Flörtümün kendisi nude atmak istediğini söyledi ve atabilir miyim diye de sordu?

Bu arkadaşı 5 yıldır tanıyorum tanıyorum dediğin sadece instagram wp falan o da ama 5 yıl önce ben hoşlanmıştım işte ergenlik zamanlarında ama karşılık alamayınca belli etmedim neyse o da hızlanmış ergenlik zamanında ama ben soğuk mu yapiyormusum ne adim atamamis güzel kizsin falan diyordu arada bir yazıyordu bazen uzun bi ara konuştuk sonra yine yazmiyoduk birbirimize. yakisikli adam allah var simdi neyse aramızda 3 yas var bu arada neyse konuşmaya falan başladık iste buluşalım artik dedik dun buluştuk hani flortumsu gibiyiz ama 1-2 haftadır öyle konusuyoruz hatta açıldı adım attı falan neyse dun buluştuk neyse bugün de bana nude atabilir miyim dedi bana ben de buldum random attım o da garip bi soru dedi benden aynen garip dedim neyse aldım cevabını dedi sonra ben de ciddi değilsin haralfe dedim yoo ciddiydim öylesine iste içimden geldi dedi.. yanı bu zamana kadar bütün tanıştıkları ya nude atar ya da nude atmami ister.. yanı ben hoş karsilamiyorum ki flört aşamasında normal karsilamiyroum bi de sevgili olsamda normal karsilsmam hani bi de şey kiminle konuşsam hepsi ayni hayır bahtim mi kara analmafim 1-2 yildir kimseyle bulusmadim buna da çok güveniyorum su an da direkt söğüdün zaten
Flörtümün kendisi nude atmak istediğini söyledi ve atabilir miyim diye de sordu?