2 yıl sonra dönen eski sevgili?

Kısaca ne yapacağımı bilmediğim için aslında yazıyorum kimseye şu an yazdığını da anlatamıyorum. 3.5 yıllık bir ilişkim vardı annemin asla onaylamadığı bir ilişki. Sebebi dövmeleri olması, mezhep farkı alkolü vs. Her şeyi göze alıp babamla konuştum ve söz yapmayı düşünüyorduk geleceklerdi fakat bir gün kıskançlık krizini ortaya sürüp vazgeçtiğini sevmediğini ailesinin istemediğini vs. Söyleyip ayrıldı. Aileme zar zor söyledim ailem de kesinlikle istemediğini bundan sonra söyledi. Şimdi 2 yıl oldu ve bana ulaştı bensiz yapamadığını yaşadığı şeyleri anlattı hemen 1 yıl içinde düğün yapmak istediğini söylüyor açıkçası inanmıyorum. Ama illa da bugün yarın ailenin yanına gelip her şeyi açıklayayım diyor. Ailemin asla kabul etmeyeceği her şey var ne yapacağımı bilmiyorum. Bana ne istersen söyle onu yapayım bütün fedakarlıkları yaparım senin için diyor ama ne isteyeceğim dövmesi, mezhepi, huyu suyu ayrı dert olması yetmediği gibi geçmişte yarı yolda bırakmışlığı var. Ne düşüneceğimi ve nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum

2 yıl sonra dönen eski sevgili?