Sevdiğimden kurtulmak için tavsiye (Çok karışık bir olay)?

Şimdi bizim bir arkadaş grubumuz var. Bundan 9 ay önce eski bir arkadaşım bir kızla tanıştırdı bize. İlk tanıştığımız aylarda oldukça samimi gelen ve arkadaşım olarak gördüğüm kıza bundan 3 ay sonra hoşlanmaya başladım. İleride muhakkak açılacaktım. Hatta onu görmeye bile gittim. Kendisi farklı bir şehirde yaşıyor okulundan dolayı. Buluştuktan 1 ay sonra kıza açıldım kız kabul etmedi arkadaş kalmak istediğini söyledi bende okeyledim. Ben bu kıza aşık oldum daha sonradan. Bizim arkadaş grubundakilerle arası oldukça iyi benle dahil fakat haftalar sonra başka bir arkadaşımla bu konu üzerinde konuştuktan sonra bi soğuma sezdim. Kendisine bunu sordum fakat böyle bir şey olmadığını söyledi. Bu kızla arkadaş kalmak hiç hoşuma gitmiyor ötesini istiyorum fakat buda olamayacağı için iletişi kesmek istiyorum. Fakat sorun şu ki arkadaş grubumuzun her yerinde (WP, İnsta, Discord vb.) iletişimi ben kessem bile onlar kesmek istemeyecek ve yine muhattabım kalmaya devam edecek.

Bende tüm gruplardan attırmak istedim. Arkadaşlarla bu durumu konuştum fakat suçsuz sebepsiz yere bunu yapamayacaklarını söylediler. Bu arkadaş grubumumdakiler benim en yakın arkadaşlarım kardeşlerim. Bir yandan haklılar suçu yok kızın tek sorun benim aşırı sevmem ve üzülmemdi. Farklı kızlarla konuşmak istesem bile bu işe yaramayacak biliyorum.

Siz akıl verin bana benim ne yapmam lazım? Bu kız ya benimle olacak ya da hiçbir bağlantımın olmasını istemiyorum. Aylardır bunun üzüntüsüyle boğuşuyorum. Daha önce hiç bu kadar çaresiz hissetmedim.

Yardımcı olan ve okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Sevdiğimden kurtulmak için tavsiye (Çok karışık bir olay)?