Çok seviyorum ne yapmalıyım?

Matkette çalışan bir kızla tanıştım orada çalışanları tanıyordum bende daha önce o mağzada çalışmıştım kıza işle ilgili bildiklerimi anlattım sohbet ettik sonra ben çıktım 1 saat sonra da kız çıktı beni gördü dışarıda aa diyip yanıma geldi sen daha gitmedin mi yok dedim neyse beraber yürüdük sonra kız biraz oturalım dedi güzel muhabbet ettik bana hayat hikayesini anlattı numara istedim vermedi instegram verdi neyse ben buna mesaj atınca 4 5 saat hatta 1 gün sonra cevap veriyor ama yanına gittiğimde çok sıcak sohbettimiz oluyor. Daha sonrasında ben buna beraber yürüyelim dediğimde hep bahane söylüyor sizce neden böyle yapıyor birde kız hasta oldu ben bununla baya ilgilendim sonra bulustuk annesi de vardı annesi eve gitti oturduk konustuk evlilik muhabbeti yapıyor bana evlenecek düzgün kimse yok diye bende çevrene bak belki görürsün diye kendimi işaret ediyorum neyse kız akşam çıkıyomusun dedi akşam tekrar bulusacaktık mesaja bakmadı yine bunarafa numarasını halen vermiyor ayrılırken de sarıldı bana eve gidince haber ver dedi ne yapmak istiyor sizce fikirleriniz gerekli

Çok seviyorum ne yapmalıyım?