+1 yılTürk erkekleri ilişkide başarılı değiller diye bir şey yok Türk erkekleri aslında yanlışı şurada yapıyorlar birlikte oldukları kadında sadece cinsellik arayışı içinde oldukları için bazı şeyleri yanlış yapıyorlar, yani bugün bakıyorsunuz Bir erkek bir kızla beraber olmaya başlıyor E tabii sevebilir olabilir bunu itirazımız yok yani düzgün bir şekilde iyilik yaptıktan sonra anne babanın rızasını aldıktan sonra güzel bir yuva kurduktan sonra elbette olması güzel bir şey, Ama maşallah şimdi bakıyorsunuz nikah yok evlilik yok dini nikah yok resmi nikah yok aynı evde yaşıyorlar yani cinsel ilişki yaşıyorlar ondan sonra iki tarafta kavga ediyor ayrılıklar oluyor burada mağdur olan kız oluyor ondan sonra bazı erkekler tutuyor karaktersiz bir şekilde hayatındaki kıza afedersiniz iffetsiz muamelesi yapıyor, yani aslında erkekler başarısız değil erkekler sadece cinsel odaklı düşünüyor ve kadınların bazı kadınların da buna fırsat verdiği görülüyor. Buradaki sorulan soruların birçoğunda da görüyoruz Bu hataları, Bir de maalesef bizim Türk kadınları fazlasıyla kapriste fazlasıyla istekleri bitmiyor yani sanırsınız ki bir prenses olarak doğuyorlar sanırsınız ki dünya onların çevresinde dönüyor öyle tavırlar içinde oldukları için kaynaklanıyor biraz da
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkilerinde takıntılarından kurtulmuş, eski sevgilisini unutabilmiş, dürüst olan ve bencillik yapmayan kadın bulmak biraz zor olduğu için olabilir.
Tabi aynı zamanda kadınla romantikliği bırak, direk konuya girmek isteyen erkekler de olduğu sürece bu ilişkiler yürümez.. Keşke her tencere kendi kapağını bulsa. :D
Ama zor maalesef.
Bazı şeyleri yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz ve öğreniyoruz. Yanlışına da, doğrusuna da denk geliyoruz..
Şahsım adına konuşacak olursam; Güzel giden ilişkilerim de oldu, kötü gidenler de oldu... Bana sevgi verildiği sürece sevgimi ve güvenimi sonuna kadar veririm. İlk ilişkilerimizde toyduk ama en azından derslerimizi aldık ve çoğu şeyi öğrendik.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü asıl kadınlar başarısız, doyumsuz ve ne istediğini bilmiyor. Sürekli olarak birbirlerinden etkileniyorlar, anne-babasından etkileniyorlar vb.. Derken,” ben neymişim ya “ d elisi oluyorlar.
Sonra bizim iyi niyetli saf erkeklerimiz beceriksiz oluyor 😂😀 Enflasyon hızından bile hızlı değişen hanım fikirleri olduğu sürece, hem kadın başarısız olur; hem de üstüne üstlük bizi suçlu çıkarırlar işte böyle 😂😀😀 Sonra sırf gururdan, daha da beterlerine ağız bükmek zorunda kalırlar, hayatlarını maafederler, şiddet görürler, hor görülürler maalesef…
Şu yaşıma kadar her türlü çevreyi ve bir çok kültürü çok iyi gözlemlediğim için biliyorum; yoksa kafadan uydurmuyorum 😊👍00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Herkes herkesle iletişim kuramaz bu da gayet doğaldır. Burada sorun çoğu erkeğin ön eleme yapmadan her kadınla iletişim (!) kurma çabası içinde olması hatta bunu ısrarla devam ettirmeye çalışması. Ayrıca iletişim kurma becerisi yüksek insanlardan oluşan bir toplumda yaşamıyoruz. kadınlar veya erkekler fark etmez, kendimizi ifade edebilme ve empati becerimiz sıfıra yakınsıyor. Bu şartlarda ne bekliyordunuz ki? İletişimin tek taraflı olmadığını anlayamamış insan beyanı, şunu artık öğrenin, bir taraf sürekli beklenti halinde olduğu sürece doğru iletişim kurmak mümkün değildir.
Yani kısaca; Türk erkekleri ilişkilerinde kadar başarısız ise Türk kadınları da öyle... Sonuöta birbirimizle ilişki yaşıyoruz değil mi...
