Aşk İlişkileri Bu bahar kaç papatyaya sordunuz seviyor mu diye? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Çok tatlılılarr🥰İşi papatyaya kalan ponçiklilerden misinizz 🤔yoksa saçmalamaa tabikiiide öylee değiliz diyip gizlice şaapanlardan mısınız dndndn Ben sadece toplayıp bardağa koydum bence bir soru varsa sevgi yoktur çünküsüü 🤭 Cut djjd Bu bahar kaç papatyaya sordunuz seviyor mu diye? Cevapla Sevgi Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Papatyaya dönüştü şimdi ki aşklar.Seviyor mu sevmiyor mu endişesi.Bir çiçeğe soruyorsa gönül sevdayı.Varsın açmasın o papatyalar... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy romantikkliii Acid_Qeenn +1 yıl Biraz öyle olmuş.😄
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Gerçeği bildiğim için papatyayı yerinden etmedim hdhdh 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Aşka inanmadığım için sormuyorum 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben kıyamıyorum gerçekten. Onları yaprakları bana göre çok değerli. Direkt kişinin kendisine sormayı tercih ederim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı djdj Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. hiçbir papatyaya saçma sapan bir şey için kıyamam geçen kurutup çayını yapmak için toplayım dedim kıyamadım 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende normalde kıyamam ama son zamanları zaten ölücekler belkı evde suda daha uzun dururlar dedım getırdım😢🥰 Yorumla kimsinlanben +1 yıl Yani bir nevi haklısın 😇 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. İşimiz papatya fallarına kaldıysa yandık😂 Neyse neyse bir ara sorarım.. Keyifli geceler.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam kimse bilmicekk tamamm dndn Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣 neyi bilmiycek kızım üstü kapalı sübliminal vermesene olmayan şeyi var sanacaklar Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sevilmeye ihtiyacı olmayan bir duvar olduğum için sormadım hiç bir papatyaya :D :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar da haklısın dnnd yani duvardan değilde ihtiyacın yokk sorma sen dndn Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Sadece koklayayım onları :) Yorumla Soran +1 yıl Hıhıı öyle yap çok yaklaşmadan sjsj Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Papatyaları oyle gereksiz şeyler için oldürmüyorum artık 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne zamandır dndn Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Bâyââdırr😁 Yorumla Soran +1 yıl Hıııııı anlıyorumm djdjdj Yorumla Ali-Rıza +1 yıl 😊 cidden Yorumla
RebeLs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Selam,İşi papatyaya kalan ponçiklerden değilim maalesef. Zaten sevdiğim yok ve bende bu baht varken sevmezdi de. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hiç sormadım. Birkaç papatya aldım gibi. Bugünde bahçede kopardım. 😃 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben sormam. Severse sever sevmezse sevmez. Pek bağlamıyor artık beni bu tarz meseleler 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mevsim hiç bahar olmadı, açmadı ki papatyalar soralım. Bizim sevdamız kar yığınları içinde açan kardelendi. Kar, kış, tipi, boran soldurmadı da vefasız yâr öldürmeye azmetti. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Papatyaya seviyor mu diye soracağım kimse yok ki 1 0 Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Her kopardığım papatyaya 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ee Seviyor mu barisiii🤭 Yorumla Kumralada_ +1 yıl https://youtu.be/KdDV5rK8Iic Yorumla
esrabala Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Bu bahar daha papatya bile görmedi bu KScan arkadaşlar soranlar sormayanlara aktarsın :D 0 0 Yorumla
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Daha sezonu açmadım Ksbonibonum🤩 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy ben miyim bonibonunn😍😍😍 Yorumla bitterçikulata +1 yıl Sensiiiiiinnnn💚💚💚 Yorumla
Ovarlokçuadam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öyle basit düşünen biri değilim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yogun bir zihnim var dıyorsunn hmmm Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Aynen Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Koklar geçerim hiç soru sormam ahah 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaa senın soruların yok muuu🤭🤭🤭🤭 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok ben çiçeklere soru sormuyorum 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar da bir çiçek hani djdj burasıda KizlarSoruyor djdkdk Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok sağol daha 1 ay espri görmek istemiyorum 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Hshshs peküüğ dndnd Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl En son okul çağlarında sormuşumdur.. :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet sordum, sevmiyor çıktı. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kim o sevmeyen dövelimm😒 Cevap sahibi +1 yıl Söylerim ona çıkışta durakta bekle diye reis😒 Soran +1 yıl Annneee tanıdık biri herhal djdjdj dikkat et bak burdakıler aynı anda binbeşyüz kişiyi sevebılıyor dndn Cevap sahibi +1 yıl Yok hiç tanimazsin, sadece buradakiler çiçek falına bakıyor bu kız demesin diye gizlendim ghkkll dalga geçen, açık arayan Meraklı Melahatlar var,😬 Soran +1 yıl Djshdhhs melahatlar iyidir fjdjd Cevap sahibi +1 yıl Püeh 😒
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Papatya da sevmiyor beni artık o kadar şanssızım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu bahar hiç papatya görmedim. soğuktan açamadılar daha benim memlekette sjsjs 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sıfır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Papatyaya dönüştü şimdi ki aşklar.
