hüzünlü sözler paylaşıyor lan yürüdüm ya daha napıyım sevgimi gösterdim ya daha napıyım Daha ne bekliyor anlamıyorum çekip gideceğim hayatından soğuttu kendinden
oho ben onun kafasına 10 kere dedim idrak edemeyecek ne var kaç saat yanında durdum onu bekledim aga değeri çok yanlış kişilere veriyoruz kendi kafamıda neyse gelip iki çift laf etmmezmi insan yanlış anladıysa
bak ben net insanım ona yürürken başkasına yürüyecek kadar karaktersiz biri olmadım o öyleyse ya kendini düzeltsin ya da s. tr olup gitsin 2 gündür yemekten uykudan kesildim ağlamaktan gözlerim şişti yedek muamelesi ne ya. Resmen idrakla alakası yok bunun beni yedeğe almış artık hayatında kim varsa bilemem iki çift lafı yok lan arkadaşça konuş bari geç karşıma konuş adam gibi sevmiyorsan eyvallah seviyorsan eyvallah belirsizlik beni çok yoruyor
alırsın tabi. O kadar müzikler sözler o kadar hayaller hepsinin kül oluşunu izledim dün akşam. O şarkıları kaç kez döngüye alıp ağladığımı bilse kendinden nefret eder.
herkese onu iyi anlattım şöyle böyle diye. Öyle olduğunu sandım çevremdeki herkes iyi sanıyor şimdi onlara diyemiyorm böyle birisiymiş diye sana yazdım o yüzden abi
keşke onun duygularını düşünmeseydim verseydim umudu verseydim umudu keşke hiç sal. ğa yatmasaydım. Ama olmazdı. Onun duyguları daha önemli benimkinden. Kendime yaptığım en büyük saygısızlıklardan biri daha.
Orası öylede yani bana sacma geliyor hadi ayrılsa eyvallah bende takarım saplantı haline getiririm ama 2 kişi yönetiyor ya ben takmam ya söver geçerim net
ben ona inanamıyorum abi kendi değerimi sorguluyorum ben naptım diye ya ben onun için kitap okuyodum bir kenara biriktiriyordum abi altlarını çizip. Sevgimin karşılığına bak yazık cidden ya.
Sen kendine yakışanı yspmıssın sevmişsin bu güzel bir şey ama gel gelelim karsımdaki insan dogru insan degilse yapacak bir şey yok kardeşim anlıyorum seni emin ol
abi ben bu çocuktan önce birini sevdim narsist birisiydi. Bana çektirdi çektirdi bir umut verdi bir geri gitti. Şimdi ben bundan sonra çok değiştim kendime baktım hiç değişmedim ama sosyal medyayı daha çok kullanmaya başladım bu geri döndü. İşte canım naber benim de böyle hayatım falan tam bunla aramız iyiyken bu sefer onun yaptığını ben yaptım çıktım hayatından çok güzel oldu inan üzüldü baya.
şimdi mesela bir resim attım sosyal medyaya çocuk hemen yorum atmış şu senden daha güzel gibisinden. Bende hiç kaale almadım hoşuma gitti attım dedim (yani kısaca sanane dedim) onda döndürdü lafı şuda şöyleymiş falan diye kapadık konuyu. Sürekli böyle davranışları var hiç sevmiyorum. Bir erkek neden yapar bunu
Helal be bak düzeliyorsun yaptıgn aslında iyi degil ama intikam bu haketmiş asıl olan su ki bundan sonra karsına cıkacak kişilere tabiki de tecrübeleri bilerek cık ama böyle yapma seni bozar
Genel olarak diyeyim genelde kafa dagıtan tip yapar yani senin bu kişiler gibi ama bi ihtimal olarak içini tam bilemeyiz ama cesaretini toplamış yazmış olabilir buda var ama şimdiki zamanede bu nadir rastlanan bir durum
egoist değilim abi bak durup durupken gidip kimsenin ne fiziksel özelliğine ne karakterine laf söylerim ama bana öyle gelirse karşılığında böyle bulur. Anlamaya çalıştığım sen reddettiğin insana gidip sataşmazsın iki çift umut verip gömmeyede çalışmazsın umut vermesi işlemiyor ya şimdi laf sokmaya başladı ulaşamıyor bana ondan mı öyle
Bak yanlış anlamana teşkil etmedim inşallah, tamam sen böyle devam et bu yolun iyi ama anlarsın az cok kim nedir necidir ona göre uyum sagla ki 24 parcayı bozma :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sal bu melankolik tipleri ya. Kendilerine Hayri yok bunların kendi hayal dünyalarinda yaşıyorlar. Dengesiz olurlar.
