Sagolsun.
Kimse beni sevmiyor, bu döngüden nasıl kurtulacağım?
Sagolsun.
Böyle soruları görünce çok sinirleniyorum. Neden bu kadar kafaya takıyorsunuz? Yani tamam sevilmek vs bunları istemek gayet normal ama bunu abartıp artık insanlar kendilerinde bir sorun arıyor ki bu hiç sağlıklı bir şey değil. Senin için sevgi ne demek ki kimse beni sevmiyor diyorsun? Yani sana sevgi gösterme dili ve araçları farklıdır başkalarına göre farklıdır o yüzden de insanlar seni seviyor da gösteremiyor olabilir veya farklı şekilde gösteriyordur? Neyse. Ayrıca seninle ortak noktamız varmış, mesela ben de platonik takıldım, sevdiğim beni sevmedi ama bunlar kötü bir şey değil ki. Yaşadıklarımıza ne kadar kötü desek de aslında bize birşeyler katıyor ama bunu görebilen anlar işte. Erken veya geç farketmiyor kendin için en hayırlısını istemeli ve dilemelisin çünkü o ilişki senin için hayırlı olmadıkça onda istediğin hiçbirsey bulamazsın. Gez, dolaş , sosyalleş, aktivitelere katıl istersen. Belki bu yazdıklarım da senin için laf kalabalığıdır ama umarım anlarsın. Neyse umarım senin için en hayırlısı olur.
Sen kendini ne kadar seviyorsun önemli olan bu aslında çünkü illaki hayatında birinin olması şart değil. Bu tecrübe ile sabit sen hangi enerjideysen o enerjiyi çekiyorsun yani kendini sevmeye başladıkça seni sevecek insanları da kendine çekme ihtimalin artar. Kendinin farkında olman güzel, iyi tanımlayabiliyorsun ama sevmekle de bunu desteklemen lazım. Benim naçizane tavsiyem budur. Bir değişim olursa eğer sorunu güncellemeni rica edeceğim çünkü merak ettim.
Bende aynı kanidayim aslinda bu minvalde de kitaplar okuyorum kendimi değiştirmeye calisiyorum
Teşekkürler, gelişme olursa haber vereceğim 😀❤
Kendisine gel boşluğu düşme boşluğa düşer isen hata yaparsın hayat insana umduğunu vermez bulan da şans işi diyelim
.. duygularına sahip çık bu konuda ben her zaman zaman diye düşünüyorum bilmiyorum zaman diyip geçmek lazım
Emin olun sizin gibi bekleyen insanlar var
Kimse seni sevmiyor değil. Eğer iddia ettiğin kadar güzel ve alımlı biriysen “ sevgilisi vardır “ diyip açılamayan da vardır sana.
Her güzelin bir seveni vardır. Kimi gelir itiraf eder ama dangalağın teki çıkar, kimi de itiraf edemez ve seni platonik sever.
Cevap
84Cevap
Hem sevmediklerim ilgi duydu demissin hem sevmiyorlar demissin. Bu terslikte bir iş var.
Belkide seni seven vardır ama sen farkında değilsin
Beni de kimse sevmiyorum, bu şekilde söylersen insanlar seni güçsüz olarak görür, her zaman öz güveni yüksek görülmelisin
Hayat birini sevmeden de geçiyor. Bu bir döngü değil, senin için iyi bir şey. Kalp kırıkları ile gezmektense, düşünmek derdin olsun. Hayatta her zaman güzel anılar olmaya bilir ama olmaz diye bir şey yok. Doğru kişi karşına elbet çıkar. Hayatın tadını çıkar...
Bence bu kanaate varmanız yanlış. Bir çıkarım vardır ve doğrudur. İnsan iyiyi çağırdıkça iyi olur diye. Ondan dolayı kötüyü anmayın derler. Hayayınızda olumsuzluklar olabilir. Ama bu olumsuzluklar var diye kendinizi düşürmeyin.