Bazı konularda "Türk erkeği" diye adlandırılmakta toplum baskısı kuruyor bence erkeklerin üstünde...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki tek taraflı değildir. İlişkinin devamı için iki tarafında anlayışlı olması gerekir. Bu anlayışlı olan kısımda erkekler anlayışsızlık rolünü üstlenir ise o ilişki başarılı sonuçlanmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü duygular yok kavga gürültü olunca uluorta ediyorlar ama sevmek ki gizli gizli ne bekliyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler adam akıllı sevmek nedir bilmiyor ki. Kimi kullanmak isterlerse o kişiye karşı duygu beslemiş gibi davranıyorlar. Başka bir kadından ufak bir ilgi gördükleri zaman hemen o kişinin peşinde koşuyorlar. Kim ilgi gösterse onun kulu oluyorlar. Kendilerini gerçekten seven kızları umursamadıkları için kurdukları ilişkilerde de başarılı olamıyorlar. Gerçi bu söylediğim kız-erkek geneli için böyle
31 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri olsun o zaman neden yaşıyor ki 😀😀
+1 yılYine her şeyden habersiz hedef alınmışız bu genellemelere girmek üzücü ama burada kadınlarımızda çok masum değil selam verene aşık olacak kadar inanıyorlar istedikleri gibi biri çıkmayınca yenisini bulana kadar aşk acısı çekip tüm erkeklere saydırıyorlar tıpki bu soruda olduğu gibi biz günahı olmayanlar yine aradan gitmişiz..
22 Yorumla- +1 yıl
ee yani yatakta iyi olmamanizin kadınların aşık olmasıyla ne ilgisi var
- +1 yıl
@sibellgozdenkorkan
Bence bu görüş yataktan öte, doğru ele alınmış bir yakınmadır. Genellemelere maruz kalan bir insanın olabileceği en nazik haliyle yazdığı bu yoruma bel altı bakmak nasıl bir hayat tecrübesi eseridir şaşıyorum ve esefle kınıyorum.
+1 yılÜstüme alınmıyorum. Sorun şu an ki sistemde. O kadar gevşek bir sistem var ki, kimse birin de sabit kalamıyor. Sürekli değişkenlik gösteriyor. Seçeneklerin olması kötü. Oysa ki; bir insan bir kişi de sabit kalmalı ve onu tanımalı. Herkes böyle yapıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın ama yapanlar var. Şahsım adına bir kişiyle sonuna kadar gitme taraftarıyım ve öyle yapıyorum. Başkasının faturasını da ödemem. Herkes kendi yaptığından sorumludur.
21 Yorumla- +1 yıl
ney
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Burada iliski kadın üzerine mi kuruludur? Erkek hisleri hizmetkar mı olmalıdır? Tanımak ve anlamak olayları kadının istek ve arzularıyla mı sabitlenmeli? ... vb sorular sorarsam sorunu tekrar güncellemen gerekebilir bu sebeple sormuyorum.
Düşünceli insanları, heves ve duygu acgözlülüğüne kurban edenler; benmerkezcil aşk lideri olmak için karşısındaki duyguları önemsemeden devamlı tükettirenler (kadın ya da erkek) bugün köşelerine çekilmiş o "ruhsuz" insanları arar oldular. Ne tezat! Her tencerenin bir kapağı var mutlaka ama kapağa tencere uydurmak işi başlamış günümüzde.00 Yorumla
+1 yılYine bir başlığı Türk erkeği olan ırkçı bir soruyla karşı karşıyız arkadaşlar buyurun Bakalım artık herkes ne derse bilmiyorum yani Zira zaten Türk kadınları ilişkilerinde çok başarılı Allah katında afedersin
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Türk erkeği diye genellemek yanlış olur doğru erkekler var muhakkak. Empati. yetenegi gelişmiş, kadına değer veren. Birazda yetişme tarzına bağlıyorum ben bunu."Kadina. prenses gibi. davranan bir erkek varsa onu yetiştiren bir kraliçe vardir". Sözüne inanıyorum ben. Tam tersi bencil yetişen , kadına değer verilmeyen bir evde yetişen erkekte kadını degersiz görüyor. maalesef..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı değiller derken genelleme yapmayalım derim. İstisnalar olmuştur belki yine de Türk erkeğinin ilişkilerinde başarılı olduğunu düşünüyorum. Her insana göre değişir.
