Çok sevdim ne yapmalıyım?

Nasıl başlayacağımi bilmiyorum bu yürek yangını nasıl söner bilmiyorum ennufak bı teselliye bile ihtiyacım var biriyle çıktım ama ne o beni ne de ben onu sevdim sonra çıktığım insanın kuzeni bana teklif etti olmaz dedim sevmiyorum da onu sonra kuzeni bana o seni hiç sevmiyo dedi biliyorum zaten dedim kuzeni gün geçtikçe bana daha çok bağlandı ve onun beni sevmediğini söyleyen bı ses attı bana neyse her ne kadar kuzenine karşı da bişey hissetmesemde 5 ay boyunca yalvardı bana sonra çıktık biz herşey çok güzel gidiyo çok mutlu oldugumu hissettim onunla ailesi öğrendi kuzeniyle ciktigimi boşver dedi illa kabul ederler dedi hep bana destek oldu 6 ay sonra ayrıldık biz askere gidecekti asker kinasjni başka kız yaktı bana fotoğrafını attılar çok canım yandı gözümde yaş kalmadı ağlamaktan kendimi yedim halası aradı beni biz zaten seni istemedik dedi Cok hakaret etti hicbisey diyemedim askere gitti geldi şu an nisanli beni aradı bana instagramdan yazan sen misin dedi yok dedim bende alıştım ama yokluğuna da ben nişanlandım dedi ilk ondan öğrendim nişanlandığını sonra beni aramaya devam etti nisanlisin beni niye ariyosun dedim evli insanlar başkalarıyla konuşamaz mi dedi kafamı çok karistiyosun dedi sürekli aradı beni 1 hafta içerisinde sonra evime geldi kapıya aşağı in dedi konuscaz dedi indim kıyamadım yine de en son askere gitmeden önce 7 ay önce görmüştüm indim sarilmiycak mısın bana dedi dayanamadım ilk soylediginde sarilmadim ama sonra sarıldım öyle ağladım ki tutamadim kendimi hıçkıra hıçkıra aglama gülüm ben gelicem dedi bekle beni dedi canımsın sen benim dedi bizim hayallerimiz var seninle kurduğum hayali başkasıyla gerceklestirmiycem dedi 3 gün sonra gece aradı beni benden uzak dur dedi bana kafam çok karisiyo benim dedi dayanamıyorum ben dedi nişanlandığı kızda aramızı bozan halasının kızıydı ben bunları haketmedim çok canim yandı cokk sürekli bağıra bağıra aglayasim var haykirarak herşeyi anlatmak istiyorum halasini da Allah'a havale ettim çok yanimiyalti yuvamizi yıktı bizim o çocuğuda mutlu olur mu sizce Allah'a her gün yalvarıyorum bı gün gelsin herşeyden pişman olsun diye donmiycem ama o seçimi yaptığı için hergun cehennemi yaşasın benimle olmak için Allah'a dua eder mi tekrar acaba sormak istediğim Allah'a havale ettim mutlu olurlar mı halası da oda
Çok sevdim ne yapmalıyım?