30 yaşında 2 çocuk annesiyim görücü usulü bir evlilik yaptım eşime ilk 5 yıl o kadar aşıktımki anlatamam ama bana karşı yaptıkları benim sevgimi zamanla bitirdi ayrıl diyenleriniz olacak çok denedim ama beni hep kendimi öldürürüm diye ağlayarak hep vicdanımı yokladı benim yüzünden bir can hayatından olmsaın diye yapamadım ve oda hem bana yapmadığını koymadı hem vicdanımı yoklayarak yanında tuttu bizim bir akrabamız var baya uzaktan işe gittiğimde onunla tanıştım akraba ama yeni tanıştım 28 yaşında bekar kısa bir süre sonra bana aşık olduğunu evlenmek istediğini söyledi sen beni sevme ben senden birşyey istemiyorum benim sevdiğimi bil yeter ben sana zarar vermem 2 çocuğunun başını yere eğmem dedi işin kötü tarafı bende onu sevdim ama asla kötü birşey yapmadık eşim benim arkadaşıma yazdığım mesajı yakaladı bizim birbirimizi sevdiğimizi öğrendi ortak akrabamıza anlattı olanı ve benim tüm ailem öğrendi konuyu eşime tamam ayrıl benden dedim seviyorum onu dedim ayrılmam bırakmam kendimi öldürürüm tamam onu sev ama benim yanımda ol beni bırakma dedi o sevdiğim kişi ortalğı ayağa kaldıracaktı ama hep ben durdurdum oda durdu annesine falan hep söyledi seviyorum diye ama malum annesi başta kabul etti sonra akraba baskılarından onay vermiyorum dedi bende annesini seçmesini onu üzmemesini söyledim ikimizin arasında kaldı baktım eşim bırakmıyor bende vicdanımdan dolayı gidemiyorum durumdan eşimle resimler çekinip paylaştım bari onun hayatı maf olmasın çünkü beni sevmek ona zarar veriyor onunda bir hayat kurması lazım galiba yaptım beni engellemiş ama ben hiç mutlu değilim sesini bile özlüyorum ama dayanmakta zorundayım bana bir akıl verirmisiniz ararmı beni ararsa nasıl davranmalıyım uzun oldu hakkınızı helal edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Seninki maalesef ulaşılmayan aşk olduğundan iyice içinden çıkılmaz bir hal almış.
Öncelikle kocandan mutlu değilsen boşanmalısın, kendini de öldürmez bir şey de olmaz ne ilk boşanansınız ne son. Bu kadar adi cümleler kuran bir adam sana iyi bir eş olamaz sen de ona olamazsın zaten.
Diğer bekar çocukla da bence görüşmemeye devam et, onu da kıskandırmak adına saçma sapan şeyler yapma. Adın bir onla bir bunla diye çıkar, mutsuz olursun. Sakince durulmasını bekle zaman her şeyin ilacı.
Kendin için de bir şeyler yapmalısın. Ailene, akrabalarına rezil olmuşsun, çocukların da var bunların altından kalkman çok zor zaten. Kafanı toplayıp çalışmaya para kazanmaya ve boşanmaya bak ilk amacın bu olsun. Kadınsal şeyleri, duyguları bir süre rafa kaldır.
Hakkında en hayırlısını diliyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstediğin kadar eşini sevme ama sen biriyle evliysen bunun şartı ne olursa olsun sonuçta silah dayayıp evlenmedin değil mi?
Nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum, yatağınızda başka biri varken yüreğinize başka birini almak nasıl bir midedir bu? Çocuklarının yüzüne nasıl baktın? Madem sevmiyorsun onu ayrılcaksın, vicdanmış bu mu kendini avutma yöntemin kendini. Adamı aldat sonra gel vicdan muhasebesi yap. Adamdan ayrılda gör bakalım o sevdiğin sandığın adamın yanında ne kadar duracağı...00 Yorumla
Senin başkasını sevdiğini bile bile devam edebilmesi resmen midesizlik. Bence eşinin sevgisine inanma sevgi değil onunki. Kimseye zarar gelmesin diye düşünüp de karar da verme, ömrünü o adamla geçirmek istediğinden emim misin ya da geçirebilecek misin sırf vicdanından ötürü. Kendini düşün ve nasıl mutlu olacaksan öyle davran, ayrılınca mutlu olacağım diyorsan ayrıl, kendini de öldürmez merak etme. Şu an içinde bulunduğu durum öldürmemişse gitmen de öldürmez
00 Yorumla
Çok etkileyici ve gerçekten bir o kadar gizemli bir hikaye. Sen eşinden boşanmadan zannederim onunla bir hayat kurman ya da bir adım öteye gitmen mümkün değil. Eşin de seni boşamadığına göre, onu da ümitlendirip boşuna bekletmenin bir manası yok bırak yoluna gitsin
04 Yorumla- +1 yıl
ne güzel anlamışsınız beni teşekkür ederim ben kendimi asla o duruma düşürmem kendime o kötülüğü yapmam oda buna izin vermez zaten ben anca eşim olursan elimi sürerim yoksa elini bile tutmam dedi o yüzdende bende onun hayatına engel olmamak için öyle resimler paylaştım ve engelldi beni
- +1 yıl
Yani şu an bulunduğun ruh halini piskolojini, beyninle kalbin arasında gidip gelmeni çok iyi anlıyorum. Ama bir taraftan evli iken, bir taraftan da gönlünü vermiş olduğun ya da gönlünü sana kaptırmış olan birini ümitlendirmek arada hiçbir şey yokken bile duygusal olarak bir şeyler hissetmek çokta doğru olmaz. O yüzden onunda seni her gördüğünde o gözle bakması ya da bu şekilde düşünmesi ikinizide yıpratmaktan başka bir şey yapmaz. Ve ne mutlu ki, Birbirinize bu kadar tutkulu bağlı iken kendinizi koruyabildiğiseniz gerçekten bu büyük bir başarı. Hazır arada hiçbir şey yokken ona yol vermiş olman en güzeli olmuş çok da isabet olmuş. Zaman her şeyin ilacıdır bunuda bir şekilde atlatır unutursunuz
- +1 yıl
inşallah
- +1 yıl
hakkınıDa hayırlı olan neyse o olsun. Şu an kafan çok karışık ve neye karar verip veremeyeceğini kestirebilecek durumda değilsin. Biraz daha zamana bırakmak ve bu konuyu adamakıllı biriyle konuşarak paylaşarak dertleşmende fayda var. Eğer gerçekten istersen ya da yanlış anlamazsan özelden bunu dostane arkadaşça bir şekilde konuşup içini dökebilirsin. Ve ben de hayat tecrübemle sana belki bir faydam dokunur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bi şeyetsin ağzımı bozdurmasın ya bırak şunu. Eşin seni kullanıyor, acıma şuna. Sen kendi hayatına bak birisi öldürse de kendini kendi sorunudur bu. Seni kullanırken seviyor muydu seni, bırakınca sevecek? Öldürmez kendini, öldürse de suçlusu sen olmazsın. Hayat bu, bir kere yaşanır, başkaları için yaşanmaz. Eşini aldatmışsın düpedüz bu arada, senin yaptığın da yanlış, en iyisi boşanman olur. Eşin intihar edecekse kendine yapar, intihar etmeyip seni öldürmüş. Sen öldürmeyeceksin o adamı rahat ol. Herkese de güvenme ilişki konusunda. Bir şeyi de yapıyorsan tam yap sinirleniyorum artık. Kocan seni sevmiyor, hepsi yalan.
10 Yorumla
+1 yılsenın olayın bu işi mınnacık gosterme cabası! bu olay cok buyuk bır olay.. evlılıgın yanlış, sonrası yıne yanlış sonrası hepten yanlış.. ailenın akrabanın basını one egdırmende cabası.. ısler su raddeye gelmıs turlu oyunlar cevırmıssın.. bı oyle etmıssın bı boyle etmıssın sen kendın daha ne yaptıgını bılmıyorsun.. bu ısın sonunda kendınıde rezıl edersın senınle olan herkesıde.. sen aşkı meşki bır koseye bırak once karakterını duzelt
01 Yorumla- +1 yıl
benim olayyım öyle minnacık değil baya büyük bir olay küçültme çabasındada değilim ailemde beni iyi bildiği için herkes benim yanımda kimse sen ne yaptın demedi emin olun allaha şükür karekterimde sağlam öyle olmasa şimdi çevremde kimse olmaz herkez kötü yollu der yolunu değiştirirdi ben buraya eşimi aldattım yattım kalttım gezdim öptüm demedim ki karekterim bozuk olsun emin olun o kişininde karekteri sağlam yatma kalkma derdinde değildi neyse yorumunuza saygı duyuyorum sizin düşünceniz teşekkür ederim
+1 yılDogru yapmissin zaman herseyin ilaci Allah a dua et namaz kil icbir erkege bakma cocuklarinla ilgilen onlarla konus kafani dagit mesela orgu vs yap pogaca vs evde yap birseylerle ugras hayirlisi boyle senin icin tovbeni et cocuklarini dusun cocuklarinla mutlu ol
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun. Iki turlu de cok mutlu olacaginizi duşunmuyorum. Yani gitseniz de kalsanizda. Ama zatwnndiger taraf kapiyi da kaptmis, akraba baskisi da var vs. Kendini yenileyin. Far kaliplardan kurtulun. Kendinizi ve cocuklarinizi severek hayatiniza devam edin.