11 Yorumla Bir ilişkideki problemi direkt olarak karşınıza yüklediyseniz eğer başarısız olan Türk erkekleri ya da erkekler olmayabilir. İlişki iki kişilik bir şeydir. Yapılan hatalarda suçlu hiçbir zaman kesin olmaz kendiniz yapmadığınız şeylerden dahi sorumlusunuz. Bu tabii ki erkeklere aldatma kabalık hödüklük şerefsizlik gibi haklar tanımaz demek istediğim şey sadece iyi şeyleri paylaşmak yerine yapılan kötü şeyleri yaşanan kötü olayları da paylaşmamız gerektiği. Belki baştaki gibi biraz acımasız bir eleştiri olacak fakat yine gördüğüm şey şu ki geçmişinizde yaşadığınız şeyleri çoktan bir kalıba oturtmuşsunuz "Türk erkekleri ilişkilerde başarısız" bu önyargınızın siz farkında olmasanız dahi insan ilişkilerinizi etkileyeceğine inanıyorum. Elbette ki erkeklerin kadınların ilişki içerisinde hataları olacaktır siz asıl hatası olmayanlar korkun sonuçta kimse 2 kere koşarak dünyanın en hızlı insanı olmuyor ;)
00 Yorumla
+1 yılTanımadan etmeden sevgili olmaya çalışanlar çok var.
Merhaba, nasılsın, bir kez buluş. Hoop! Sevgili olmaya çalışıyor, çoğu. Tanımadan etmeden sevgili olunca da gelsin problemler. Yangından mal kaçırır gibi sevgili olmak nasıl bir düşünce yapısı? Anlamıyorum.00 YorumlaBence hiçte öyle değiliz genelleme yapmamak lazım.
Yeri gelir hasta oluyorsunuz çay, çikolata, hediye, ilgiler gönderiyoruz.
Saatlerce alışveriş merkezlerinde çanta, ayakkabı bakıyoruz.
Kozmetik reyonlarını geziyoruz.
Süprizler ve eğlenceli şeyler yapıyoruz.
İstediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyoruz, yeri geliyor evde yemek ve tatlı yapıp bile gönderiyoruz.
Daha ne yapalım bir ayak öpmediğimiz kaldı?
Daha neler var içimde de anlatsam hayran kalırsın.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Yine genelleme yine genelleme? Bıkmadınız mı? Ayrıca ilişkilerde bazı erkekler hata yaptıysa ve daha kötüsünü vs bunu niye ""erkekler"" diye diye genelleme yapıyorsunuz anlamıyorum ben. Bu tür şeyler karakter meselesidir yani bazı erkekler de bazı kadınlar da var. Birini kötülenirken diğeri de sütten çıkmış ak kaşık değil ki. Karaktersizlikten haberi olmayan gayet de düzgün ve iyi erkekler neden bu kötü genellemeye dahil olsun ki? Bazı insani davranışlarda cinsiyetçi olmayın artık.
00 YorumlaSizin bu tür erkeklerle karşılaşmış olmanız ve sadece bu tür erkeklere fırsat veriyor olmanız tüm erkeklerin öyle olduğu anlamına gelmiyor öncelikle bunu belirteyim..
Sonra da kendimden örnek vereyim. Ben aşırı derecede anlayışlı olduğum için aptal yerine konulmaya çalışıldım kaç kere. Fazla düşünceli erkekleri de haketmiyorsunuz siz.. Onlara da kulp takıyorsunuz.. Size dan dun konuşan, yol yordam bilmeyen öküz gibi adamlar mustehak..🙂 iyi günler011 Yorumla- +1 yıl
Bu ne şiddet bu celal
- +1 yıl
Benim ne suçum var ben evde televizyon izliyom
- +1 yıl
Çok düşüncelisin cidden seni haketmiyoruz... dan dun konuşana dönim o vakit by byy
- +1 yıl
Bilmem herhalde
- +1 yıl
Bu kadar anlayışı haketmiyorum lütfen
- +1 yıl
Neyse tamam hadi by byy
+1 yılDuygu eksikliği sendromu var genel olarak, sevemiyorlar. Sevseler de bir süre sonra sıkılıyorlar, doyumsuzlar hepsini istiyorlar, vazgeçilmez olduklarını sanıyorlar, kendilerini üstün görüyorlar, saygı ve anlayış adına pek bildikleri yok. Hepsi değil ama bunların oranı yarıdan fazlasını kapsıyor bence. Olmayanlar da istisnadır. 🌸
03 Yorumla- +1 yıl
@Ardafit67 kadında da erkekte de bu yazdıklarım geçerli zaten
Bence genellememek gerekir, çok başarılı olanlarına görmek gerekir, sebeplere gelecek olursak din ve yaşadığımız toplumda insanlar aşırı baskı ve telkin içinde yaşıyorlar, dünya üzerinde dinsel baskı toplumlarda azalırken bizim toplumda artıyor kızlarımız aşırı baskı altında büyüyor, başarısızlığın nedenlerine bu baskının sonucudur. Yönetim sistemleride pahalilik insanların maddi özgürlüğünün olmayışıda katkı saglar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yine erkekleri genelleme ile değerlendiren bayanları sahnede görmekteyiz. Erkeklerin başarılı olduklarını söyleyen bayanlara saygım sonsuz. Ama genelleme yapan saygı değer bayanlarimiz içi söylüyorum. Size kötüsü geldiyse erkeklerin geneli ne yapsın. Erkek karakteri neyse kadın karakteri de odur. Çürük elma her iki cinste de var. Biraz geniş düşünün. O zaman hem erkeklerin kıymeti hemde kadınların kıymeti anlaşılmış olur 🙂
00 Yorumla
+1 yılHiç kız arkadaşım olmadığı için bilemeyeceğim ne desem yalan olur fakat genel itibariyle gözlemlerime dayanarak konuyu ele alacak olursam asıl sebebinin hammaddelerinin veya hammaddemizin odun olması esas etken olabilir diye düşünüyorum.
