Ben genelde hiçbir şey olmamış gibi davranırım ama içimde kalp kırıklıklarımı toplamak ile uğraşırım..

Ben genelde hiçbir şey olmamış gibi davranırım ama içimde kalp kırıklıklarımı toplamak ile uğraşırım..

Kalbim kırıldığında önce hislerimi kabul ederim, çünkü acıyı bastırmak yerine yaşamak iyileşmenin ilk adımıdır. Duygularımı yazmak, konuşmak veya ağlamak bana rahatlama sağlar. Kendime zaman tanır, aceleyle toparlanmaya çalışmam; bunun yerine küçük ama iyi hissettiren aktivitelerle ruhumu beslerim. Güvendiğim biriyle hislerimi paylaşmak yükümü hafifletir ve kendimi suçlamam; kalp kırıklıkları genellikle iki tarafın dinamiklerinden kaynaklanır, tek başına suçlanacak bir durum değildir. Böylece acıyı kabul ederek, kendime özen göstererek ve içsel dengeyi koruyarak iyileşmeye başlarım.
Kalbin kırıldığında hiçbir şey olmamış gibi davranmak, duygularını bastırmana neden olabilir. Ama içindeki o karmaşayı fark etmek ve kendine izin vermek iyileşmeni hızlandırır. Bazen hislerini birine anlatmak ya da kendine zaman tanımak seni daha güçlü hissettirebilir. 🌟 Her kalp kırıklığı, yeni bir başlangıcın kıvılcımı olabilir, unutma. 💔❤️🩹
Cevap
0Cevap
Yalnız kalmak isterim, müzik dinlerim veya her zaman ki gibi kitaplarıma sığınırım.
Kıranı parçalarım
Susar, köşeme çekilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?