00 YorumlaBu nasıl bi olay anlamadim kocan senin başkasını sevdiğini ve baska bi erkekle konustugunu bildiği halde nasıl seni terk etmiyor ve bu gururuna dokunmuyor cok şaşırttı gerçekten eşin zaten normal olsa seni birakirdi sende kendi hayatina devam ederdin sevdiğin kişiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak hiç kolay değil ama sende evlisin bir başkasıyla olman tanışman sevmen bir hata tamam bi hata yapmışsın niye bırakmıyorsun hem severek evleniyorsun en ufak sıkıntı da başkasını seviyorsun madem öyle ya o kişiyi unutup hayatına devam edeceksin ya da bu böyle gitmez adamın aklına takıldı artık her insan bir olmuyor onun da ailesine söylemesi yanlış ama oturup konuşabilirdi desem ki bu eskiden olmuş sanırım yeni sevmişsin o kişiyi unutmak hayatına bakman lazım
16 Yorumla- +1 yıl
severek değil görücü usulu 16 yaşında evlendirildim üvey annemden kaçmak için mecbur kabul ettim eşimdir dedim sevdim ama ne yaptı biliyormusun dövdü ssövdü aldattı 2 yaşındaki çocuğumun gözünün önünde boğazıma bıçak dayadı ölmüş anneme küfretti aşşağladı kıyafet almadı elin eskisini giydim az bir yeri yırtıkmış bu nasıl giydin dedi sokağın ortasında üstümü parçaladı eve nasıl gittiğimi bilmiyorum kimse görmesin diye dayımın kızıyla işe gidiyorum deyip gezmeler gitti resim çekinmiş görünce resmi sen kim oluyorsunda karışıyorsun s... git dedi ama ben yine yuvam diye durdum seviyorum diye durdum gidecek yerim yok diye durdum çocuğum için durdum 3 ay hastalandı hastanede yattı bir gün eve gitmedim hep yanında kaldım küçük oğlum 1,5 yaşında emiyor sütten kestim emmesin babası iyi olsun başımızda olsun dedim hastaneden çıktı dedimki egeyi erken kestim sütten üzülüyorum keşke onuda 2 yaşına kadar emzirseydim dedim bana emzireydin zorlamı kal dedim yanımda kim istedi kal diye dedi ama ben onu aldatmadım yinede sadece o kişiyi sevdim ya da onun sevgidi hoşuma gittti ne derseniz ama olan bu
Cevap sahibi+1 yılpislik ya srfziz adam polise haber verseydin
- +1 yıl
polise gitsem nolacakki canım uzaklaştırma veriyorlar sonra yine başında bayanların halini ve kaderini görüyoruz hepimiz oda bir işe yaramazdı allahıma sığınıyorum
Cevap sahibi+1 yılHer insan bir değil canım herkes aynı şeyleri çekmez doğru ınsanlarda var Rabbim hayırlısını rast getirsin
Cevap sahibi+1 yılInşallah düzelir Rabbim mutlu etsin sizi biran önce kurtulun
- +1 yıl
inşallah canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen doğru olanı yapmışsın. Evet şimdi dayanılmaz geliyor fakat onun da bir hayatı var. Senin peşinde mutsuzluk çekecekti. Çünkü anladığım kadarıyla eşin seni takıntı yapmış tamam şu anda zarar vermez ama başkasına da yâr etmeyecek kadar sevmiş ya da belki bir süre sonra hazmedemeyip şu anda duygusal olan şiddeti boyut da değiştirebilir. Sana tavsiyem aşkını kalbine göm ararsa da hayatına devam etmesini söyle. Zaten bitmiş olan Evliliğini de bir şekilde yolunu bulup bitirmelisin.
10 YorumlaDiyecek bir şey bulamadım sen burada hatalı değilsin bir tek hatan var gerçi ondan ayrılmaman ama bu olanların sorumlusu sen değilsin bir de sen tek değilsin 2 çocuk annesisin aslında çocuklarıni düşünup ona gore hareket etmen gerekiyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sana 2 tavsiye. Kendimi oldururum sensiz nefes alamam diyenler başkalariyla nefes nefese buna sakin inanma. Başkasini mutlu edecem diye kendini mutsuz etme cunku deymiyor. Ben bunu ogrenmek icin 7 senemi verdim.
