp bir süre sonra duyguları da alıp götürüyor maalesef. kırık kalbi en iyi onaracak şey o kalbe ışık tutacak bir sevgidir. aşktır.. bir insan en çok acı çektiğinde deneyim kazanır. bir insanın kalp kırıkları varsa artık ihtiyacı olan tek şey o kırıkları eskiden bile daha sağlam hale getirebilecek bir mutluluk ve sevgidir. bunun tek yolu da sevilmekten ve anı yaşamaktan geliyor insan ne olursa olsun vaz geçmemeli ve kendini sevmeli. hayat tam bitti dediğim zaman karşımıza hiç beklemediğimiz mutluluklar çıkabiliyor. yani aslında kırık kalp bir çok şey ifade ediyor ama sözler kırık kalbi ifade etmek için yeterli gelmiyor yine de
Kesinlikle katılıyorum👏
soğuk yağmur altında.. isli, ıslak sokaklardayken.. yürümek isteyip ama bacaklara söz geçiremezken.. burnunu çekmenin nedeninin o sana kastı varmışçasına can yakan soğuk mu yoksa ağlaman mı ayırt edemezken göğüs kafesinin içinde sessizce olup bitmiş hasardır.. öylesine durur insan yanından geçen insanlara aldırmadan.. ağırlığını tek bacağına verir.. belki sadece bitkinlikten, belki de yeryüzünde artık öteki ayağına yer kalmadığından.. umursamaz olur insan yağmuru tıkanan sinüslerine rağmen.. nefes alamamak umurunda olmadığından değil, zaten içi yeterince ıslak olduğundan.. artık sadece bir gizli özne olduğunu bildiğinden..
Çok güzel yazmışsın👏👏
Kırık kalp nadasa yatırılır. O kalbin iyileşmesi beklenir ve sabırla zamanın geçmesi beklenir. Aksi halde kırık kalple yapılan her şey daha fazla acıya neden olur..
Cevap
8Cevap
Kimseye o kırık kalbi göstermemek gerek.
En sevdiğim yöntem
Neden kırıldığını ya meraktan sorarlar ya da nasıl acı çektiğini duymak adına
Kırık kalp ile pek bir şey yapılmaz gibi. Ya da kırılmamış gibi yaşamak gerekir. Belki de kabullenince daha iyi olabilir insan.
Kabullenmek son aşama kırgınlıkta. En önemli aşama.
Film konusu nedir
Bir adamın ilişkisini nasıl bir anda mahvettiği. Ve bunu fark ettiğinde çok geç olması.
Hep bu adamlar batırıyor değil mi :()
Yooo👀 filmin konusu bu sadece. Kadınlar da hata yapar. Mesela ben de yapmışımdır herkes gibi.
Film insanın feminist yönlerini çıkartıyor gibi ortaya 😂
#Feminizimthime
Benim de feminist yönüm yok değil😅
Biliyorum var var
Pardon tanışıyor muyuz lhljlhf bir şeyi bilme yahu😅
Fkdkd sensin yabancı
Ben oldum artık yabancı şjlvlkc
Şarkılara geçtik şimdi 😃
Yengeçlerin özelliği bu. A'dan başlar konu Z'ye kadar gider😅
Yengeçleri pişirin. 😂
Terazilerine atlarlar😅 kimse yengeçlere dokunabilemez😅
Dokunmuyor ise kimse niye delik deşik her tarafımız hee
İyi hissettiğin kişinin yanından ayrıldığın içindir.
Paramparça oldum bak! 😃 Yok önceliğimiz başka 👀
Önceliğiniz neymiş efendim?
Kariyer 😤
Niye kızdın yahu lhlgkg yaparsın yaparsın
Olacak olacakta bakalım 😃
Destekliyorum seni. Hadi bakalım inş👏😅
Sağ ol ya xd
Ne demek her zaman şjlhlglv
Aklıma Candan Erçetin'in Kırık Kalpler Durağında şarkısı geldi :) Kalp ne kadar kırılırsa kırılsın insanın da yaşamaktan gayri bir seçeneği yok. Bazı tatlı şeylere ulaşmadan acıyı tatmalıyız diye düşünüyorum. İnsan nasıl bisiklet sürmeyi de düşe düşe öğreniyorsa yaşamayı ve mutlu olmayı da kalbi kırıla kırıla öğrenecektir diye düşünüyorum :D yine de hayırlısı :D
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Musluğu tamir eder gibi tamir edip devam edilir. Balolarda asil kraliçenin dediği gibi: " Continue ". ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Kırık bir kalp kendini tamir edebiliyorsa iyidir, edemiyorsa da başka kalplerden ona hayır gelmez demektir
Kırık kalpler durağında inecek var
Yüreğindeki dertleri dökecek var
Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar
Son zamanlarda bu parçayı dinliyordum sanırım senin soruna cevap veriyor

...
😅😅
Yolculuk yapılır...
https://www.youtube.com/embed/Nu9hjH0K7OoKalbindeki acıyla nereye gidersen git hee yer aynı olur👀
İlla güle ulaşmak için dikenlerden geçmeli yani. Doğru.
İnsana sunulan en büyük özellik unutmak. Ve hatırlamak unutmaktan daha zormuş. Yine insanoğlu olarak zor olanı seçemiyoruz😅
Seneye diye 1 ocak'tan bahsediyorsun herhalde şjlfkfch
O zaman geldiğinde bi bakalım hatırlamak unutmaktan zor muymuş?😅
🙂🙂
Bantlayıp hayatı yaşamaya devam edilir ne yapılır başka
Devam gerek bazen, arkana hiç bakmadan. Evet.
En doğru olanı bu
Sanat eseri çıkartılır. Kırılan parçalar şarkılara, şiirler, kitaplar hatta filmler ve diziler yaratılır. Nasılsa en güzel eserler ya kırık bir kalpten ortaya çıkar ya da kifayetsiz bir mutluluktan.
Ucu açık.
Psikolojiye göre değişir.
Başkasını da kırarsın
Hissizleşilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?