of sorma sorma soğuttu sağolsun
Bazen asırı ılgı ve ılk adımlar bu tarz sonlarla ılıskıde yara bırakır
Çok hızlı yürüdün heralde kaçmış :)
hayır be arkadaşım sadece bizli konuştum hoşuna gitti gülümsedi falan ne bu şimdi bir muhabbet etmez oldu
:) :)
aha tam böyle gülümsedi yazık bana ya
O ilerletemiyorda biraz daha üstüne git öyle dene
yav nasıl ilerletemiyor koşuyordu bana ben karşılık verince nutkumu tutuldu
Herhalde bian şaşırmıstır
tabi bende pat diye kanka derken bizli konuşunca bende şaşırırdımda 2 gün şok yaşamak ne aw
O 2 gün dahilinde o gülücükden sonra bir şey yazdın mı
yoo yazmadım benmi yazcam alem yapan o bi zahmet aklına gelelimde o yazsın 2 gündür atmadığı söz kalmadı cuma mesajı atan teyzelere döndü
O yazdımı bu gülücükden sonra
hayır ikimizdende çıt yok
Şaka yapıyorsun öyle düşünmüş yani konuyu idrak edememiş olabilir
Diyecen ki bana yürüyordun ben yürüdüm geri vites attın öyle mi yürünür
oho ben onun kafasına 10 kere dedim idrak edemeyecek ne var kaç saat yanında durdum onu bekledim aga değeri çok yanlış kişilere veriyoruz kendi kafamıda neyse gelip iki çift laf etmmezmi insan yanlış anladıysa
Ahh be, sen gene son bir darbe dene bence
ne darbesi ben direkt çocuğu siliceğim hayatımdan
bak ben net insanım ona yürürken başkasına yürüyecek kadar karaktersiz biri olmadım o öyleyse ya kendini düzeltsin ya da s. tr olup gitsin 2 gündür yemekten uykudan kesildim ağlamaktan gözlerim şişti yedek muamelesi ne ya. Resmen idrakla alakası yok bunun beni yedeğe almış artık hayatında kim varsa bilemem iki çift lafı yok lan arkadaşça konuş bari geç karşıma konuş adam gibi sevmiyorsan eyvallah seviyorsan eyvallah belirsizlik beni çok yoruyor
Hak verdim şimdi
alırsın tabi. O kadar müzikler sözler o kadar hayaller hepsinin kül oluşunu izledim dün akşam. O şarkıları kaç kez döngüye alıp ağladığımı bilse kendinden nefret eder.
alırsın ne ya hak veririrsin tabi demek istedim abi
Anladım kardeşim onu,, üzüldüm durumuna
abi napcam napcammm
akıl ver gözünü seveyim
Valla bilemiyorum ki kardeşim sen çaba göstermissin yani bişi diyemiyorum ki
abi kırk yılda bir gibisin şarkı atmış banamı attı
sözleri çok güzel bana attı diyor arkadaşlar
Sende sarkı atsana bakayım direk bakacak mı
ne atıyım bunu attım
porselen kalbim.
Direk bakıp bakmaması önemli onu kontrol et :)
benimle oyunlar oynadın. Kırıldıktan sonra topladın aynı olmadı sen hatırlamazsın ben unutmam nasıl kıydın yüreğim yandı sana bi umut avunmaya
bakıyor abi direkt
sözler çok manidar :D
😆Şimdi ya direk olaya girecen ya ondan hamle için bi paylaşım yapacan
Sen gitme o gelsin artık bi zahmet :)
ABİM BU SÖZLERE GELMEZMİ
Ya gelebilir 1cisi cevap 2ci paylaşım dönüş bekletir hızlı bitirir :)
1. Yİ O ATTI ABİ BN İKİNCİYİ ATTIM YA GELİCEK TOPLARIZ DİYECEK YA GİDECEK
Kafam baya karıştı☺️ ama direk bakıyorsa boş degil bişiler var 😁😂
abi kırk yılda bir gibisin o
Porselen kalbim ben dinlesene ikisinide :)
Kırk yılda bir gibisini bilirim de digerini bilmiyorum, bakayım
nasıl şarkı
Çok begendim şarkıyı güzel
çok teşekkür ettim adamsın abi eyvallah
Rica ederim ben bişi yapmadım ki 😀
her şey gönlünüzce olsun
Tabii hayırlısı ise 🖐️
abi yine yok çıldırcam
O nasıl bir kör ya öylee
harbi kafasına s.. ım onun ben
😂😂Tabi sev sev aman başka bişi olmasın 😆
abi sevgili yapmış bana demiyor bende safım
öğrendim ama ikimizide aynı anda yürütmeye çalışıyor
