Ben çok seviyorum ne yapmalıyım?

5 aydır sevgiliyiz. 19 Yaşındayız. Onun daha önceden sevgilisi olmamış sadece konuştukları olmuş ama benim oldu. Üniversitede tanıştık. İnsanların imrenerek baktığı bir ilişkimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz. Kafa yapılarımız farklı olmasına rağmen iyi anlaşıyoruz. Bana karşı güven problemleri var. Aşırı kıskanç. Önce yıllardır tanıdığım erkek arkadaşlarımla ilişkimi bitirmemi istedi. Bitirdim. Sonra herhangi bir erkekle konuşmamı temasta bulunmamı çevremde hiç erkek olmamasını istedi. Onu da yaptım. Bana yazanlar oluyor, eski arkadaşlarımda buna dahil. Benden onlara bir karşılık olmamasına rağmen. sürekli bir şeyler çıktığını iddia ederek tartisiyoruz. Bir türlü bana güvenini sağlayamıyorum. Karakteri gereği fazla şüpheci. Bu son zamanlarda iyice arttı. Hiç bir şey yapmamama rağmen hala bi açık arıyor, bir problem çıkacakmış gibi. Beni çok sevdiğine eminim. Bende onu çok seviyorum. geleceğe yönelik düşündüğümüz için ona da fazla batıyor bunlar. İstediklerini yapmıyor olmakla sözünü dinlemediğimi düşünerek ilerde daha kötü seyler yasanmaması için dün benden telefonla arayarak ayrıldı. Yüz yüze konuşmak için yanına gittim. ayrılmak için bunların bi sebep olmadığını söyledim. Sonucunu kestiremediğini ve ne yapmam gerektiğini bilmediğini söyledi. İsteklerini yerine getirirsem bitmeyeceğini söyledi. Şu an ayrı değiliz ama ben ayrılmamak için ikna etmişim gibi kötü hissediyorum. İkna edilerek devam etmiş bir ilişki ne kadar devam eder bilmiyorum ama çok seviyorum. Ne o beni bırakabiliyo ne ben onu. Ne yapmam gerekiyor?
Ben çok seviyorum ne yapmalıyım?