10 Yorumlaadamları küçüklükten sonuç sonuç diye büyütüyolar. yapmalısın erkeksin böyle olmalı. duyguyu tanımadan büyüyorlar. ilgi istedikleri gibi gezmeleri 15 yaşında arabayı kaçırmaları olursa duygunun küçümsenecek bir şey olduğunu düşünür tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkekler ilişkilerde başarısız taraf dersek yanlış olur genelleme yapmak doğru olmaz ilişki doğru yönetemeyen erkeklerde var kadınlarda var bütün hataları erkeğe ya da kadına yüklemek çok yanlış ilişkilerde hata tek taraflı olmaz
00 Yorumla Çünkü abuk sabuk hemcinslerimin tavırları, egoları, kaprisleri ve kendini bir halt sanmaları adamları bir yerden sonra bıktırıyor. Gelirse gelir gelmezse ipimde değil modunda takılıyor hepsi bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılkari kizi obje olarak gorerler ahlaklar bozuk anne babanin rolu buyuk oglunu pasa gibi yetistirirsen kendini sultan suleyman sanar ve harem kurar. kari kiz degistirir zampara bi pç olur sonrada kadinlar tarafindan dislanir gurur yapar ve onlari oldurur olay bu
+1 yılErkeklik aslında öğrenilen bir süreç ve babalarımız bizi bu konuda yolda bıraktığı için geçmişten gelen mirası almadı birkaç nesil. Erkekliği dizilerden ve annelerimizden öğrenince böyle oldu durum
00 Yorumla Türk erkekleri mi? Git Fransızla ya da Rusla ol sende.
Türk erkekleri cümlesini kurduğun an, bir çok milletten erkeği denemiş görüntüsü veriyorsun. Mide bulandırıcı.00 YorumlaValla ben hep duygusal, romantik, kibar olduğum için suçlu oldum
Ben o kadar iyiydim nerde karşılığı hep görmedim diyorum
Ama kızlar Haklı
Bazı erkekler odun, duygusuz00 Yorumla
+1 yılTanımadan samimiyet kurmadan sadece gülümse sevgili olduk sanıyorlar. Merhabaya karşılık Merhaba diyorum nezaketen destan yazıyor adam sürekli yazıyor ben yazmasam bile. herkes değil ama çoğu böyle
00 Yorumla
+1 yılBu karşılıklı ilişkiler konusunda cidden hepimiz berbatız.
Bu bize hayatın oyunu mu bilmiyorum.. Asıl seven ya sevmeyeni ya da imkansızı, sevmeyen de gerçekten candan seveni buluyor...🤷🏻♀️00 Yorumla
+1 yılsabah duası senin için ;
seni Suriyeliler kovalasın ya da Afganlar.
inşallah çok amin.
o zaman anlarsın belki elimizdeki nimetin değerini.10 Yorumla
+1 yılKaç tane yabancı erkekle beraber oldunuz ki? Siz kadınlar kendinizi ulaşılmaz ve bi ikincisi olmayan olarak görüyorsunuz 🤷🏻♀️ Gülüyorum sizlere 😇
00 YorumlaÇünkü yokluk ve ülkenin ahlaki değerlerinden dolayı bulduklarında sabaha bırakmıyorlar maalesef durum bu
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir konuştu benimde giydiresim geldi 😂
Çaba göstermek yorucu geliyor demek ki02 Yorumla- +1 yıl
No no no yapamam 😕
+1 yılSana yemin ediyorum.