Başka bir nokta ise ilgi duymadıklarım ilgi duyduklarım diye klasmana da ayırmayın, gerekirse nötr olun belkide hayatınızın fırsatı olacaktır.
Belkide tavrınız yanlış anlaşılıyor olabilir. Bazı kadınlar ulaşılamaz gibi hissettirir kendini. Mesela biz erkeklerin yanılgısıda, abi bu kız bize bakmaz. İki olumsuz düşünce zaten baştan kaybeder.
Benim kanaatim gerektiğinde sizi eleştirebilecek bir arkadaşınıza veya tanıdığınıza kendinizi sorun. Sizin hakkınızda ne diyecek. Hatta birkaç kişiye sorun.
Ben uzun süredir yalnızım ve amacım hep evlilikten yana oldu ama olmadı. Bu duygulara hepimiz takılırız. Ama bu duyguya takılı kalmak zarar veriyor insana
Fiziğin ve yüzün güzel olabilir. Ama kendini geliştirmediysen, sevmediysen ve en önemlisi de kendini sevmediysen ne kadar insan severse sevsin sevildiğine dair bir şey hissedemezsin. Bu konuda sana yardımcı olacağını düşündüğüm bencemi ekliyorum.
Bir göz at yardımı dokunabilir. Kendini tanı ve sev. Ayrıca herkesin seni sevmesini de bekleme. Çünkü normal bir insanı herkes sevemez. Birinin sevdiğini, diğeri sevmeyebilir ki bu da normal olandır ☾
Öyle oluyor, güzel kızların kesin bir sevdiği vardır ve çok seçicidir düşüncesiyle insan yanaşmaya çekiniyor. Kızda artık ilk taliplisine evet diyeceğim diyor ve sonra şebeleğin biri çıkıyor önüne gelen her kıza iş atan bir tip bu kişi ve kızı koluna takıp gidiyor ve sonra bu kadar basitmiydi bu iş diyoruz. Şahit oldum buna defalarca.
Kimsenin seni sevmesine ihtiyaç duyma sen kendi kendine yetinebilirsin ki zaten başka insanlara gerek bile yok. Zamanı gelince senin de bir sevdiğin olacak.
Sevdiklerin seni sevmedi diye vaz geçtin.
Sana ilgi duyanlara imkan vermedin? Kimse beni sevmiyor diye şikayet mi ediyorsun :)
Her insan iyi ya da kötü bir şansı mutlak suretle hak etmeli.
Bence şans vermelisin. Denemelisin, kendi özgüvenine sahip olmalısın.
Ancak EGO, HIRS ve insanları kullanmak gibi huyların ASLA olmamalı.
Bu dediklerine pek inanılası gelmez sen türk kızısın şimdi yani sen seni seveni sevmiyorsan senin de seni sevdiğn seni sevmek zorunda değil mi yani şimdi herkesin bir alıcısı var merak etme şyş de olsan kötü de olsan ekendin gibi birini bulacaksın mutlaka
Sen de kimseyi sevme olsun bitsin. Bu aşk meşk işlerinin sonu hep acı üzüntü zaten..
Off lanet olsun sanki birine yorum yaptığımı gussettim beni anlattın resmen hayatım platonik olmakla geçti tek sevgilim bana hayatı cehrnneme çevirmişti lan yakışıklı da sayılırım 182 atletik vücudum var hukuk daokuyorun yazılım da çalışıyorum niye olmuyor ki lanet hayat
Kendin yazmışsin zaten ; " Hep sevmediklerim ilgi duydu. " Belki sende onları sevme fırsatı bulsaydin içlerinden mutlu olabileceğin biri cikabilirdi. Senin illa ki ilgi duyacağın kişilerle olucak diye bir kural yok. Sonradan da ilgi duyabilirsin.
