Evllik vaadiyle konuştuk evliliğe hazır değil kendine güvenmiyor bir maddi durumu yok evllik için ailesinin istekleri üstüne evlenmek istiyor düşüncelerimi önemsemiyor asla yeri geliyor ailemi suçluyor ama lanet olsun ki kendimi kaptırdım seviyorum o da bunu biliyor ve bu yüzden beni takmıyor bile aradan kaybolup canı isteyince yazıyor ne yapacam ben kaldıramıyorum artık herşeyin farkındayım ama yinede yapamıyorum 😖
Bu ilişkiden nasıl kurtulabilirim bilmiyorum Allah kahretsin ki seviyorum yapamıyorum?
senin gibi bir sürü kız var bu sitede, küfür yiyen hakaret yiyen, bazıları dayak bile yiyordur belki, ama seviyorum diyor, kopamıyor, tuhaf tuhaf tipler, erkekler ayrı tuhaf, kızlar ayrı tuhaf, birazdan gelirler, dertleşirisiniz,2 tuş yapıyorsun, engelle ve sil bitti, sizi anlamıyorum, ev geçindiremez, düğün yapamaz insanı niye nasıl seversiniz, ilginç ötesi, biz başka dünyada yaşıyoruz gerçekten
1
2 Yorumla
Soran
4 ay
Haklısın ama vazgeçemiyor insan gerçekten bilmiyorum ben yapamıyorum desen yakışıklıdir değil desen zengindir değil desen çokta iyi dir değil bilmiyorum neyini sevdim bu kadar
Yorum yapmıyorum. yorum yukarıda, bak bu tiplerle evlenenlerin sonrasını söylüyorum sana,, diyecek ki : beni böyle sevdin, zorla mı sev dedim, çalış eve para getir, boş durma,, ve çokları küfür ve şiddet dahi görür, maalesef,, çokları kısa sürede boşanır, çocuk varsa bir de onun derdi var,, eş seçimi oyuncak değildir,, kalbini dinleme, aklını dinle, kalp seni öyle çok gezdirir şaşarsın
Bak güzel arkadaşım, Evlilikte sadece seviyorum yetmiyor. Her şeyi yoluna koysanız inan ki yarın birgün ortaya attığı çoraplar gözüne batacak. Adam ter kokacak o da burnuna batacak. Bir şeyler bekleyeceksin havada kalacak. Sonra aşkım canım diye sevdiğin adam gözüne kötü görünecek. O zaman üzüleceğine şimdi üzül derim. Adamın maddi yetersizliği olması problem değil diyecektim ama ortadan kaybolup canı isteyince yazıyor deyince bu ilişkide ağlayan hep sen olacaksın. Merak etme şimdiye kadar evlenenler hep severek mi evlendiklerini sanıyorsun? Evlilik, Evcilik gibi değil. Bunu herkes yapamaz. Kadınlarda da yapamayacak var erkeklerde de yapamayacak var. Onun için içindeki sevgiyi kopar artık. Sonra gün gelip dersin ki Abi sen haklıymışsın.
Kalbin resmen alarm veriyor, hissediyorum 💔 Seni resmen yedekte tutuyor gibi davranmış… Evlilik vaadi, ailesi, maddiyat falan bahane, asıl sorun senin duygularına saygı duymaması. Canı isteyince yazmak ne ya 😒
Şu an kopamaman çok normal, bağımlılık gibi çünkü. Ama unutma, sevgiden önce saygı gelir. Telefonundan susturmayı, mesafe koymayı düşündün mü? Bir de, böyle davranan biriyle gerçekten evlenmek ister miydin? 🙃
dağ başında mısın, hiç hayattan haberin mi yok, kaç tane büyük aşık erkeklerin aptallıkları ve sorumsuzlukları yüzünden yıl olmadan boşanıyor,, bu tipleri niye seversiniz, amacınız nedir, düzelmez bu tuhaf insanlar ya
Evlilik dışı ilişki yaşanmadıysa böyle davranmaz yaşanıyor veya yaşadıysa gider bakire birini bulur evlenir evlilik dışı cinsellik olduğu için seni basit görüyor
Ama bak iki hafta yazmıyo o yazmasa askimdan olsemde hiç yazmam ama biliyor her zaman burada olduğumu bende herşeyin farkındayım ne yapacam bilmiyorum ya