8 ay sonra geri dönen eski sevgili?

6 ay boyunca benden hoşlanmıştı sonra ben de ondan hoşlanınca sevgili olmuştuk. Sonra ilişkinin son 1 ayında soğuk yapmaya başlamıştı. Nedenini ve sorunun ne olduğunu sorduğumda kendi derdinle ilgilen kimse kimseye derman olamaz diye terslemişti ondan sonra 1 hafta hiç konuşmayıp ayrılık mesajı atmıştı. Normal bir şekilde birbirimize iyi dilek dileyip ayrılmıştık. Ama üzerinden 8 ay geçti tekrar çıktı meydana. Ortak arkadaşlarımızdan birine beni sorup duruyormuş. Tabi arkadaşımda demiş senin konunu bile açmıyor ilgilenmiyor diye. Bunu bana arkadaşım anlattığında baya sinirlendim bana yazmasın peşimi bıraksın hiç iyi şeyler olmaz dedim. Bunu ona söylemesine rağmen durmadı. İkımizinde abi olarak gördüğü biri var. Onun yanına gitmiş. Ben çok değiştim çok pişmanım onu unutamıyorum onu kalbimden atamıyorum demiş. Tabi abi de ona baya saydırmış sana inanmıyorum sen bu kızı çok üzdün kırdın diye falan. Abi bana anlattı konuştuklarını ağzımi yokladı ama gene tersledim. Değiştim diyor ama o 8 ay içerinde sevgili yaptığından haberim var tabi o benim bildiğimi bilmiyor. Bu kadar terslemeye rağmen neden beni sosyal medyadan stalklayip millete sormaya devam ediyor ne yapabilirim bana öneri sunar mısınız
8 ay sonra geri dönen eski sevgili?