Bu fikirden çıktığınd. a önce kendini sevmeye başlayacaksın. Birinin sevgisi ancak sen kendini seversen oluyor. Kendini sevince kendine bakıyosun kendine bakınca da enerjin yükseliyor ve bi bakıyosun aaa seviliyorum
Hep sevmediklerim ilgi duydu demişsin onlara bir şans tanıdın mı? Ya da senin ilgi duyduğun kişiler bu durumu biliyor mu? Açıldın mı yani? Beğendiğin biri olduğu zaman erkeklerden adım bekleme sen adım at.
Yanlız değilsin ki öyle insanlar her yerde her zaman karşına çıkabilir yani sevmiş sevilmemis veya ilgi görmemiş insanlar o yüzden kendini üzme her şey olucagina varır şimdi zamanı değildir daha önünde koskoca bir omur var ya
Ula bir erkek olarak bende bu yaşıma kadar biri de bana hoşlandığını söylemedi. Bunu yaşayan bir ben miyim diye düşünürdüm. Başkaları da varmış demek. Hem de içlerinde kız da varmış. Ben boşa üzülmüşüm la 😂😁
Soğuk kanlı ve ketum birisiysen veya fiziğine güvendiğin için sana açılmak isteyenlere soğuk davrandıysan. Aşklarının platonik düzeyde kalıyor olması gayet normal bir durumdur. Bence ilişkilere bakış açını değiştirmelisin. ve değişmelisin.
Kızlar bu duruma birazda siz kendinizi düşürdünüz şahsi yorum yapmak istemiyorum ama okadar egolu ve ön yargılısınız ki bırakın yakınlaşmayı teklif etmeyi selam bile veremiyor erkekler gerçi kesin senin kalbin temizdir kötü olsaydı kesin sevilirdin
Gerçekten güzel biriysen insanlar çekinip bana bakmaz diyip uzak durmuş olabilirler. Platonik takılmaktansa sen bir adım atabilirsin. Özgüven eksikliğin olabilir belki ama en fazla reddedilirsin bu da senden bir şey kaybettirmez. Hoşlandığın kişinin karakterine de dikkat et açılmaya karar verirsen.
Düzgün insanlara şans vererek tabiki de. Hayata küsme unutma ki biri seni bekliyor. Olgun düzgün kişilikli yakışıklı biri var ve senden bı işaret bekliyor belki de. İyi düşün iyi olsun
Aynı durumda olan insanlar var
burada senin beklentin istediğin şey önemli
Sevmek istiyorsun ilgi bekliyorsun
Seni sevene bi şans ver Belkide öyle mutlu olucaksın Yakısıklılık gecici Düşünceye bakışa ruha bakın
Ohaa 1 yas kucuk azicik ust versiyonum tam arkadasimla tanistirmalik aynisinin hemcinsim esdegeri gidim de emreye soyliyim bari kacirmasin seni cocuk harap oldu umudu kalmadi helalini beklemekten
Her gecenin bir sabahı olduğu gibi
Her güzelinden bir arayanı soranı ve bir alıcısı vardır
Tabi bir güzeli bin kişi ister ama bir kişi alır
Belki de o güzeli ben alıcam 😂
Senin gibi olan çok fazla kadın var. Şu an yalnız olman senin kriterlerinden kaynaklı. İlgi duyduğun erkeklerin genel özelliği nedir mesela?
Genelde ilişkin var sanıyorlar veya açılmaktan korkuyorlar. 😅
Bu döngüden ancak vakti gelince kurtulursun.
Belkide takıldıgın cevreyi degiştirmen lazım bendede güzel konusma iyi terbiye var agzımdan küfür cıkmaz ama yok olunca olmuyo👀
Evde kalmış hiç sevilmemişim kişiler nedense hep bu sitede güzel oluyor. Çirkin olanına hiç denk gelmedim
Akışına bırak. Bende 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Olsaydı bugün kü ben olamazdım. O yüzden yaşadıkların senin güzelliğin için. 👍
Benim de karşıma eli yüzü düzgün birisi çıkmadı benim beğendiklerim beni beğenmez beni beğenenleri hiç sorma zaten
Belki asık halin cekilmiyodur. Bunu fark ettiğimden beri ilk adımı atmamaya çalışıyorum. Hemen acılmak yerine tavlamayı dene
Kolay kolay kimseye gidip acilmazlar benim tahminim. Bu dusunceden sıyrıl elbet senden hoşlanan da vardır.