10 Yorumla30 yaşına gelmişsin ama hala akıllanmamışsın erkekler hevesini alana kadar canım cıcim yapar sever. Aklı başında erkek evli çocuklu birine bakmaz. Kocan olacak adam baya ezik bir tip yoksa aldatan birine sev ama beni bırakma nedir. Ne haliniz varsa görün birbirinizden betersiniz
20 YorumlaAhh be abla öyle bir yola girmişssin ki yani aiağı baksan sakal yukarı baksan bıyık missali ne oraya gidebiliyorsun nede yeeinde kalabiliryorsun keşke elden bişey gelse ama
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle herhalde ablam tek mutlu olduğum konu ne biliyormusun ben yüzümü yere eğecek birşey yapmadım tek tesellim o teşekkür ederim yorumun için
+1 yılÇok üzüldüm.
Seni sevmiş ailesine kabul ettirmiş, seni sevmeyip psikolojik şiddet gösteren biriyle olman doğru değil. Sevdiğin insanla olmuyacaksan bile eşinle ilşkine göz at. Seni kendine esir almış, sen bunun için yoksun. Kendi isteklerin zevklerin özgürlüğün olmalı. İstemediğin hiçbirşeye mecbur olma. Evlenmek kadar boşanmakta doğal, kendine değer ver. Bir erkek için yapma bunu kendin için yap. Ruhunla karar ver.10 Yorumla
+1 yılöldürürse öldürsün. sen kendin sürekli ölüyorsun. sana yazık. o adama da hemen güvenme. bu zamanda erkeğe de kadına da güven olmaz diye düşünürsek haraket et
10 Yorumlaİhanetin hiç bir tülüsü affedil değildir hiç bir sebep ihanete bahane olamaz madem mutlu değildin ve boşanmak istiyordun bunu yapmalıydın
03 Yorumla- +1 yıl
allaha şükür ben ihanet etmedim bu konuda anlım ak kalbe söz geçmiyor yani ben geçiremedim bir bahane aramıyorum zaten kendimide aklamıyorum insanoğlunun ne olacağı belli olmaz emin olun benim elimde olsa bende istemezdim böyle olsun kuran hakkı olsun istemezdim
- +1 yıl
eğer sağlıklı bir şekilde kurtulursam inanın asla böyle bir duruma asla sokmam kendimi
Sen eşim dediğin adamdan ayrılmamakla hata yapmışsın kaçışı yok
11 Yorumla- +1 yıl
biliyorum canım hata yaptım ama kimse benim yüzümden zarar görsün istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. biz ne desek boş kendi hayatın için en doğru kararı gene kendin vereceksin ama bu kadar da takıntılı bi adam seni asla bırakmaz ne yazıkki bu işin sonunda kocan bi delilik yapabilir bunuda aklında bulundurmanda fayda war
00 Yorumla
+1 yılkimse kimse için ölmez..
inanmayın..
ve ayrılın..
ben sizin yerinizde olsam , öyle yapardım..30 Yorumla
+1 yılAlabtroscuğum orda oturuyorum bende neyse konuya gelelim yalnış işler ne diim.
01 Yorumla- +1 yıl
anlamadım nasıl orda oturuyorum derken
Durum gerçekten kötü psikolojik olarak bağımlı bir koca sevgisiz gelişen bir evlilik bir yanda da vadedilen sevgi...