Adam gibi bir kız sever aşık olsun. Onu sahiplenmesini biliriz... En azından ben böyleyim.01 YorumlaBen öylesine denk gelmedim. Genelleme yapmak yerine. Biraz kendimizi sorgulamalıyız. Naçizane fikrim teşekkür ederim 🤘🌷
02 Yorumla- +1 yıl
Sonunda doğru bir şey yazabilmişsin. Şimdi bu dediğimi de anlayamazsın sen :)
Benim için geçersiz... Irkdaş hemcinslerim genel olarak öküzdür çok doğru... Bunda kadınlarında hatası var, çocuk yetiştirmeyi bilmemek mesele bence..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkiler başarılı.
Bu da tabiki benim başarım.11 Yorumla
+1 yılHep söylüyorum İngiliz kanı yok çünkü hiç âsil değiller
11 Yorumla- +1 yıl
Ingilizlerin tarihini araştırmanın herhalde 😀😀😀 hala dünyayı ele geçirme peşindeler
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlar yalancı dumenci güvensiz olduklarını ogrendikleri için olabilir aldatan kişiliği olduğu icin olabilir ihanet olmusnolabilir herseynolabilir kimse durduk yere patlamaz
10 Yorumla
+1 yılErkekler tek başına mı ilişki halindeler? Karşıdaki de en az erkekler kadar başarısız.
00 YorumlaRecep İvedik aşkımın ne işi var orada kadın ruhunun inceliklerinden en iyi o anlar kurt bakışlım ya
00 Yorumla
+1 yılHahaha kadının ruhunu dilini halini anladıkta noldu? Herkes hak ettiği ilişkiyi yaşar.
00 Yorumla
+1 yılkompozisyon sevmezler de ondan giriş gelişme sonuç yok direk sonuç sonuç hani nerde sonuç
00 Yorumla
+1 yılBiraz onların elinden tutmak şevkat göstermek gerek ablası.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma siz yakışıklı diye * olanı seçiyorsunuz sonra tüm erkekler aynı oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Pi ç olanı
+1 yılKarşılarında tutarsız, ne istediğini bilmeyen kadınlar oldukça bu böyle olmaya devam eder gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Genele vurduğumuzda bence ne Türk erkeğinin ne de kadınının beklentileri, istekleri normal değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kaç ilişkin oldu da bu kadar salladın..
Sağlıklı sağlıksız birçok ilişki yaşanmakta. Kasmayın.00 YorumlaYine cinsiyetçi bir soru ya peki Türk kızları desek ha?
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak lazım.
Her erkek aynı değil bence.00 Yorumla
+1 yılBu biraz ortam ve yetişme tarzıyla alakalı ve herkes bir değil.
00 YorumlaÇünkü cinselliğe açlar kızlar da tabu olduğu içinde gözleri hep arayış içinde.
+1 yılÇok haklısın erkekler bir kız buldum köprüyü geçtim şimdi gerçek yüzümü göstereyim diye bakıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi
+1 yılo yüzden Türk erkeği en son tercih edilenler arasında
05 Yorumla- +1 yıl
Git yabanciya umrumuzda mı bu 😀😀
- +1 yıl
O yüzden rus kızları altımızdan kalkmıyor değil mi :D hayal dünyasında yaşayarak kendinizi avutmaya devam edin siz :D
- +1 yıl
yazık kendinizi avutma çabanız
- +1 yıl
umrunda ki yorumumun altına yazıyorsun git kendi yorumuna yaz
- +1 yıl
sevgilimde Türk değil zaten
+1 yılNe saçma bir genelleme. Siz öylelerini tercih edip şans vermişsin diye ben niye öküz oluyormuşum 😒
00 Yorumla
+1 yılCevapların hepsi saçmalamış? Sevmekle hiç bir alakası olmayan sexin kadın erkekle de alakası yoktur erkelerin kötü olma sebebi de bastırılmış cinselliktir aile ve toplum baskısı yüzünden pozisyon bile bilmeyen insanlar var bleeh👎👎
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence genel olarak bu ülkede iki cinsiyette başarılı değil.
00 Yorumla
+1 yılSizi sevip herseyi önünüze dokenleride terkedip gidiyorsunuz..
00 Yorumla
+1 yılTek erkeklere suç atmak olmaz dengesiz kadınlarımız da çok veya herkesin karakter farklı birbirine zıt insanlar bulup sonra erkek veya kadın diye yargilayabiliyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece Türk erkekleri başarısız olsa Eyvallah ama Türk kadınları da başarılı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek asil Türk kızı %20 civarında. Türk erkeği türk kızını evine alir. Gerisi umrunda olmaz 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşarılı olmasam şu an evli ve çocuklu olmazdım. Eşimde bende ciddi mutluyuz
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat