Arkadaşın sıkıntısı şöyle, birileri varken biyere gidince 1-2-3 gün falan ortadan kayboluyor yazmicam müsait olmucam vs. Diyo. Bu asamayq zor geldik zaten. Hayır ne bir sosyal medya ne bir telefon numarası vermedi zamanla dedi bekledim baktım oda yok. Bugün de yine aynısını yapınca aşağıdakileri yazıp yol verdim. Hayır zaten pubgden tanıştık Snapten sürdürdük bu güne kadar kusura bakmasın paşa çocuğu olmadı başıma, her ne kadar hoşlansamda taviz veremem. Sizce yanlışım var mı?
3 aylık flörtümle bir arpa boyu yol alamayınca o yoldan geri döndüm, yanlışım var mı?
Abla bir şey demek istiyorum, aslında çok şey demek istiyorum da sadece birini diyeceğim; Pubg'den tanışıp snapten öteye gidememenize rağmen konuşmak/sevgili kalmak neden?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ablasının gülü, olaylar ambians farklı gelişiyor uygulama farkeder mi kafalar uysun yeter ki. Acayip anlaştık daha bu sabaha kadar bile her şey mükemmeldi ama sürekli aynı seyleri yaşamak beni bezdirdi birde adam numara sosyal medya bişi vermedi hepsini düşününce dedim ki yok sen padişah çocuğumusun, sen bensiz kalabiliyorsan bende kalırım dedim bunları yazdım sildim.
İlginc bir durum. 3 ay boyunca telefon numarasini dahi vermiyor ve bunu yapan bir erkek. Demek ki boyle olunca daha degerli olunuyor 3 ay bekleniyor. Bence gec bile kalmissin.
Açık kapı birakmadan silsen iyi olurmuş, hint kumaşı mı?
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka haklısın onu da yazınca pişman oldum da sonrası geri birdaha yazmadım döne döne yüzsuz gibi dedim şimdi. Neyse ordanda bakarım hâl çaresine. Hint kumaşı falan değil de öyle davranıyor görsen. Gelemem abi bu nedir ya 1 ay 2ay 3 ay haydi bekledik 4. ayin enayisi ben değilim
doğru olanı yapmışsın bu erkeklerin aşağılık kompleksi beni çıldırıyor açıkcası amaçları ne cozemedım
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
He gı bacım bir görsen sanki ben ona sıvaşıp kalcam başına bela Olcam numarasını verince. Numaradan geçtim fake hesap aç dedim ona da cık. E zıkkımın kökü. Hani bu zamana kadar beklememin nedeni de dedim ki belki güvensizlik yaşamıştır zamanı gelir dedim de 3 ay ya az değil ki ben ona kimseye olmadığım kadar samimi ve içten oldum. Cehennemin dibine kadar yolu var yazamayacakmiş yazmazsan yazma bo*k herif
hiç sorma ben de birinden hoslandım. o da başkasını seviyor diye bana yapmadıgını bırakmadı arkadaş olarak görüyor ama benı kıskandırmaktan zevk alıyor canım mıdır nedir sırnaşıyor başka kızlara bana gelince hödügün teki ama her gün gunaydın yazmaktan da kendını alıkoyamıyor en sonunda engelleyecem dedi naparsan yap dedim engelleyip 1 saat sonra engelimi kaldırmış amacı ne bunun cidden sanki onlara kaldık bize erkek yok
Oyunu falan silemem kimse yüzünden sende silme niye siliyon. Evet ordan tanıştık ya anlatamam acayip güzel gelişti her şey bak varya 3 yıldır pubg oynuyorum kimseye asla bu şekilde yaklasmadim hiç kimse ilgimi çekmedi listeme kimseyi eklemedim bile. Ama bu beyefendi bunları görünce bende kendini bir şey sandı gö*tü kalktı. Vallahi asla taviz vermicem. Aşırı alıştım bağlandım hatta aşık oluyordum ya nerdeyse zor oldu ama yaptım. Bu gün bunu yapan yarın ciddi ilişkide bana neler yapmaz aşık olduğumda. Sende taviz verme ne kendinden ne hayatından
Dayı oğlu ne diyon ki sen. Arasın. Ozaman ben yakasına mi yapıştım illede yaz diye. Ortadan kaybolmak nedir yeni başladığın ilişkinde. Üstelik her şey mükkemmel giderken. Hayır sen tut şehir dışına gidiyorum dönünce yazarım de. Olcak iş mi. Yazamicam ararım dese eyvallah
Ortada yok kanka öncesinde ki mesajları var işte hani şehir dışına gidiyoruz dayimlara yazamicam aklım sende seni seviyorum dedi gitti. Bende bunları yazdım 5 saat oldu görmedi bile.