Kimse beni sevmiyor daima dislaniyorum yaşamak istemiyorum artık?

Hangi ortama girsem dislaniyorum okula eşcinsel olduğum yayıldı güvendiğim bi arkadaşıma söylemiştim o da herkese ifşa etmiş hain çıktı kısaca o günden beri kimse benimle konuşmak istemiyor dislaniyorum öğle yemeğini bile tek başıma yiyorum okulu geçtim insanlar dışarda da bana tuhaf tuhaf bakiyo burası küçük bir ilçe laf çabuk yayılıyor okul dışında bile 1 tane arkadaşım yok ilkokul dan beri hep dislaniyorum sesimden dolayi herkes alay ediyo sesim İnce olduğu için, kızlar bile konuşmak istemiyor neden bilmiyorum daha geçen gün sınıftan bi beyinsiz bi kızla alay etti kendince tabi dedi kıza sana bunu ayarlim mi dedi beni yani kız da iyyy saçmalama falan dedi bu arada kız da çok bakımlı ve güzel bir kız değil zaten kendim eşcinselim ama yani kendini bişey saniyo o da egoist , okul tişörtünü bile crop yapiyo yani diyeceğim böyleleri bile kendini bişey sanıp disliyosa benim yasamamin bi anlamı yok kimse sevmiyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
En kötüsü de hiç dertleşecek birisi yok yanımda beni destekleyen kimse yok böyle içime ata ata kanser olucak yakında kesin o
Güncellemeler
+1 yıl
Neden böyle sorulara hiç görüş gelmiyor? burada cinsellik sorusu sorsam kuduruk istekli teke gibi hemen atlardiniz ama demi
Kimse beni sevmiyor daima dislaniyorum yaşamak istemiyorum artık?