Seviyor mu sevmiyor mu endişesi.
Bir çiçeğe soruyorsa gönül sevdayı.
Varsın açmasın o papatyalar...
Ayyy romantikkliii
Biraz öyle olmuş.😄
Gerçeği bildiğim için papatyayı yerinden etmedim hdhdh
Aşka inanmadığım için sormuyorum
Ben kıyamıyorum gerçekten. Onları yaprakları bana göre çok değerli. Direkt kişinin kendisine sormayı tercih ederim.
Çok mantıklı djdj
hiçbir papatyaya saçma sapan bir şey için kıyamam geçen kurutup çayını yapmak için toplayım dedim kıyamadım 😀
Bende normalde kıyamam ama son zamanları zaten ölücekler belkı evde suda daha uzun dururlar dedım getırdım😢🥰
Yani bir nevi haklısın 😇
İşimiz papatya fallarına kaldıysa yandık😂 Neyse neyse bir ara sorarım.. Keyifli geceler..
Tamam tamam kimse bilmicekk tamamm dndn
🤣 neyi bilmiycek kızım üstü kapalı sübliminal vermesene olmayan şeyi var sanacaklar
Sevilmeye ihtiyacı olmayan bir duvar olduğum için sormadım hiç bir papatyaya :D :D
Ne kadar da haklısın dnnd yani duvardan değilde ihtiyacın yokk sorma sen dndn
Sadece koklayayım onları :)
Hıhıı öyle yap çok yaklaşmadan sjsj
Papatyaları oyle gereksiz şeyler için oldürmüyorum artık
Ne zamandır dndn
Bâyââdırr😁
Hıııııı anlıyorumm djdjdj
😊 cidden
Selam,
İşi papatyaya kalan ponçiklerden değilim maalesef. Zaten sevdiğim yok ve bende bu baht varken sevmezdi de.
Hiç sormadım. Birkaç papatya aldım gibi. Bugünde bahçede kopardım. 😃
Ben sormam. Severse sever sevmezse sevmez. Pek bağlamıyor artık beni bu tarz meseleler
Mevsim hiç bahar olmadı, açmadı ki papatyalar soralım.
Bizim sevdamız kar yığınları içinde açan kardelendi. Kar, kış, tipi, boran soldurmadı da vefasız yâr öldürmeye azmetti.
Papatyaya seviyor mu diye soracağım kimse yok ki
Her kopardığım papatyaya
Ee Seviyor mu barisiii🤭
https://youtu.be/KdDV5rK8Iic
Bu bahar daha papatya bile görmedi bu KScan arkadaşlar soranlar sormayanlara aktarsın :D
Daha sezonu açmadım Ksbonibonum🤩
Ayy ben miyim bonibonunn😍😍😍
Sensiiiiiinnnn💚💚💚
Öyle basit düşünen biri değilim.
Yogun bir zihnim var dıyorsunn hmmm
Aynen
Koklar geçerim hiç soru sormam ahah
Nasıl yaa senın soruların yok muuu🤭🤭🤭🤭
Yok ben çiçeklere soru sormuyorum 😅😅
Kadınlar da bir çiçek hani djdj burasıda KizlarSoruyor djdkdk
Çok sağol daha 1 ay espri görmek istemiyorum 😅😅
Hshshs peküüğ dndnd
En son okul çağlarında sormuşumdur.. :))
Evet sordum, sevmiyor çıktı.
Kim o sevmeyen dövelimm😒
Söylerim ona çıkışta durakta bekle diye reis😒
Annneee tanıdık biri herhal djdjdj dikkat et bak burdakıler aynı anda binbeşyüz kişiyi sevebılıyor dndn
Yok hiç tanimazsin, sadece buradakiler çiçek falına bakıyor bu kız demesin diye gizlendim ghkkll dalga geçen, açık arayan Meraklı Melahatlar var,😬
Djshdhhs melahatlar iyidir fjdjd
Püeh 😒
Papatya da sevmiyor beni artık o kadar şanssızım.
Papatya falan kurtarmaz beni😀
Bu bahar hiç papatya görmedim. soğuktan açamadılar daha benim memlekette sjsjs
ömrüm boyunca hiç sormadım..
Papatyanın yapraklarına yazık!!!
Sıfır
Sormadım
Hiç sormadım