Evde oturup bekliyorsan çok normal. Git kütüphane vs gibi faydalı yerlere. İllaki biriyle tanışırsın
4 yıldır çalışıyorum zaten aktif olarak.
Hafta sonları da dışarı ckarim muhakkak evde pek oturmam
O zaman farklı yerler dene, kaderinde yoksa cıkmaz ama sabret..
Seni sevene şans vererek ya da sen sevdiğine giderek
Bak kimse seni sevmiyor ise, gün gelecek seni çok insan Sevecek! O gün geldiğinde beni hatırlarsın
Sosyal yaşantını geliştir. Uzakta arama yakınındadır göremiyorsundur.
Çok kusursuz olduğun içindir biraz kusurlu olsan sevilirsin
Benide seven yok.. takma kafanı... seven de yalancı oluyor zaten... kendini sev...
artık erkekler reddedildkleri için gelmez emin ol çok kişiyi reddetmissindir
Bu soruyu sen ve tüm insanlık soruyorsunuz zaten. Cevap bulursan haber ver.
Ben herkesi seviyorum, direk sevmek gibi kötü bir huyum var, tanışmak ister misin
Özgüvenin yerinde mi birincisi bu ikincisi de belki de tarzını değiştirmelisin
Regresyon terapisi almanı tavsiye ederim bu döngülerinin sebebini buluyorlar
Demek ki guzel degilsin ya da kisiliginde problem var
Bulunduğun şehirden dolayı mı ki? Veya üst düzey bir yönetici vasfında mısın? Yoksa ev kızı mısın
ortamını deyiştir ya da zaten kaderde ne varsa o seni bulur sıkıntı deyil tevekkül et
Benide seven yok neden sevmelerine ihtiyaç duyalımki
Sevmediklerin ilgi duydu ve kimse seni sevmiyor bu işin içinde bir iş var 😀Bende öyleyim istemediğim kişiler tarafından ilgi istemeyen istediklerimden ilgi isteyen biriyim
Sevgilin yoksa sevgilin olmak istiyorum
Akıllı efendi kızları çok seviyorum
Sevgilim olur musun
Lütfen bana bir şans ver
Benim için akıllı, efendi kız en büyük hazinedir
Sevmediklerim ilgili gösterdi demek ki ilgi gösteren olmuş.
Devir kekolarin değer bilmeyenler eğlenmenin devri zor yani
Sen kendini beğenmiş egolu birisin çünkü yazdıklarından belli onun için kimse sana yaklaşmıyor
Elbet bir gün kısmetinizle karşılaşıp siz de mutlu bir gelecek yaşayacaksınız. Her şeyin bir zamanı illaki bekleniyor. Umutsuz olmayın lütfen.
Göz rengin nedir merak ettim sadece 🙄
#Hükümdar
Aynı düşüncedeyiz imtihan dünyası burası ama sen kendine değer ver elbet seven olur
Başkasının seni sevmesi için önce senin kendini sevmen gerekiyor. Bundan başla bence.
Dışardan belki sert veya soğuk gibi gözüküyorsundur o yüzden beğendiğin kişiler uğraşmıyor olabilirler canım
Aynen öyle diyorlar zaten görüntü olarak soguksun duyr
Seni begenmiyemi sen beğenirsin senin beğendiğin seni beğenmez
cok iyi oldugun icin seviyene erisememisler askımmm
Sen asıl pisliği polisler gelince gör parmak izi için boyalar sürecekler her yere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?