Biliyorum hatalıyım ama bu aşktan nasıl kurtulabilirim yardım eder misiniz?

30 yaşında 2 çocuk annesiyim görücü usulü bir evlilik yaptım eşime ilk 5 yıl o kadar aşıktımki anlatamam ama bana karşı yaptıkları benim sevgimi zamanla bitirdi ayrıl diyenleriniz olacak çok denedim ama beni hep kendimi öldürürüm diye ağlayarak hep vicdanımı yokladı benim yüzünden bir can hayatından olmsaın diye yapamadım ve oda hem bana yapmadığını koymadı hem vicdanımı yoklayarak yanında tuttu bizim bir akrabamız var baya uzaktan işe gittiğimde onunla tanıştım akraba ama yeni tanıştım 28 yaşında bekar kısa bir süre sonra bana aşık olduğunu evlenmek istediğini söyledi sen beni sevme ben senden birşyey istemiyorum benim sevdiğimi bil yeter ben sana zarar vermem 2 çocuğunun başını yere eğmem dedi işin kötü tarafı bende onu sevdim ama asla kötü birşey yapmadık eşim benim arkadaşıma yazdığım mesajı yakaladı bizim birbirimizi sevdiğimizi öğrendi ortak akrabamıza anlattı olanı ve benim tüm ailem öğrendi konuyu eşime tamam ayrıl benden dedim seviyorum onu dedim ayrılmam bırakmam kendimi öldürürüm tamam onu sev ama benim yanımda ol beni bırakma dedi o sevdiğim kişi ortalğı ayağa kaldıracaktı ama hep ben durdurdum oda durdu annesine falan hep söyledi seviyorum diye ama malum annesi başta kabul etti sonra akraba baskılarından onay vermiyorum dedi bende annesini seçmesini onu üzmemesini söyledim ikimizin arasında kaldı baktım eşim bırakmıyor bende vicdanımdan dolayı gidemiyorum durumdan eşimle resimler çekinip paylaştım bari onun hayatı maf olmasın çünkü beni sevmek ona zarar veriyor onunda bir hayat kurması lazım galiba yaptım beni engellemiş ama ben hiç mutlu değilim sesini bile özlüyorum ama dayanmakta zorundayım bana bir akıl verirmisiniz ararmı beni ararsa nasıl davranmalıyım uzun oldu hakkınızı helal edin
Biliyorum hatalıyım ama bu aşktan nasıl kurtulabilirim yardım eder misiniz?