Suç asla tek taraflı değildir bir kere o yüz bulduysa benimki dediğim kişi mutlaka açık vermiştir ki ondan dolayı yürümüştür ama benimki açık verdiği halde yürümeye cesaret eden arkadaşım ayrıca suçlu ikisine de bırakırım ya takılsınlar kendi hallerinde beni kaybetmek en büyük onlar için zorluk
Şayet sevgilin yeşil ışık yakmışsa tabiki yerden yere vurursun, gayet de hesap sorma hakkına sahipsin. Arkadaşın zaten bu durumda arkadaş sayılmayacağı için direkt hadi ordan et ve durumu sevgilinle konuşup detaylı öğren. Gerçi bu defa da onun yalan söyleyip inkar etmeyeceği ne malum. Her neyse başta dediğim işte.
Levent kircanin milli takim skeci geldi aklima oglum sen niye pas atmiyosun diye yuzune tokat atiyo birinin digerinede sen niye pas almiyosun diye tokat atiyodu muhtemelen oyle yapardim arkadasima yurudugu icin gebertirdim sevgilimiyse gozunun ustunde kas oldugu icin gebertirdim orada kan cikardi cehennemi garantilerdim cinnet gecerip o gun
İkisi de suçlu. Arkadaşıma tam güvenmemem gerekiyor demek ki böyle bir şeye meyilli duruyorsa. Sevgilimde açık kapı bırakıyor, duvar öremiyorsa karşı tarafa karşı onda da suç vardır. İkisine de haddini bildirmek lazım. Arkadaşla mümkünse araya mesafe koymak en iyisi.
Suçlamak ama mesafeyi korumasını karşı tarafın niyetinin kötü olduğunu söylerim. Arkadaşimla da görüşmeyi keserim. O kadar erkek varken benim olanda gözü varsa onun problemi benimledir bi kıskançlığı vardır arkadaşım da değildir
İkisi de suçlu bence sevgilim illa ki bir kapı göstermiş isteyerek veya istemeyerek ki arkadaşım böyle bir şey deneyebilmiştir diye düşünüyorum :) sevgilimin suçlu olup olmaması duruma göre değişir. ama arkadaş net suçlu = infaz
Benim ne arkadaşım sevgilime yürüyebilir, ne de sevgilim olan kisi buna müsade edebilir, bu kadar halsiyetsiz, ahlaksız , sütü bozuk karaktersiz insanlar yok cünkü cevremde öyle insanlar olmadıgı sürece bu dediklerimi de yapamazlar ki :)
tabi ki keserdim, benim ilk önce güveneceğim insan sevdiğim kadındır, böyle niyetli olan arkadaşının sevgiline yan gözle bakan benim arkadaşım değil insan olamaz
Gerçekten çok çirkin ayıp bir durum bu. Aslını astarini araştırırdim geriye çekerek kendimi.. sonuçta kimseye de iftira atamam vebal almış olurum ama karsimdakini yalanla bir arada tutmaya kıyamam ben aldatmam ve arkadaşıma da ihanet eden taraf olmam kaldiramam böyle iğrenç bir durumu şayet diğer türlü olursa sevgilimi takibe alırım ve böyle bir şey gerçekleştiyse ikisiyle de.. görüşmem ve sukrederim Allah'ın ne şanslı kuluymusum diye.. Sadece arkadaşım suçluysa hesaplasirim onunla.
Kesin benim ki kuyruk sallamıştır diye düşüneceğim biri ile sevgili olamam. Arkadaşımın da böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Bu hikayede yanan ben oluyorum.
Sevgilimin ne yaptığına göre değişir, ama arkadaşım her iki durumda da suçlu. İnsanlar duygularını bastıramaz bir şekilde sevmiş olabilir ama bunu davranışa döküyorsa artık arkadaşım değildir.
Yani şöyle ki aynı şeyi cidden yaşadım o arkadaşına haddini bildir sen en iyisi pişman olmazsın bak yap yani canım mı o ya arkadaşının sevgilisine kuyruk salmış resmen rezillik
Ben ilk olarak bu durumu sevgilime soylerdim sen farkindamisin falan die onunla klnustuktan sonra arkadim ile konusup gerekirse onunla arkadasligimi sonlandiririm.
Benimki yüz vermiyosa ama arkadaşım inadına yürüyosa arkadaşlığı bitiririm ama önce arkadaşımın işini bitirir ondan sonra bitiririm ki benimki asla yüz vermez benim nasıl deli olduğumu bilir çünkü