Ah be kardeşim valla üzüldüm yemin olsun boş ver sen iyi birisin daha iyilerine layıksın takma kafana
Kurtulmussun daha başlamadan bide saf rolü yapıyordu
abi iyilik bir şey belirlemiyor. Keşke kötü olsaydım onun duygularını önemsemeseydimde kendime değer verseydim biraz o zaman kaybetmezdim emin ol
O zaman onun adı aşk olmazdı huy degişmez her şey degişir ama
Niye kalbini pislige bulaştıracsksın sen sen olki sana hakkıyla deger vereni bulasın
sevilmem ben artık. Onunla bir geleceğimiz var sanıyordum
çok inanmıştım abi bana niye umut verdi ben hiç sevilmeyecek birimiydim onun için
insan düşmanına yapmaz abi bunu
Karakter yoksunu biri için sakın ama sakına kendini kötü hissedip psikolojini bozma degmez
ilk sevgilimden sonra bir karakter yoksununu daha sevdim bu hataya ikinci kez düşmek canımı sıkıyor abi
Üzülüyorum maalesef, kardeşim benim sıkma canını
abi valla kusura bakma sana yazdığım için herkese onu iyi anlatırken şimdi hiç kötülemek istemiyorum
Nasıl anlamadım
herkese onu iyi anlattım şöyle böyle diye. Öyle olduğunu sandım çevremdeki herkes iyi sanıyor şimdi onlara diyemiyorm böyle birisiymiş diye sana yazdım o yüzden abi
Niye diyemiyorsun kimden utanıyon o utansın tak tak söyle yani niye kendi kendini yiyip bitiriyorsun sen mi yaptın o yaptı
Kafan bozuk olunca yaz sıkıntı yok kardeşim benim moral vermeye calısırım
böyle yapılması üzüyor abi beklemiyordum hiç iki günlük kız için beni satmasını hiç beklemiyordum.
Karakteri satılmışa hesap sorulmaz ya diyorum işte bak daha iyi olmuş gerçek kişiliğini ögrendin kurtulmussun sevinmen lazım ama
keşke onun duygularını düşünmeseydim verseydim umudu verseydim umudu keşke hiç sal. ğa yatmasaydım. Ama olmazdı. Onun duyguları daha önemli benimkinden. Kendime yaptığım en büyük saygısızlıklardan biri daha.
Sakın ama sakına biri için kendini üzme tamam mı
abi elde değil
Orası öylede yani bana sacma geliyor hadi ayrılsa eyvallah bende takarım saplantı haline getiririm ama 2 kişi yönetiyor ya ben takmam ya söver geçerim net
ben ona inanamıyorum abi kendi değerimi sorguluyorum ben naptım diye ya ben onun için kitap okuyodum bir kenara biriktiriyordum abi altlarını çizip. Sevgimin karşılığına bak yazık cidden ya.
tek başıma yaşamışım duyguları büyük bir şok oldu
Sen kendine yakışanı yspmıssın sevmişsin bu güzel bir şey ama gel gelelim karsımdaki insan dogru insan degilse yapacak bir şey yok kardeşim anlıyorum seni emin ol
çok pişmanım sadece geçen zamanada çok pişmanım
Bunlar bir tecrübe öyle düşünme herşeye iyi tarafından bakıp en kötü şeyde bile bi tecrübe edin
sağolasın abi valla senin gibi insanlar çok az, iyi birisin rahatsız etmiyeyim daha iyi geceler.
Estağfurullah yardımcı olduysam ne mutlu bana
Bi sıkıntı olursa yazarsın takma kafana
teşekkürler tekrardan abi iyi geceler.
Senden tek ricam kendini depresiflige sokma
İyi geceler kardeşim
denerim abi belliydi başından
abi selamın aleyküm bir şey daha sormak istiyorum valla şu hayatımı bi s... valla anlamadığmdan sana sormak istedm
Ve aleykümselam kardeşim nasılsın buyur sorabilirsin tabi
abi ben bu çocuktan önce birini sevdim narsist birisiydi. Bana çektirdi çektirdi bir umut verdi bir geri gitti. Şimdi ben bundan sonra çok değiştim kendime baktım hiç değişmedim ama sosyal medyayı daha çok kullanmaya başladım bu geri döndü. İşte canım naber benim de böyle hayatım falan tam bunla aramız iyiyken bu sefer onun yaptığını ben yaptım çıktım hayatından çok güzel oldu inan üzüldü baya.
şimdi mesela bir resim attım sosyal medyaya çocuk hemen yorum atmış şu senden daha güzel gibisinden. Bende hiç kaale almadım hoşuma gitti attım dedim (yani kısaca sanane dedim) onda döndürdü lafı şuda şöyleymiş falan diye kapadık konuyu. Sürekli böyle davranışları var hiç sevmiyorum. Bir erkek neden yapar bunu
Helal be bak düzeliyorsun yaptıgn aslında iyi degil ama intikam bu haketmiş asıl olan su ki bundan sonra karsına cıkacak kişilere tabiki de tecrübeleri bilerek cık ama böyle yapma seni bozar
sen zamanında beni reddettin yol verdik şimdi gelip hala saçma sapan hareketler ben hayatıma ikinci kez alırmıyım seni
İkinici soruna gelecek olursak bunun 2 acıklaması var
Genel olarak diyeyim genelde kafa dagıtan tip yapar yani senin bu kişiler gibi ama bi ihtimal olarak içini tam bilemeyiz ama cesaretini toplamış yazmış olabilir buda var ama şimdiki zamanede bu nadir rastlanan bir durum
abi bu farklı kişi o değil. Ne yapmışım abi gelmiş bana güzel değilsin diyor. Herkes fikrini kendine saklamalı ama güzel değilsem çık takipten işin ne
Güzel degilsin diyen ya egoisttir ya da yanaşma ister oda nadirdir
zamanında beni reddetti abi kilolusun dedi 10 kilo verdik. şöylesin böylesin insan kendine bakmalı kimse kimseyi dış görünüşünden kırmamalı
Bu tipten uzak dur güzel kardeşim bak zayıflayınca yanaşıyor
onunla konuşunca beni ezince benden iyisi yok ama şu an şeytanın önde gideniyim ben kendimi düşündüğüm için
Ya hiç olmaz dersin kırmadan ya da kalben karakter olarak seversin
abi fazlam yok öyle kendisi 170 60 kilo olduğu için ayıptır söylemesi vitaminsizin önde gideni olduğu için batıyor 170 kızla konuşmak
Helal kız sana kendini ezdirme ama egoist de olma herkese karsı tabi kötülere daima mesafe koy
170 e 60 gayet iyi kardeşim o dengesizmiş anlaşıldı yol bulup konusacsktı ama egoist fark etmez d
egoist değilim abi bak durup durupken gidip kimsenin ne fiziksel özelliğine ne karakterine laf söylerim ama bana öyle gelirse karşılığında böyle bulur. Anlamaya çalıştığım sen reddettiğin insana gidip sataşmazsın iki çift umut verip gömmeyede çalışmazsın umut vermesi işlemiyor ya şimdi laf sokmaya başladı ulaşamıyor bana ondan mı öyle
Bak dediklerimi yanlış anlıyorsun sana egoistsin demedim böyle kişilere karsı ol dedim
Yani bidaha ya aşmaya cesareti kırılır o yüzden dedim
abi iyi mi yapmışım ben peki
bu ne yapmaya çalışıyor sence
Şu yaptıkların ise dogru yspmıssın kendini ezdirme böyle gidip geri gelenlere :)
ezdirmem tabi abi bu kalp 24 parça porselen takımı mı giden kırıyor gelen kırıyor bu herif ne yapmaya çalışıyor peki
Kardeşim sen beni ekle istersen 105 görüş olmus her defasında altta kaydırmak biraz karısıklıga maal oluyor tabi senin kararın
Hangisiydi o laftan lafa girdin kıarıstırdım :)
yok abi sustum tşkler sağolasn
Bak yanlış anlamana teşkil etmedim inşallah, tamam sen böyle devam et bu yolun iyi ama anlarsın az cok kim nedir necidir ona göre uyum sagla ki 24 parcayı bozma :)
Alındın gibime geldi bak cidden üzüldüm ekle dediysem burdan demiştim
Sorun olursa buraya yazarsın sen benim kardeşim gibisin hadi hayırlı aksamlar
Demek ki yürümek yetmemiş koşmak gerekiyor.
oha daha napıyım bizli konuştum yav ondan daha cesurca konuştum yatıp kalkıp şüketmesi lazım bi gelişme yaşadık diye
Şakaydi dediğim şey. Yapacak başka bir şey yok bence de. Gelirse gelir, gelmezse yol ver gitsin.
işine gelmiyor yapacak bir şey yok yol alsın koşarsa peşimden üzerim onu kaç saat ağlamışım
Bence o kadar ruhunu daraltma boşuna. Gerek yok.
belirsizlik yoruyor be abi
Evet abla aynen oyle :)
Nazlanıp cilve yapıyor kendince 🤣
yav benim yapmam gerekmiyor mu bu ilişkide erkek benmiyim
Sizde roller ters takla atmış 🤣 karşılıklı ağlayarak gözyaşlarınızı silin 🙄
ohoo ben uğraşamam böyle biriyle kimsenin arkasında koşmadım bu yaşıma kadar beklerse çok bekler rüyasında görür artık
Çok haklısın, sana sabır dilerim 😊🌹
çözüm üret abii
Ona gidip, net bir cevap vermezse başkasını bulacağını söyle...
oha çok iyi zaten tartıştığı çocuk vardı onla takılıyım bari
Seni yılaaaaan 🤣
o çocuğu seviodm ben başşta o çocuk beni mahvetti şimdi bunu seviorm bu mahvediyor diğer çocuk pişman oldu kısır döngü abii