00 YorumlaBence onu kurtarmak için kendini harcamışsın. Keşke gitseydin.
01 Yorumla- +1 yıl
gel dedi eşim mesajı yakaladığında tartışmayı aradım dinlettim baktım mesaj attım aşşağıdayım gel dedi ama işte
Çok ikilem dolu bir soru bu ne denir ki buna 2 dağ arasın da kalmışsın
04 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öyle ama elimden birşey gelmiyor
- +1 yıl
haklısın canım sanırım böyle yapmam daha mantıklı sağol teşekkür ederim
+1 yılBence hic karıştırma olay daha kötü. şeylere sebep olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin senden boşanmasına çok şaşırdım nasıl bı erkek onu sev ama yanımda kal der ben şok
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl o sadece duygu sömürüsü yapıyor yapacağından değil
00 Yorumlaİyi de saçmalık bu. Senin 2 cocugun var ve o senden kucuk ayrıca bekar. Bu işin sonu yokmuş zaten. Bence böylesi iyi olmuş. kocanla mutlu olmaya bak derim
20 Yorumla
+1 yılbence boş dram yapıyo banada eski sevgilim ölürüm yapamam diyodu ayrıldık başkasını seviyomuş evlilikle alakası yok ama tamamen duygu sömürüsü bence karşına al konuş şunları yaptığın için soğudum artık yapamıyorum vs
00 YorumlaEsra erolluk saçma sapan bir aşk hikayesi daha
70 YorumlaCalisinca ikinci kocayida bulmuşsun. O adam olsa evli kadina goz koymaz. Kocan adam olsa aninda seni bosar. Kocan okadar sert olsa sana yalvarmaz. Pes
10 Yorumla
+1 yılNapıyorsun abla ya iki çocuğun varmış aşk diyorsun yazık gerçekten
10 Yorumla
+1 yılniye kendinizi öldürüyonuz saçma sapan nedenlerden dolayı
00 Yorumla
+1 yılKarıyı ortak etmiş ya la adam
02 Yorumla- +1 yıl
sende haklısın ne diyebilirimki
- +1 yıl
Bırak gitsin ikisini de
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni ben tam uyum .
Bos ver devam et gittiği yere kadar00 Yorumla
+1 yılGüzin ablaya soraydin daha iyi 'di be
00 Yorumla
+1 yılBen az önce ne okudum
00 Yorumla
+1 yılYuhhhh bu ne gurursuz ne yüzsüz erkekmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Helal olsun hakkımız gzl yazı basarii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki soğukluğu devam ettirir o defteri kapat
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim o defteri kapatacağım
görücü usulunden sonrasını okumadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hatalısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bosanamiyosan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılBoşa onu drama yapıyor
10 Yorumla
+1 yılHatalsnnnnnnnnnnn
00 YorumlaArayabilir aslında bu durumdan kurtulman çok basit
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüçünüzde çöpsünüz.
21 Yorumla- +1 yıl
bu 3 kişinin içinde sen de varsın galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılOrtalık Bom 💩
10 YorumlaAyrıl git.
00 Yorumla
+1 yılBuluş gizli gizli
00 YorumlaKör oldum👁❌
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne dusunuyon
030 Yorumla- +1 yıl
şu an hiçbirşey düşünemiyorum desem
Cevap sahibi+1 yılBen evliydim 4 cocuk yaptin akrabam beni sevdi bosandim onla evlendi
- +1 yıl
mutlumusun
Cevap sahibi+1 yılYani simdi cocugumuz var3 tane
Cevap sahibi+1 yılVardi 4 tane
- +1 yıl
peki yanınızamı aldınız çocuklarınızı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen onla evlenince cocuk istiyon mu
- +1 yıl
isterdim çünkü onun çocuğu yok babalık duygusu tamamlı ama öyle birşey olmayacak çünkü bitti
Cevap sahibi+1 yılHim Siz cocuk dusunuyonuzmu
- +1 yıl
eşimle hayır
Cevap sahibi+1 yılBen bosancam gibi ya
- +1 yıl
nasıl
Cevap sahibi+1 yılAfedersin cok tartusma oluyo ya bi kuzenim var20 34 yasinda kadinla evlilik istiyo kadinin cocugu var sence evlense sorun olurmu cocuk cok yakisikli
- +1 yıl
yakışıklılıkla ne alakası var insan olsun
Cevap sahibi+1 yılSence evlenmesi normalmi
- +1 yıl
ne sormak istiyorsanız açıkça sorun cevaplarım
Cevap sahibi+1 yılCocuk bana kadin33 Ben 20 dedi ilk gece cocuk olmalimi dedi kadinin kizi6 yas sence olmalimi
- +1 yıl
bu konu benim bilgim dışında o yüzden yorum yapamam
Cevap sahibi+1 yılSence cocuk kucuk cinsellik sorun okurmu
- +1 yıl
olmaz sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılSen2, kez evlensen diyelim ikinci evlilik esin cocuk istiyo hemen cocuk istermisin
Cevap sahibi+1 yılBence beklenmeli
- +1 yıl
neden beklemeli
Cevap sahibi+1 yılBilmem sence hemen yapilmalimi
- +1 yıl
istiyorlarsa yapsınlar bizlik ne durum var
Cevap sahibi+1 yılIste cocuk kucugum diyo kadin34
- +1 yıl
o zaman yapmasın
- +1 yıl
kadınmı çocuk istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk gece istiyomus
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biliyorum hatalıyım ama bu aşktan nasıl kurtulabilirim yardım eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler